All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 12
veronici spune:
Va multumesc pentru primirea calduroasa,DPN-ul il am pe 17.11.2006 dar cred ca voi naste mai devreme pt.ca baietzii mei se dezvolta foarte bine si in curand nu vor mai avea loc la mami in burtica.
Cat despre plaja,am fost o singura data si cred ca s-a uitat lumea la mine mai cu foc pt.ca m-au deochiat . Or fi spus: " ce naiba mai cauta balena asta pe plaja,in loc sa stea acasa ca naste maine poimaine!" Va spun ca eu la 22 de saptamani(deci in luna 5) cand mi-am facut cerclaj toata lumea ma intreba : sunteti pt.cezariana,nu? Inchipuiti-va cat sunt !!! Pe plaja m-a luat o stare de rau,am vomat,am ametit.....nu mai merg. La anul iau amandoua bunicile ,fiecare ia in primire cate un nepot (ca tot ne-au batut la cap ca n-au activitate) si gata ! Eu ma relaxez !
Zilele astea trebuie sa bat magazinele pt.mobila in camera copiilor (patuturi,pat pt.mami,si dulapuri).pt.ca nu stiu cat o sa mai pot defila.
De nascut as vrea sa nasc la Buc. pt.ca Giulestiul au cea mai buna sectie de nou-nascuti din tara,dar daca ma apuca la Constanta e OK.
La Bucuresti as naste cu dl.prof.Marinescu (il stiti de la tv ,cu FIV-ul d-nei Iliescu) iar la Constanta il am pe dr.Zaher.
Pupici!
veronici
25+ cu doi
nastasie spune:
neata, fetelor.am intrat pe fuga ca musafirii sunt la plaja.toata lumea intoarce capul dupa gemene, sunt niste papusi.o sa pun poze dar dupa ce pleaca.in rest e nebunie pe aici cu 4 copii.toata lumea nu se intelege, fiecare face ce vrea, copiii tipa, urla, plang, se bat, rad.va citesc cum pot.
bun venit mamicutei cu gemeni.eu ma uit la soramea cu 2 gemene si unul mare si nu stiu cum face fata.fug ca am treaba multa.o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi in fuga...am ajuns acasa...suntem obositi....si azi incepem gradinita-respectiv munca!!!!
Veronici, sarcina usoara in continuare!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
mav spune:
Salutare, fetelor!
Veronici, sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!!!!
M-a impresionat tare poza a doua, de la echo!
Esti sigura ca sunt amandoi baietei?
Vic & Sebi (04.02.2004)
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by veronici
De nascut as vrea sa nasc la Buc. pt.ca Giulestiul au cea mai buna sectie de nou-nascuti din tara,dar daca ma apuca la Constanta e OK.
La Bucuresti as naste cu dl.prof.Marinescu (il stiti de la tv ,cu FIV-ul d-nei Iliescu) iar la Constanta il am pe dr.Zaher.
Pupici!
veronicistiu si eu cateva persoane care au nascut cu dr. Zaher si au fost ff multumite. Una dintre ele este verisoara mea, care a nascut gemeni. Doua bucati de baieti care au avut in momentul cezarianei:1900g si 2100g, la sapte luni de sarcina. Eu am glumit cu ea si i-am numit pe micuti "gemeni sumo" , si ea avea niste "masuri" impresionante.
Sinzi succes la gradi si...scarbici.
Tatiana felicitari Biei, face progrese nu gluma.
Mav ce mai face Sebi? Ce mai zice? D-ra mea asta-noapte la 3 ma chema la ea in camera "sa ne alintam".
Adriana rabdare si tutun . Asteptam pozele cu nepotelele.
O seara superba!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mihacarm2002 spune:
Saltut, fete!
Nu stiam ca avem si noi pagina.
Veronici, felicitari pt bebelusi. Vroiam sa te intreb cine ti-a spus tie ce sex au copiii. Si eu merg tot la dr Zaher, dar eu auzisem ca nu spune ce sunt bebe-i.
Mihaela
mav spune:
Salut!
Camelia, merci de intrebare! Sebi este ok, eu stau destul de prost cu timpul.... si nu mai apuc sa va povestesc despre el.
