Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Sara buna la fete
...azi am fost prin magazine cica sa-mi improspatez garderoba 'de scoala' si mare mi-a fost mirarea sa constat ca aveam cu 2 numere mai putin la pantaloni
...asa ca m-am simtit super bine in propria-mi piele, sper sa ajung la categoria usoara nu peste mult
.
Crystina, noi sintem bine multumim la fel, mergem in continuare la balaceala zilnic ![]()
Zuzilici, frumos hipodromul ca sa nu mai zic de farfuria ta, cam multe interzise acolo
tztztztz 
Btw, unde-i hipodromul asta?
. In wk asta am petrecut iar
, a fost ziua cumnatei mele
Mai, à propos de discutie, nu stiu ce ziceti voi acolo, dar mie a fi femeie mi se pare o arma mortala in sine
...si mai ales aici mie nu mi se mai pare ca traim intr-o lume a barbatilor. Asa ca tot femeie sa fii
. Bine ca am fetita 
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Khris am fost la Woodbine si-am vazut cursele de cai. Am luat masa la Favorites si a fost super cool. Cat despre fete crede-ma ca posturile cheie (de conducere) tot mai repede sunt luate de un barbat decat de o femeie
... si cand e vorba de salarii barbatii sunt platiti mult mai bine decat femeile pe aceeasi pozitie, vechime, etc. chiar daca legea interzice aceasta discriminare. Ti-o spun eu care fac salariile in Co. mea. Stiu exact cum sunt tratate femeile si cum sunt tratati barbatii ... si-am inteles ca 'politica' e in mai multe companii, nu doar a mea. Ei dar noi sa fim sanatoase ca la un lucru detinem suprematia ... aceea de-a fi
.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Zuzilici, mi-ai trezit interesul cu acele curse de cai, suna bine tare
. Trebuie sa faci rezervare dinainte sau se poate si drop-by? Am inteles ca e si o plaja pe acolo prin apropiere?
Mai, vis-à-vis de sexe, eu cred ca depinde foarte mult de domeniu cand vine vorba de leadership and so on, de asta am fugit io de companii
...personal am intalnit aici in Canada destule femei in posturi de conducere, de la presedinte de companii sau banci pana la directoare de scoli, asa ca am observat ca se poate, nu e chiar imposibil, paradoxal chiar mult mai usor uneori decat in RO, mai putin sexism deh
....ca numeric sint in minoritate, sint intr-u totul de acord, dar ce e surprinzator dupa atatea secole monopolizate de patriarhat
. Hai c-am gasit subiect de poll
...celelalte fete, voi cum votati? Pro sau against sexului vostru?
Va dau o
virtuala.
Si io zic tot la fel ca Zuzi sa fim sanatoase, si ginerii nostri directori de banca ceva 
![]()
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Neatza!
Zuzilici, esti extraordinara! Degajezi un optimism!!! 
Khristin, eu cred ca e loc sub soare pentru toti, femeie sau barbat!
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Neata!
Hai sa va spun despre ce era vorba cand declaram ca traim intr-o lume a barbatilor. Asa cum stiti, vreau sa-mi vand masina. Si pt asta am imputernicit un nene care sa se ocupe de tot. Dar nenea a avut niste probleme si nu m-a mai putut ajuta. Asa ca, masina s-a intors la mine. Cum sa o vand eu? Pot da anunturi pe Net, in ziare, dar mai departe? Daca vine un domn sa vada masina (ma pricep sa o prezint, dar nu in toate detaliile tehnice) si vrea sa iasa sa faca o proba cu ea? Io nu ma vad in masina langa un strain care sa fie la volan.... Da, stiu, exista solutia spray-uri paralizante, dar.... mi-e frica oricum. Daca eram barbat...
Meniul meu de azi:
D: ppn galben si o cafea
P: mozarella cu ardei si inca o cafea
S: paste cu branza
Cam asta.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, apeleaza la un barbat cunoscut (ex: sotul lui Pumpkin sau un coleg de serviciu, sotul unei prietene...un unchi...)
Bafta!
Banii iti vor completa suma necesara apartamentului?
...a, si asta nu e un ex. concludent ca traim intr-o lume a barbatilor
Sunt situatii cand si ei au nevoie de ajutorul unei femei....ma refer strict la situatii 'feminine' (nu-mi vine nici una in cap acum)
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Buna dimineatza, fete frumoase.
Tzuni, nu stiu cum e in Ro, dar in Fr masina o poti vinde la un garaj (gen service care vinde si masini) fara nici o problema.
Zuzilici, am luat 1/2kile in plus si Carmen (shefa) mi-a pus un porcushor (pe buna dreptate).
O zi buna la toate.
Mik.
Delidana spune:
Buna dragelor,
Zuzilici, am scris despre sotul meu in mesajul precedent, dau un copy+paste mai jos pentru tine:
"Sotul meu se simte bine, din pacate s-ar putea sa repete procedura cu "undele" pentru ca niste fragmente de piatra au ramas pe fundul rinichiului si nu vor sa iasa de acolo de buna voie."
In alta ordine de idei, sper ca ma inseala pe mine ochii sau imi joaca mintea feste, dar sper ca ce era la tine in farfurie pe linga fructe nu e inghetata, nu-i asa? Nu de alta dar e o cantitate cam "industriala", cel putin asa pare in poza. ![]()
Dordia, iti urez de pe acum distractie placuta la mare. 
Tzuni, stabileste si tu intilniri ziua ca sa nu stai cu frica in sin.
Khristin, mai prestezi la saltea? ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Buna dimineata dragutelor!
Khristin pentru restaurant am inteles ca Florin a facut rezervare cu vreo 2-3 saptamani inainte, dar deh! era ziua mea si nu vroia sa dea gres. Insa exista o zona gen 'Food Court' unde mergi fara probleme. Daca mergi sunt convinsa ca Yasmine o sa fie tare incantat, deoarece au un program family in care puiuti pot sa invete cat mai multe despre cai si alte animale de ferma. Sper sa va placa! 
Carmen, multumesc! Adevarul e ca faceam o socoteala si se pare ca si eu si soata am facut cate un pas major la varsta asta. El s-a insurat
... eu am un bebel
...
Cum te mai simti? S-a mai racorit la voi?
Delidana sa stii ca nu-i inghetata ... doar chocolate & strawberry mouse, care pare multa doar pentru ca soata mi-a tuflit cate-o lingura din fiecare peste capsiunile pe care le aveam in farfurie. Oricum recunosc ca am mancat mai mult decat era nevoie. 
Tzuni bafta in vinderea masinii ... poate ai noroc s-o dai bine. 
Sigrid multumesc si concediu placut. 
Dordia concediu placut la mare. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Zuzi, merci de info, poate ajungem intr-o zi
.
Delidana, tare bine faci ca ne tragi de maneca
, eu ma redresez rapid ca-mi amintesc mereu care imi e scopul. Asa ca atunci cand mergem la restaurant, refuz din start desertul pe care sotul meu il infuleca rapid, tocmai ca nu stiu cu ce cantitati industriale ma mai trezesc in farfurie, asa ca prefer sa pass on...deh...sufera baba la frumusete, nu? ![]()
Tzuni, lasa ca vinzi tu masina in lumea barbatilor...no worries 
Cristina
noi si poze mai noi