Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!
A mai trecut o noapte sufocanta! Numai gandul ca se va racori de pe 3 august imi da puterea de a rezista caldurilor. Am declarat: le urasc!

Doina, fii barbata! Te urmez si eu!

Narcisa, multumesc pentru aprecieri.
Speram ca vestile proaste nu sunt intr-atat de rele...

Tzuni, am inteles ca vei avea un week. super incarcat la munca. Sa ai spor!

Tuturor un week. minunat va doresc!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, frumoaselor!

Sunt revoltata. Pt noua casa, am nevoie de un mic imprumut la o banca. Nu mult - cat sa-mi dea confortul psihic ca pot sa-mi iau casa care-mi place. Si, ce sa vezi? In ciuda faptului ca venitul meu e mare, bancile ma refuza sau imi limiteaza suma de creditare pt ca....sunt necasatorita!!!!! Va dati seama? Parca as avea un handicap! Si ce-mi spun ei? ...daca ma imbolnavesc? daca mor? daca ajung somera? Si i-am intrebat: daca as fi casatorita cu doi copii si sotul somer, mi-ati limita suma la fel? Si mi-au spus: nu, atunci n-ati fi singura si lucrurile ar sta altfel... Ca sa vezi!

Delidana, sa ne spui daca ati rezolvat problema sotului! Bafta multa si curaj!

Mephala, BZN....hmmmm, ce vremuri....iubeam "Blue Eyes". O stii?

Nastad, ai grija cu zgarietura aia, sa nu se infecteze! Mai bine sa te vada un medic!

Nascisa

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna, frumoaselor!

Sunt revoltata. Pt noua casa, am nevoie de un mic imprumut la o banca. Nu mult - cat sa-mi dea confortul psihic ca pot sa-mi iau casa care-mi place. Si, ce sa vezi? In ciuda faptului ca venitul meu e mare, bancile ma refuza sau imi limiteaza suma de creditare pt ca....sunt necasatorita!!!!! Va dati seama? Parca as avea un handicap! Si ce-mi spun ei? ...daca ma imbolnavesc? daca mor? daca ajung somera? Si i-am intrebat: daca as fi casatorita cu doi copii si sotul somer, mi-ati limita suma la fel? Si mi-au spus: nu, atunci n-ati fi singura si lucrurile ar sta altfel... Ca sa vezi!

Delidana, sa ne spui daca ati rezolvat problema sotului! Bafta multa si curaj!

Mephala, BZN....hmmmm, ce vremuri....iubeam "Blue Eyes". O stii?

Nastad, ai grija cu zgarietura aia, sa nu se infecteze! Mai bine sa te vada un medic!

Nascisa

Te inteleg cu imprumutul, noi ne-am luat casa si ne-am tocit nervii cu prostii astia de la banca, nu mai spun ca dobanda s-a marit, nu ne-a zis nimeni nimic si am platit penalizari si avem rata mai mare.

Am fost la medic de dimineata,azis ca pana maine se vindeca, deja mi-am dat bandajul jos ca nu puteam sa tzin nici celalalt ochi deschis si imi e teama ca ma ia somnul stand in picioare (am avut noapte alba).

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tzuni, ce timpenie cu creditul, aici nu exista asa ceva, politica linieie de creditare este intotdeauna in functie de salariu, pai de intimplat se pot intimpla multe singur sau in doi!

Fetelor va multumesc la toate pt. incurajari, vestile din tara n-au cum sa se schimbe repede prea mult, cineva apropiat noua e destul de grav bolnav, ieri am stat numai pe telefon; si mai naspa e ca sotul s-ar putea sa ramana fara job, va dati si voi seama ce chef de concediu mai avem , dar biletele de avion sint luate din februarie, asa ca vreo cale de a da inapoi nu exista! Tragic rau nu-i ca are salariu destul de bun si ne putem descurca binisor si din somajul care va rezulta din venitul actual, dar santajul psihic si stresul la care e supus de unul dintre sefi momentan ne enerveaza cel mai tare. Are unul nou din fosta DDR si are aceeasi mentalitate comunista din RO de dinainte de 89, pe care astia din vest oricum n-o pricep si n-o pot accepta, atitudinea radicala.

Azi am calcat si in strachini, din cauza ca sint pe punctul sa-mi vina.........si am niste stari de m-as urca pe pereti din toate punctele de vedere si la prinz am mincat numai timpenii.
cam asta e cu noi
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata frumoaselor! Vai ce de probleme pe subiect. Si astea nu vin niciodata singure ....
Narcisa imi pare rau sa aud ca esti in asa stress. Cat despre servici sa stii ca am avut si eu parte de asa ceva , dar daca sotul e perseverent cu siguranta va gasi un alt post poate chiar mai bun decat asta. Si-atunci ai sa zici ca tot raul sper bine a fost. Gandeste pozitiv si lucruri minunate se vor intampla. Pana una alta incearca sa te relaxezi cat poti de mult in concediu. Ai nevoie de asa ceva si sa stii ca daca stai stresata tot nu rezolvi nimic din problemele de-acasa. Asa macar stii ca n-ai cheltuit banii degeaba.

Doina, Doru deja iti arata cine-i sefu' ? Bine ca nu-i ceva mai grav si iti va trece pana maine. Din fericire, eu inca n-am patit asa ceva, dar cred ca 'avantajul' meu e ca port ochelatii pe nas tot timpul. Cat despre curatenia generala, eu zic sa te odihnesti azi daca tot ai avut noapte alba si las-o pe maine. Va pupic pe toti si va urez un weekend placut.

Tzuni ce sa mai zic... cretinopartzi rau de tot bancarii romani. Binenteles ca si aici ti sa da credit in functie de salariu si n-are nici o legatura cu statutul tau. Numai niste capete patrate puteau sa debiteze asa ceva. In orice caz draga mea incearca sa-i intrebi daca poti lua credit cu unul din parintii tai... poate ca vor doar un garantor sau ceva de genul. Daca nu, atunci nu-ti ramane decat sa-l gasesti pe fat-frumos cat mai repede. Succes!

Delidana multa rabdare, curaj si noroc va doresc. Se vede ca "artistul" a suportat cu stoicism niste dureri cumplite pentru o perioada de timp mult prea lunga. Sper sa se rezolve azi ceva cand mergeti la . Bafta multa!

Crystina nu stiu daca am mai scris dar cred c-am incurcat eu borcanele. Inca mai astept de la tine info. despre WW, daca-ti mai arde sa le trimiti. Imi pare tare rau de sora ta si cred ca sunt chiar idioti ce care nu-i acorda viza. La anul oricum se va putea circula free prin Europa asa ca ce mie cateva luni la deal, cateva luni la vale... nu-i inteleg. Ce face Lily? dulci si tie si ei si multumiri anticipate.

Cami bine-ai revenit. Astept pozele cu nerabdare. Sper ca v-ati distrat bine. Mergi weekendul asta la mine-n oras sa vezi demonstratia aeriana?

Carmen cand ai scris BZN si eu tot la Blue Eyes m-am gandit. Nu stiu de ce dar parca te si vad ascultand aceasta melodie. Sper ca ti-a prins bine ora pe care ai petrecut-o doar pentru sufletelul tau.

Ioana intr-adevar mi-e tare bine cu mama aici. Nici nu stiu cum m-as fi descurcat fara ea. In orice caz se pare c-o sa plece pe 30 August si-atunci chiar ca o sa-mi fie tare greu. Sper sa plec si eu cu ea in tara macar pentru vreo luna - doua. Si dupa vad eu ce mai fac. Ce face Delia? Care sunt ultimile ei nazdravenii? va si weekend placut.

Carolinah servici usor si-un weekend placut!

Khristin sa fi o nasa frumoasa si slaba si sa ai o finuta cuminte. Si daca tot botezi poate-mi dai si mie ceva detalii despre 'obiceiurile' de la botez pe un PM. Habar n-am cum se procedeaza si care sunt indatoririle mele fata de nasi. Sunt in ceata totala. Distractie placuta! Sunt superbe pozele cu Yasmine. Cred ca-i o adevarata sirena. Sau cu siguranta in devenire daca deja e la nivelul 3.

Fetelor eu nu stiu ce are fii=mea de cateva zile dar asa balaieste exact ca maica-sa la interzise. Oare nu-i prea devreme sa-i iasa dintii? STiu ca in perioada aceea abundent.
V-am pe toate si weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

ZUZI,ai dreptate dar in casa totzi sunt sefi ...mai putzin eu!
Mititelul zici ca stie ca a gresit,azi a fost un ingeras si am facut o gramada de treaba,am timp sa ma odihnesc la noapte ca se trezeste din 4 in 4 ore.
Onitza a plecat cu bunicii la bai la Sarata Monteoru, deja mi s-a facut dor de ea si cel mai tare ma doare sufletul ca a plecat foarte trista ca "ae mami buba la oti".

Sunt copii carora incep sa le dea dintisorii pe la 4luni, nu ai de ce sa-ti faci griji.De la bale pana la iesitul dintisorilor mai e ceva timp.

mamica si printesa.

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, se pare ca ma voi bucura in fiecare zi de un moment de respiro. Pana nasc, sotul va iesi zilnic cu Ius la plimbare si in parculet.

Tzuni, urata situatie cu bancile....Mai incearca si la altele poate ai bafta!
...'Blue eyes' e preferata mea, cum sa n-o stiu...

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor, sunt obosita varza....

Tzuni, ce rau imi pare de faza cu creditul, ia si tu unul de nevoi temporare garantat cu ipoteca sau .... nu stiu ce sa zic, sunt cretini ca la credit ipotecar oricum te pun sa-ti faci asigurare de viata si atunci daca ori, vorba aia asigurarea plateste, mai ce capete patrate!!!

Delidana, vrem noutati de bine. Mai zi cum e filmul ala Lady in the water, tocmai citeam o cronicutza despre film, in The Economist, absolut intamplator...dar nu dadeau opinii privitoare la calitate, ci doar asa, generale si vroiam sa vad filmul...ce coincidenta, zi-mi, ti-a placut?

Ati vazut fetele din Ro ca a aparut filmul facut dupa cartea "Indragostita de un Masai" l-a vazut careva? Eu vreau sa merg maine la filmul asta!

Va pe toate si a urez noapte buna celor din Ro si spor la treaba celor care-si incep ziua!

Zuzi, sigur sunt dintzocii!!! Pupam printzesa!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Vad ca azi a fost miscare putina la subiectul nostru! Sper ca sunteti bine toate!

Zuzi, sunteti baloase amandoua? Vaaaaai, ce dulce!!!!!
Mephala, ce muzica asculti tu? Ce preferinte ai? Chiar sunt curioasa....

Va pup pe toate celelalte. Fug acum, ca am treaba - is la munca pana spre dimineata!

Mergi la inceput

Plec spre casa. Somn usor.

Mergi la inceput