Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Cami, noi am luat-o din timp cu urarile...te-om mai 'ura' si de ziua ta, pe 15 august. 
Despre nastere..ce sa zic...ma cam incearca emotiile, ma ia cu frica...trece...am tot felul de stari contradictorii.
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Carmen e normal sa ai stari contradictorii ... daca-mi amintesc bine vei naste cu cezariana, sper sa fie mai usor decat la nasterea normala, desi se spune ca refacerea e mai grea dupa.
Eu ma gandesc de pe acum ca vreau sa nasc prin cezariana! Diferenta e ca eu sunt graviduta doar la "cap"! 

Cami
crystina spune:
Zuzi, Cami, Sabina

"La Multi Ani", fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!
Carmen multa liniste in suflet iti doresc! O sa fie bine, e normal sa te simti asa dar ai sa vezi ca o sa fie bine! Multi pupici!!!
Mik, saru'mana! O zi frumoasa si tie!
Delia, mersi! Cum se mai simte sotul/
Tzuni,sper ca esti mai bine! 

Cristinuca din Canada (ce-mi place sa-ti zic asa!) mersi! Nici examenul de aici nu e extrem de solicitant ..e ceva de invatat dar problema la mine ca am aglomerate in perioada asta alte cateva examene si am in cap un amalgam de informatii
Ce mai face micuta/ Mai merge la "balaceala"/
Narcisa vacanta placuta!
Salut si restul fetelor!
Azi mananc asa:
-omleta cu o felie de paine prajita
-doua cani de ceai
- pui la gratar cu cartofi natur si amestec de legume
- salata de capsuni, zmeura si coacaze
plus 2 litri de apa si 1 ora la sala (30 minute de alergat si 30 de minute de exercitii de forta pentru abdomen, torso si spate).
Pup pe toata lumea si va doresc o zi buna!
Tzuni spune:
Va pup, dragele mele!
Multumesc pt sustinerea virtuala, chiar mi-a prins bine! S-au mai indreptat lucrurile! Uf, ce-nseamna sa fii femeie singura! Cateodata trebuie sa rezolv situatii pe care ar trebui sa le rezolve un barbat si e greeeeeeu, ca nu ma pricep....Si traim intr-o lume a barbatilor... 

