Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Am fost ieri la doctor, sotul a facut o radiografie ca sa vada exact unde este piatra. Se pare ca e in rinichi, insa si-a modificat pozitia si densitatea fata de acum 2 zile (la ultima radiografie) si speram sa iasa cit mai repede. Doctorul a zis ca daca nu iese intr-o saptamina face din nou procedura "Extracorporeal shock wave lithotripsy (ESWL)" se numeste in engleza, detalii aici: http://www.urologychannel.com/kidneystones/treatment-surg.shtml
Pina atunci stam cu calmante si dureri care incep la 2 noaptea.....
Roxana, "Lady in the water" mi-a placut foarte mult dar nu vreau sa dau detalii ca sa nu stric surpriza, este un film care m-a impresionat pina la lacrimi.
Ieri am vazut "Pirates of the Carribean 2", am fost un pic dezamagita, nr.1 a fost muuult mai bun. Cred ca urmeaza si nr.3, asa banuiesc dupa ce am vazut finalul celui de-al 2-lea.
Weekend placut tuturor!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt ok, am calcat un pic in laturi cu niste prajitura cu visine niste vin si cateva semintze dar...deocamdata stagnez. Sper sa nu o ia in sus cantarul ca o sa mai calc cu un gratar dar...poate nu se pune!!!

Acum va pup si va spun ca luni nu o sa pot da raportul dar martzi il voi da sigur ca luni venim in bucuresti si nu stiu daca o sa am timp de palavre pe DC.

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare!

Delidana, mersi de detalii! O sa merg negresit sa vad filmul. Nu-mi mai spune nimic, dar eu sunt naiva de felul meu, sper sa se termine cu happy end!!! ca n-am nervi! Io-s ca americanii aia care au cerut varianta imbunatatita a ecranizarii dupa Romeo si Julieta

Si eu am comis-o cu niste praline de la Lindt, dar sunt increzatoare in continuare ... azi am surimi in meniu..cu salata ... ceva.... si fructe

va si va doresc un weekend minunat!

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, multa putere si Doamne ajuta sa fie totul bine! , suntem alaturi de tine

Tzuni, mititico, probabil dormi la ora asta, sper ca nu te-ai stresat prea tare ast' noapte, la munca.

Ce muzica imi place? Toate genurile, exclus rock si alte 'duritati' ( pe care sotul meu le prefera).
Cei drept, prefer 'bucatile' lente, de dragoste....sunt o sensibila, o romantica!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Iar am ramas in urma cu scrisul Am intrat repede sa va urez un sf de saptamana placut.
Eu am lucrat pana la 2 si la 5 plec iar.Acum am pus papica la foc si ma grabesc sa o termin sa putem manca macar o masa azi impreuna.
V-am pupacit si mai intru cand reusesc.De azi o tin pana vineri in 2 schimburi.
Ne mai auzim!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Carmen, multumesc de incurajare, se pare ca durerile l-au mai lasat, si ceea ce e foarte ciudat, aproape ca inceteaza cind maninca. Nu reusim sa gasim explicatia....
In caz ca nu mai apuc sa intru miine, raportez azi 66 kg in cap. Trece-ma te rog la mentinere cind modifici lista. Multumesc.
Roxa-boxa, a venit deja filmul in Romania? Sa-mi spui daca ti-a placut.
Khristin, m-ai intrebat de un joc, mahjoong parca ii zice. Eu n-am auzit de el dar unul din colegii de la servici l-a mentionat in trecere. Se pare ca e un joc chinezesc care se joaca in 3 sau 4, pe bani. E in genul "remy", cu piese pe care trebuie sa le organizezi pe perechi. Unele perechi au valoare dubla si deci se dubleaza si banii pe care ii cistigi. Suna bine. Mai multe nu stiu, probabil ca daca dai o cautare pe google afli. N-am uitat ca vrei detalii despre vizita mea in Romania. Coming soon.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. Mai ce liniste pe topicul nostru azi!

Delidana, inca nu a aparut filmul Lady in the water in Ro, dar il astept cu mult interes!

Azi m-am hotarat sa mananc mult pepene roshu!

Fetelor, va doresc o zi minunata!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Chiar ca e liniste pe-aci. Am fost in dimi asta in parc cu Pumpkin si cu fetita la plimbare, acum sunt la munca.
Am treaba multa, asa ca va salut si ne vedem maine la raportul de dimineata!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetelor,
nu v am uitat, v am citit zilnic , dupa cum stiti am avut musafiri si maine imi vine prietena mea din Ro cu familia si nu stiu cat de des va pot scrie.Am fost suparata si cu fata , a avut febra 40, acum e mai bine.
Carmen pt raport 81.900, nu am abandonat cursa pt categoria medie, sper pana pe 12 aug sa mi fac intrarea la noua categorie,

va pup si va urez o saptamana plina de realizari

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Si eu intru pe fuga..ma grabesc sa o duc pe Lilly la gradi, apoi putina curatenie si invatat, cumparaturi si inca niste invatat.

Penrtu raport ma mentin..azi incep sala chiar daca sunt cu rusii pe cap si trebuie sa scap de perioada asta de slabit, pus la loc si apoi mentinut.

Multi pupici la toata lumea si o saptamana super!

Mergi la inceput