Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, poate va ajuta:www.e-sana.ro/index.php?a=139" target="_blank">asta

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by khristin

Delidana, aseara mi-am facut iar programul la saltelutza, am fost constiincioasa, m-am gandit la tine . Azi am vazut ca ajunsesem deja la 70.5 ceea ce m-a bucurat enorm...sper sa o tin in acelasi ritm . Pe mine in general ma omoara stressul, adica cand nu gatesc ce trebuie si apuc sa bag in gura interzisele ...si mi-e ca acusi incep scoala si vine iar stressu , da mai vedem noi pana atunci. Azi am colindat iar magazinele, din lipsa de activitate, si iar mi-au venit noi idei de cumparaturi .

Zuzi, n-ai mai putut sa-i faci prelungire de viza mamei tale? Cand trebuie sa te intorci la serviciu? Imi amintesc cand era fiimea mai mica parca eram teleghidata ...si acum ma gandesc cum oi fi facut fata ...du-o la daycare dimineata , mergi la scarbiciu, ia cupchilu, da-i sa manance, samd...nu stiu cand o fi trecut timpul ...acum stau si ma uit la ea si ma minunez cat de mare s-a facut donsoara mea.

Crystina, cum merge studiul? Lilly ce face?

Mephala, io cand ma uit la mamici cu bebici micuti ma ia nostalgia deja

PS: Ati vazut ce s-a intamplat la Heathrow? In ce fel de lume oare traim?

V-am pupat,

Cristina

noi si poze mai noi

Scumpafoc printesa ta!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kristin, ai o fetita foarte frumoasa ! felicitari !

Tzuni, eu nu credeam ca mai da cineva cu gaz in par. Imi place tare mult cum iti ingrijesti tu parul.

Zuzilici, si mie mi-a tot cazut dupa sarcina cu Marghiolitza. M-a tinut cam un an si apoi s-a calmat. Am luat niste vitamine care ajuta.

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- salata verde cu ou, masline, ardei. un iaurt simplu
- salata verde cu ceapa, morcov si somon. putina brinza.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Buna dimineata, frumoaselor!

Mik, toata viata m-am cam temut de "chimicale". Nici medicamente nu prea folosesc, decat in cazuri extreme. Incerc sa ma tratez naturist. In ceea ce priveste ingrijirea parului, cand eram la mama acasa si mergeam vara la bunici, bunica mea (o traznita si jumatate - cu ea seman) imi ingrijea parul cu solutia cu gaz, cu leshie si apa de ploaie si, mai rar, cu sapun facut de ea, in casa. Si tare bine ii prindea parului - stralucea, avea firul sanatos si nu cadea. Uneori ma gandesc ce afacere ar putea fi astzi un cabinet de ingrijire a parului cu leacuri de-astea, babesti. Dar cu efect.

Mephala, esti bine?

Meniul de azi:
D: un kefir cu cereale + cafea cu zaharina
P: o salata mediteraneana si o bucatica de pui
S: paste cu branza (am facut acum doua seri o oala si nu se mai termina...)

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

si io ma gandeam sa ma dau cu gaz... problema e ca nu stiu ce-i aia. In ro era simplu: ii ceream mamei sau bunicii sa aveam sticlutza de juma' cu pretziosul lichid. Aici nici macar nu stiu cum se numeste. Si unde gasesc... Am fost la supermarché si am luat solutzie capilara cu petroleum. Asa m-a dus pe mine mintea. Acu nu stiu cat de eficace e, ca n-am folosit-o prea mult, dar nu miroase de loc a petrol/gaz. Si in plus e pentru barbatzi!!! Pt gagici n-am gasit inca nimik.
Tzuni esti fericita ca potzi dormi cu baticu si cu gazu-n cap. Eu daca as face asta, ar baga sotzu divortz a doua zi!!! Nici bigudiuri nu pot sa am!!! (noroc ca nu prea folosesc)

Eu azi o uschesc 4 zile la munte cu cortul (Mik: mergem in masivul Chablais - Valée de l'Abondance, venitzi si voi p-acolo?). Rucsacul meu cantareste 20 de kile, ca am luat eu toate bagajele copiilor. Sper sa-l pot urni din lok...

un sfarsit de saptama a excelenta!!! (noi avem WE prelungit, cu luni si martzi libere!!!!)

P.S. Tzuni misto ideea: Cabinet Cosmetic- Leacurile Babei Tzuni! (acu nu ca ai fi baba, e numa marketing...)

Mergi la inceput

Olo , cred ca stiu despre ce solutie vorbesti tu. Daca e "made in France", atunci am folosit si eu candva. Avea oarece efect....
Vacanta placuta mai departe si ai grija de silueta! Te-asteptam cu poze!

Mergi la inceput

oLo, cu copii si mama nu plecam decit la hotel peste 2 saptamini. La cort n-am stat in viata mea. Vacanta placuta ! (sa nu uit : ocolo unde te duci se faci o brinza exceleta : l'abondance, (pate cuite et pressée) o bunatate !)

Tzuni, cu leshie m-am spalat o singura data si am adorat ! Parul era foarte curat, era moale si stralucitor. Acum acasa as putea sa-mi fac lesie ca mi-a pus sotul soba cu lemne in sufragerie, da' cred ca-l shochez.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

da' leshia ce-i? cenusa?aia de la bbq e buna? cum se prepara leshia?

Mergi la inceput

Bre, oLo, bre !
Leshia se prepara din cenusa de lemn, cenusha trebuie sa fie foarte curata (nu cu resturi de combustie de carne/cirnatzi/hirtie/plastic). Apa se fierbe cu cenusa si apoi se lasa la limpezit. rezulta o solutie alcalina excelenta la spalat rufe si persoane. Contrar asteptarilor, rufele albe se spala si ele cu leshie (solutzia rezultata bate spre galben, dar nu pateaza).

Tzuni, tu esti experta, corecteaza-ma daca am scris prostii.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Zuzi, merci mult intre timp gasisem ceva de tipul:1zi lactate ( un singur fel), 1 zi fructe ( mere sau altceva un singur tip), 1 zi carne ( pui fiert, peste fiert), cica se da jos 3-4 kg/in 6 zile. Cine a mai tinut asa tip de disociate si ce rezultate ati avut?

Mergi la inceput