Meniul de azi:
D: Cafea cu zaharina + o para mare
P: piept de pui fiert (cateva bucatele) so ficat de pui (la fel) + 2 rosii
S: nuci + migdale + un iaurt mare si rece
Mephala, poate n-ai vazut intrebarea mea: cum o sa-l cheme pe bb mic?
Delidana, mai am pana la concediu (plec pe 25), pana atunci sunt cu gandul si mintea in...Brazilia!
cami, bine te-ai intors si drum bun! Imi pare rau ca n-am retinut exact ziua ta de nastere, stiam insa ca esti leoaica. LMA si sotului tau...![]()
Crystina, Khristin, Mik, Nastad, Dordia, Roxa-Boxa, An-k....va pup pe toate!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna!
Carmen, merit un porcusor caci am ajuns la 67 kg. Nici nu e de mirare, dupa ce mi-am facut de cap in ultimele weekenduri cu inghetate si altele. De fapt asta m-a si motivat sa merg din nou la sala, a fost ca o palma, un "trezeste-te ca altfel...". Asta s-a intimplat de fapt, am vazut ca mi-am atins telul si m-a apucat lenea, am zis ca "merge si asa" adica fara sa mai merg la sala, cind de fapt nu merge, trebuie sa lupt in continuare ca sa mentin ceea ce am pentru ca altfel s-ar putea sa ajung din nou de unde am plecat si asta chiar nu vreau.
Asadar azi am fost la sala:
- 20 minute mers pe jos
- 40 minute bicicleta eliptica
- vreo 20 minute
si 30 minute
+ citeva minute de intins muschii. ![]()
Crystina si Cami, sotul meu se simte bine, din pacate s-ar putea sa repete procedura cu "undele" pentru ca niste fragmente de piatra au ramas pe fundul rinichiului si nu vor sa iasa de acolo de buna voie.
Crystina, bine ai revenit si tu la "program sportiv". ![]()
Tzuni, ma bucur ca s-au mai rezolvat problemele. Este greu intr-adevar, traim intr-o lume a barbatilor, insa tu esti o femeie puternica si pina la urma gasesti o solutie. 
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: orez, pui si vegetale (cam nasoala).
Inainte de sala: 1 felie de piine cu humus si brinza.
C: o portie de mincare de fasole verde cu carne de pui, 1 felie piine.
Intre mese: 2 mere, 1 portocala, 2 ceaiuri verzi.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, ma bucur ca ai depasit momentul. 
...n-am raspuns, referitor la nume, caci nu ne-am decis...
Crys, inca o data, spor la invatat. Pupici
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dordia2000 spune:
Salutare fetelor.
ieri de bucurie ca am ajuns innapoi la 92 am sarit calul cu cate ceva. azi tot 92 kg. Deci...azi am mers muuult pe jos si mi-au venit si rusii pe cap deci....s-ar putea ca sapt viitoare sa am mai putin.
In alta ordine de idei...duminica plecam la mare si abia astept sa-i vad reactia baietzelului meu scump. Ii place apa la baie la nebunie si sper ca si apa marii sa iiplaca. Apropos: stie careva cum va fi vremea urm. 2 sapt???
Deci sa nu ma dati disparuta ca de duminica nu mai pot intra timp de 2 saptamani. sper doar sa nu ma ingras la mare ca totusi...m-am chinuit sa dau jos. Eu promit solemn ca o sa ma abtin la multe interzise dar...nu la toate!
Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Zuzilici spune:
Dragelor va multumesc mult de urari, va
pe toate si va invit la distractie. 
La noi a fost long weekend si binenteles ca am fost plecati aproape in fiecare zi. De ziua mea sotul m-a scos la
la hipodrom unde am vazut si cateva curse de cai. Binenteles c-am papat mai mult decat era necesar asa ca pentru raport va rog sa-mi treceti un
de 83 kg.
Intre timp am avut si "rushi" pe cap asa ca numai prostii am mancat. Am mai observat ca atunci cand imi vin rushi aproape ca-mi pierd laptele asa ca de disperare mananc mult mai mult decat de obicei. Vad ca acum (dupa) mi-a revenit lapticul ... dar tare mi-e frica ca intr-o buna zi o sa fie bun dus. ![]()
Tzuni nu stiu desore ce-i vorba dar te inteleg perfect cand spui ca traim intr-o lume a barbatilor. Cam asa simt si eu cateodata. Poate si din cauza asta am vrut baiat, dar sper ca Isabella sa aibe "biger balls than a men". [:il] Sper sa se fi rezolvat problema ta si fi barbata! 
Carmen mult a fost ... putin mai este. Ca maine, poimaine aflam c-ai nascut. Oricum tu ai experienta la capitolul asta de la Iustin asa ca sunt convinsa ca stii ce te-asteapta.
Ce mai face ochi albastri. Foarte frumoase ultimele poze. 
Cami petrecere frumoasa la mare si distractie placuta de ziua ta. Poate ne mai "vedem" (auzim) pana atunci. Cum ti-au iesit analizele?
Narcisa distractie maxima, draga mea. Sper sa ai parte de-un conceiu pe cinste care sa te revigoreze si sa te-asteptam aici cu forte proaspete in lupta cu kg. 
Crystina spor la invatat si bafta la toata examenele.
Tinem pumni stransi cu mic cu mare sa ne dai numai vesti bune. 
Ioana servici usor! Cand vine maman? Cred c-abia o astepti. Ce mai face Delia?
Mik
la mentinere? Oricum stiu sigur ca tu ai sa-l pierzi cat ai zice peste. Asa ca spor la slabit si s-auzim de bine. N-ai mai scis meniul de mult ... sau mi se pare mie?
Delidana ori mi-a scapat mie ori n-ai scris tu. Ce mai face artistul? Cum se mai simte? Ultima data ziceai ca nu mai are durerile acelea infernale, dar a eliminat piatra sau inca nu?
Sigrid te pupic si-ti urez spor la slabit? Ce mai face Anca (mamicadulce)?
Doina ti-ai adus odorul acasa?
Khristin cum ai petrecut in long weekend?
Fetelor va pup pe toate si revin ca s-a trezit bebelina.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
sigrid26 spune:
La Multi Ani Zuzulici!!!!sa fii fericita si printesa ta sa ti aduca numai bucurii!!
Carmen sper sa plec cu 79.900 in Italia
, dar nu cred ca mai e posibil, dar nu ma las pe ultima suta de metri,
va pup si tin aproape
Mamica de printesa
de 4 anisori