Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la fete frumoase si zglobii! (si lenese la scris)

Zuzilici, sa zicem ca ma simt bine , astept sa vina momentul.
De racorit, sa zicem ca vremea e suportabila...
Tu ce mai spui? Cum ti se pare cresterea unui copil? Mai ales in primele luni...vad ca nu te plangi deloc.

Va salut pe toate, nu am cui raspunde...caci nu ati postat nik.

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, mephala ! Si neata fetelor!

Io-s pe baricade da mi-e somn de mor, pt ca azi noapte dupa ce-am terminat munca (pe la 2) am fost sa ma plimb cu masina si am ajuns acasa tarziu si moarta de somn. Acum casc la birou...

Mephala, te-ai mai cantarit?

Meniul de azi:

D: cafea cu zaharina si ppn galben
P: migdale + nuci + chefir
S: paste cu branza si rosii si supa "an-k"

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, am 78 kg. Tii evidentza?

Pe unde te-ai plimbat tu aseara cu masina?
....
si eu am iesit de nebuna la o plimbare scurta in ploaie, aseara la 10. O mica depresie....

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, am 78 kg. Tii evidentza?

Pe unde te-ai plimbat tu aseara cu masina?
....
si eu am iesit de nebuna la o plimbare scurta in ploaie, aseara la 10. O mica depresie....

Album Iustin

Si ti-ai revenit? Plimbarile fac bine! Eu am dat o tura de centru si un pic de periferie. Am dat muzica tare in masina si am cantat cat m-au tinut plamanii. Dar cu geamurile inchise, sa nu deranjez si sa nu ma opreasca politia! Si m-am gandit ca mi-ar placea la nebunie o .

Nu tin evidenta la kg, dar eram si curioasa (ca spuneai ca te vei ingrasha tare - ceea ce nu mi se pare ca s-a intamplat) si pt ca vroiam sa fac conversatie!

Ai un pm de la mine!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mey, Tzuni, si mie mi-ar place sa ma plimb cu masina asa fara nici o tinta, da' nu poci : nu am timp si acasa mi zbiara princii.

Mephala, hai ca nu mai ai mult. Profita si te odihneste. Iustin e cuminte ? se bucura de bebe ? bebe e si el cuminte ? iti da shuturi ?

Azi sunt la treaba si deci maninc foarte dietetic.
- cafea neagra + piine prajita cu dulceata
- 2 roshii + 150g cash (adevarat cash, adus din Ro). 20g ciocolata. cafea
-salata verde cu ceva. salata de ananas

Va pup pe toate, frumuseti.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Ma ajutati si pe mine, va rog? Vreau sa tin disociata, dar nu-mi mai amintesc cum era. Poate o tine cineva si-mi aminteste si mie in ce consta?
ah...da! si schimbati in listuta 60 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Am adus odorul acasa,s-a facut o grasana si o obraznica.
sambata am fost la Sarata Monteoru unde am facut plaja si baie,duminica ne-am intors ca s-a pus pe vijelie si ploaie.
Poze n-avem ca am uitat sa incarcam aparatul.
Am probleme cu calculatorul.
Am mult de lucru pt servici si pe 20 il botezam pe bb.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Zuzilici , Cami si Sabina LA MULTI ANI!

Album Oana

Mergi la inceput

MEPHALA, stiu prin ce treci!
Nastere usoara , bb sanatos si refacere rapida!
ochi albastri!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Neata!
Carmen stai foarte bine la kg. si nici mult nu mai ai. Depresie ?!? ....Au inceput hormonii sa dantuiasca? Eu pe seama lor puneam toate starile mele. Mi-aduc aminte ca mai tot timpul eram pachet de nervi si-mi venea sa plang fara vreun motiv anume. Despre viata de proaspata mamica nu prea ma plnag deoarece inca o am pe mama la mine. Dar dupa 30 Aug. cand o sa plece sa vezi ce-o sa bantui pe-aici cu "reclamatii" sau poate nu. Ce sa zic, din cate imi spune mama am un copil tare cuminte si cred ca stie despre ce vorbeste ca doar a crescut 3 + 3 nepoate. .
Tzuni plimbarea asta a fost supapa ta de refulare??? Te simti mai bine acum? Servici usor!
Mik servici usor si tie si spor la slabit.
Fetelor mie a inceput sa-mi cada parul la greu ... binenteles c-am luat-o prin leacuri babesti si ce credeti c-am facut eu azi? Mi-am pus in cap o solutie facuta dintr-o lingura de gaz, una de otet de mere, un galbenus de ou si un catel de usturoi pisat ... Cica trebuie sa stau 3 ore cu aceasta solutie si da rezultate miraculoase. Nu stiu ce rezultate o sa dea dar in prima faza pana si scongsi miros mai frumos decat parul meu. Sper sa nu se simta nimik dup ace ma spal ca ... ma tund cheala.
V-am pe toate si va tin la curent cu roadele tratamentului naturist daca sunteti interesate. Sau poate aveti voi alte tratamente mai placut mirositoare?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput