All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
Am uitat sa va zic: si Sebi e deranjat la burtica de vreo saptamana. De 2 zile ii dau Debridat (de la dr de fam.) si bine-nteles, mananca de regim si fara laptic (dupa care urla). Nu inteleg de ce nu-i mai trece....
Are doar un scaun sau doua pe zi, dar e imprastiat rau si miroase groaznic.... Si se tot plange ca-l doare "băchica" (burtica).
Oare trebuie sa-i fac analize?! Am fost eu prea calma?
Vic & Sebi (04.02.2004)
emaaimee spune:
am vazut si eu pozele cu Biae o scumpa.
Crix si Mav,sanatate coplasilormi se pare cam mult o sapt Mav,m-as duce sa fac ceva investigatii.e un dulce Sebi,cate stie
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
am reusit sa pun poze noi,de la motz,cateva nereusite de ziua mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/album?.dir=3047re2
enjoy,dk aveti rabdarea sa le vedeti.
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mav spune:
Ema, La multi ani! pentru tine si pentru Oani (cred ca n-am apucat sa va transmit la timp). Oani are carlionti si niste ochisori asa frumosi!!!!!!!!
De unde ati cumparat aripioarele roz? M-am innebunit nepotica mea ca vrea si ea aripioare roz de zana!
...Si in plus, vrea si "codita de printesa roz", costum de sirena, adica!
Vic & Sebi (04.02.2004)
emaaimee spune:
mav,mersic de urari si aprecieri.a fost fairy set,cu aripioare si bagheta magica.l-am luat din Dublin special pt motz.
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
CRIXIA spune:
Tatianamai mergem la cresa, sper sa racim mai des! Am uitat ca a zis Alexia ca a batut-o doamna, sau cel putin pana la proba contrarie. Inca ma mai gandesc la una privata, dar cum familia mea e greu de convins, mai astept un pic! Sper sa nu se adune prea multe ca ma duc furtuna!
Suntem kkcioase, sper sa ne treaca, la fel ca si Sebi, moale, uneori apos.
Cu firma merge ca melcul! E destul de greu, dar incerc sa rezist!
Frumoasa Oani motzata cu aripioare!
Mav mama-mama ce curaj ai cu prb ta medicala sa mai faci un bb! Eu imi doresc bb2, dar cand ma gandesc la prb aia as prefera cezariana decat nastere normala!
Si eu ma gandesc la cutit! Hai mergem la July pe sectie sa ne faca bine!?? Si apoi fecem fratioare copiilor nostri!
ADINUTZA spune:
Mav, multumim de invitatia in dana militara, eu sunt satula de ea, ca doar acolo muncesc, dar o sa ma duc maine cu copiii pentru ca am vazut ca s-au pregatit toata saptamana pentru "musafiri" iar cei de pe Marasesti ne-au testat auzul si au tras cu tunul de cateva ori de mi-a sarit inima din piept.
Sa fi vazut azi furtuna pe mare, a fost ceva tare infricosator, bine ca nu a durat prea mult!
Crixia, Mav si Cami, vad ca va surade ideea cu barza. Ce sa zic, si eu sunt hotarata sa mai fac "o fratioara" dar Iuli nu mai vrea
Mihaela, bine ai venit!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
madaluta spune:
In sfarsit am mai gasit pe aici pe DC un subiect deschis al constantencelor... Am fost mult timp la aspirante si aveam acolo un subiect si ni l-au inchis.A incercat cineva sa deschida altul la odisee si l-au inchis si pe acela.Bine k v-am gasit pe voi, care, chiar dc ati depasit faza de gravidute poate imi dati si mie ceva sfaturi din experienta voastra.
Eu sunt la primul copil( dar nu la prima sarcina-am mai pierdut 2)si sper k totul sa fie in regula pana la sfarsit. Sunt pacienta D-nei Lutescu ( nu aruncati cu pietre in mine)de care sunt foarte multumita pana acum.Cu exceptia preturilor pe care le practica , totul a fost in regula.As vrea sa stiu de la voi, sau mai bine zis de la fostele ei paciente cum se comporta la nastere, cati bani tb sa ii dau, dc te duce in camera impreuna cu copilul, dc te lasa sa te chinui mult sa nasti sau intervine, dc este adepta cezarienei si cum decurge aceasta...etc
Vreau cam multe de la voi nu? Este cam prematur sa ma gandesc la toate lucrurile astea , dar totusi as vrea sa stiu k sa ma pot hotari cu cine voi naste. Majoritatea prietenelor mele au nascut cu Rusa si cam oscilez intre cei doi, desi mi-ar fi cam rusine sa fug de la unul la altul. dar pana la urma as vrea sa aleg calea cea mai buna pt mine si bebic.Asa k sper k ma intelegeti de ce am venit deodata cu o avalnsa de intrebari.
Uitati si k sa ma revansez k v-am dearnjat cu atatea intrebati va trimit un buchet de flori
Madalina 22+
Ontica Camelia spune:
Buna!
Mihaela bun venit in "gasca" noastra.
madaluta bine ca ne-ai gasit in sfarsit . Sarcina usoara in continuare, nu iti pot da nici o referinta in legatura cu cei doi medici. Am auzit doar ca sunt profesionisti.
Mav faza cu "varza" a "pescuit-o" de la vreo bunica, ca la noi de barza nu a auzit. pentru sportiva si vorbaret.
Multa sanatate la micuti, si zile si nopti linistite pentru mamici.
Adinutza, Mav distractie placuta maine in port.
We placut!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mihacarm2002 spune:
Madalina, despre dr. Lutescu eu am citit pe undeva pe aici si bune si rele. Cred ca depinde de norocul tau. Si eu imi facusem odata programare la ei. Tocmai pierdusem a doua sarcina si doctorii la care am fost ma tot sfatuiau sa mai incerc, sa nu imi fac griji. Asa ca la insistentele mamei am sunat la cabinetele Lutescu si mi-au facut programarea peste o luna. Intre timp cineva mi l-a recomandat pe dr. Zaher si aici programarea a durat mai putin. Asa ca am renuntat la dr/ii Lutescu.
Din cate am auzit si citit eu despre ea, cred ca cel mai mult conteaza ce parere ii faci la prima vizita. Daca te simpatizeaza, atunci nu e nevoie sa arunci cu banii (doar consultatia, binenteles). Daca nu, mai bine schimbi dr.
Mihaela 14+