Vorbeste (si trancaneste, bombaneste) absolut de toate, si non-stop, dar asa cum ii iese... in graba. Cel mai simpatic cuvant din ultima vreme este "dundancul" (gandacul, adica... paianjenul="eu asa stiu: dundancul!!!" pe care il vede la Animal Planet! -nu prea se mai uita la desene animate, ii plac mult animalele "vii").
Si el imi cere in fiecare zi (de vreo 2-3 saptamani) sa-i fac bebe mic, mic, atata mic (si arata o faramita cu degetelele)! Stie ca bebe va creste in burtica mea, ca si el si asa cum si eu am crescut in burtica la buni. Nu l-am pacalit cu barza. Imi zice ca-i va da toate jucariile (si le numeste...), ca-l va lasa sa doarma la el in patut (iar el "avanseaza" in pat cu mami si tati logic, nu!?), ca-l va legana "asa, nani, nani, bebe mic!" si ca toti o sa-l iubim, iar bebe o sa ne iubeasca pe toti (si aminteste toti membri familiei extinse).
Este iubaret, zambaret, istet si foarte nazdravan! Daca as sti ca toti copiii mei ar iesi asa de buni, cum a fost si este Sebi, si ca as putea sa ma ocup numai de ei (fara stresul unui serviciu) as face mai multi!
Cand voi reusi sa mai pun niste poze, nu stiu.... dar promit sa incerc sa-mi gasesc timp.
Era sa uit: lui Sebi ii place foarte mult sa se joace cu carticelele-puzzle (cu autocolante). Deja a rezolvat singur peste 20 de planse diferite! (Poate reusesc sa pun totusi poze.) Nu ne vine sa credem ca se descurca asa bine cu activitatea asta, la varsta lui!
....In rest.... la plaja nu prea am reusit sa ajungem.... concediul inca se lasa asteptat...
Eu am inceput sa merg la sala, de 3 ori pe saptamana si ma simt mult mai bine, mai energica si mai optimista! Imi lipsea mult miscarea...
Pupici, ma intorc la munca!
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
veronici, eu am nascut cu Zaher si am fost foarte multumita de el.daca vrei detalii spune-mi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
CRIXIA spune:
Buna!
veronici, welcome!
mav, cum stai cu sanatatea, iti face bine miscarea?! A dat rezultate Detralex-ul? Ar cam fi vremea sa-l incerc si eu!
Alexia are de vreo 2 zile entero-viroza si greu-greu ne refacem! Aseara vroia prune, ea care nu a gustat asa ceva, dar cand nu are voie atunci doreste. Tratam cu hydrasec, ecoflorina si elektrolit. plus regim.
mav spune:
La noi s-a innorat f tare -zici ca e noapte- dintr-o data si a venit furtuna, se indoaie copacii din fata blocului, e f puternic vantul!
Sebi zice "Acum Doane-Doane da fele (floricele) bea apa poaie!" ...."Mamãããããã, tuna!!!!!!! Mamããããããããã, bate vântuuuuu'!!!!!!!!!"
Imi vine sa-l mananc, e f dulce!
... Daca e vreme buna, poate ne vedem maine in portul militar, dupa ora 10, este "Ziua portilor deschise" sau cam asa ceva (n-am retinut cum se numeste actiunea) si se pot vizita mai multe nave militare. Va fi un autobuz special, de la Poarta 1, pana in dana militara. Se vor putea cumpara si materiale promotionale: sepcute, tricouri si altele, inscriptionate cu emblemele navelor (sau cum s-or numi).
.......A trecut juma de zi si n-am lucrat nimic..... nu ma mai pot concentra.... Am mare nevoie de concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crixia, ma simt cand bine, cand nu prea bine....
Insa miscarea imi prieste sigur!!!!!!
Nu stiu ce sa-ti zic despre Detralex.... incearca! Am luat vreo doua cutii de curand, dar acum nu mai iau de intretinere, ca poate apare bebe mic.... si nu vreau sa risc sanatatea copilului, eu voi mai vedea ce va mai fi cu mine.... cred ca pana la urma... ajung tot la cutit....
Vic & Sebi (04.02.2004)