All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Crix,mersic de apreciere.urata faza cu bataia data de educatoare.sanatate Alexiei.
la fel si Biei,sanatate,sa isi revina kaka
din pacate eu nu pot sa dau info despre drii din Cta.aflu de aici despre ei.
va pup,noapte buna.

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Aveti idee daca in Constanta se face triplu test? Daca da, unde si cam cat costa. Nu prea sunt hotarata sa il fac pt ca stiu ca da multe erori. La ultima consultatie, dr mi-a sugerat ca as putea sa il fac, dar cand i-am spus parerea mea, a ras de mine si m-a intrebat daca stiu asta de pe forum.

Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna mihacarm,,,, triplutest ? la ce te referi la eco 4d?daca la asta te referi sunt doua locuri:la dna.dr Dascalu si la Dna Dr. Carmen Ciufu, are cabinetul pe Bogdan Voda nr.11 pe str.cu Banc Postul,,, tel:0241-511330,0722393834.eu la Ciufu mi-am facut,,, daca vrei si nr Dnei Dascalu pot face rost.Scuze daca am gresit si nu inseamna asta triplu test.

fetelor ce vreau sa va intreb, cum se numeste sacosa aceea speciala in care pot cara bebe-ul?ma gandesc ca imi va fi mult mai usor decat cu marsupiu.si unde pot gasi?

pupici si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bun venit noilor venite!Speram sa va acomodati repede...

La multi ani Sofia(mada)!
La multi ani Ioana,Alexandra(irina)!
La multi ani Bogdan(adina)

Mada,Alina,Irina-sa va creasca ingerasii mari, sanatosi si sa aiba viata plina de impliniri si fericire!

Bibica a inceput sa faca numai nazbatii-in fiecare zi face cate una- nici n-apuc sa va scriu. Ieri, de exemplu, mi-a bagat 3 bomboane jelidon in ciorbita aflata la racit in chiuveta...Astazi , mi-a bagat dusul cu apa in oala de lapte de 3l care era la racit intr-un lighean in baie. Mai devreme, s-a ascuns dupa usa in dormitor si-a cazut masa de calcat pe ea....Acum sta in usa de la dormitor( e pedepsita sa nu iasa din camera) si incearca sa ma provoace la vorba...e asa de scumpa, imi vine sa rad, dar trebuie sa ma tin tare sa simta ca e pedepsita....E foarte vioaie-argint viu...
I-am luat de curand tricicleta si toata lumea imi spunea ca o sa invete greu sa mearga cu ea. Deja in cateva zile merge binisor cu ea...
Stam destul de bine si cu olita. Se cere si afara cand este la joaca. Doar seara si la pranz la nani ii pun pampersul, asta pentru ca nu am renuntat la biberonul de lapte. Si sincer, nici nu vreau s-o dezvat, pentru ca la Andreea cand am renuntat la biberon, lapte n-a mai mancat decat ocazional. Acum Bibica mananca cate 2,5l la doua zile.
Vorbeste ff cursiv si mult, ne face capul calendar. Dar are asa o intonatie.... parca canta cuvintele, e ghidusica tare.... Cand o amenint cu bataita incepe sa rada si-mi spune ,,nu bate fata, bibi e cuminte tale...mutzumec mumos!,,
Simona, nu mai spui nica???Cum te simti/ Ce este bebe, stii???

O saptamana minunata!

Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mihacarm triplu test eu l-am facut la IDS, pe bulevardul Mamaia, peste drum de delfinariu (B-dul Mamaia, Nr.266
TEL/Fax: 0241-696517). Costa cam 800 000.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mihacarm2002:triplul test il mai fac si sotii Lutescu ( str Fulgerului)si costa 1,5 mil.Eu nu l-am facut caci si d-na dr mi-a zis k nu as avea motive sa il fac . doar dc voiam eu neaparat il puteam face.In schimb vreau sa fac echo morfologica( dar, la fel nu m-a constrans nimeni, ci e dorinta noastra.)Triplul test nu cred k da erori pt k de fapt el nu pune diagnostic ci e un test prognostic.Iti spune cam ce procent e posibil k bb-le sa aiba unul dintre cele 3 sindroame pt care se aplica.De aceea nu am considerat k e f necesar.Multa sanatate si sarcina usoara.
Cred k ne-ar fi fost f necesar un subiect la odisee "Gravidute din C-ta" k sa putem sa ne consultam mai bine, dar nu stiu de ce moderatorii au ceva impotriva acestui subiect.Eu am trimis un PM moderatoarei care a inchis subiectul si mi-a raspuns k nu are suficiente participante. Asa k ma adresez burticilor din c-ta, sa mai trimiteti si voi cate un PM moderatorilor k sa ii convingem k suntem destule interesate de acest subiect.

Madalina 22+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Sofia!
La multi ani Ioana Alexandra!
La multi ani Bogdan!
Sanatate si mult noroc!Fiq,Irina,Adina sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!!
Bun venit Madalina si Mihaela!Sarcina usoara in continuare!
In ce priveste testul Doppler sau 4D sunt pro.dar asta decide fiecare pentru el.Eu nu le-am facut... dar acum daca ar fi sa fiu gravida le-as face.
Tania hihi ce de nazdravanii!Bravo Bibi!(ce vina are copilul ca tu pui laptele in baie?)Ce mult e de cand n-am mai vazut-o live ca in poze v-am admirat mai mereu.
Ema super si pozele voastre!pup] pentru piticotul urias umblaretz
va doresc o duminica placuta in continuare!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

"La multi ani!" sarbatoritilor Sofia(mada), Alexandra(irina), Bogdan(fairy adina), sa cresteti mari, frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii.
Tania pentru Bia, se lupta si copilul cu plictiseala cum poate si cu mjloacele pe care le are la dispozitie.

Sanatate la toata gasca si dupa-amiaza frumoasa!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna fetelor , am si eu o intrebare ,,, unde pot gasi materiale textile de culori,imprimeuri diferite,vesele,,, pentru lenjerie pat?M-ar interesa un loc din Constanta de unde sa pot alege ,,, materiale diversificate,inainte era magazinul de pe Tomis dar acum nu mai e,, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani, sarbatoritilor!
Babyyy, asa ceva cauti? Daca da, da-miun mesaj pe PM http://community.webshots.com/photo/488429497/1488443261067716259kPujpV
Ieri am luat-o pe finuta mea Simina la mine si am fost impreuna cu ea si cei 2 copii ai mei in dana 0 sa vizitam vapoarele. Se uita toata lumea la mine si chiar i-am auzit susotind pe unii: vai 3 copii, cat curaj...
Mie nu mi se pare nimic exagerat sa am 3 copii, chiar imi doresc asta si stiu ca as putea sa fac fatza si chiar nu inteleg de ce unii au o astfel de reactie...
Va doresc o saptamana minunata!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput