Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 15
khristin spune:
Salutare natiune
, vin si io la raport cu vesti bune am 71 kg...care va sa zica am dat jos vreo 4 kile de cand v-am anuntat ca m-am pus pe treaba, sper sa nu ma culc pe-o ureke, ca mai am mult pana ca imi ating tinta
.
Delidana, sa stii ca mi-am pus si eu salteluta in apropierea TV-ului ![]()
Narcisa, vacanta placuta sa ai la Romanika si sa vii cu povesti si la noi 
Crystina, tinem pumnii pt. toate examenele, aici examenul de cetatenie nu e asa solicitant. Te asteptam cu vesti bune 
Zuzilici, tu pe unde umbli?
La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi sufletului tau 

Cami, si tie petrecere frumoasa
si sa-ti vezi visul implinit cat mai repede cu putinta 
Tzuni, spune-ne si noua cum e in Brazilia la tine 
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Khristin, felicitari! 
Fetelor, a fost si ziua de nastere a Sabinei!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81414&whichpage=1
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dani_flor spune:
Buna fetelor,
Si la mine a fost o saptamina plina in care m-am petrecut cu o prietena din state care si-a facut concediul in europa.
Evident ca s-a dus disociatul meu. Am rezistat fix 2 zile dupa care am cedat impulsurilor negative
.
Asa ca la raport: 74.7, deci stagnare. Va dati seama ca dupa 2 zile de dieta se dusese cintarul in jos, dar apoi a revenit "constiincios" la valorile precedente 
Nu ma mai laud cu initziative de slabit saptamina asta, astept intii sa se intimple.
Va pup si va doresc sporuri in toate.
Daniela
roxana1974 spune:
Hii, am uitat de raport..oricum, de dimineata aveam exact 60 de kg. Sper sa scad saptamana asta!
No, vidiazni!
dara spune:
Vai de mine, ce raport rusinos! Am 58 kg, deci cu 1.5 kg mai mult![]()
Ma apuc de Scarsdale... Sau de ce sa ma apuc?! Ce ciudea mi-e...
Dara si Darisor
narcisa spune:
Zuzulici, Cami, Sabina,
sa fiti fericite si iubite alaturi de cei dragi voua! Sa vi se implineasca tot ce va doriti!
Mik , multumesc!
Khristin, multumesc si felicitari! si mai intru eu si din RO pe la voi, unde merg la impachetari am un Internet-Cafe linga salon, gasesc eu timp!
Tzuni, sa ai parte de zile mai bune si sa-ti iasa totul asa cum iti doresti!
Carmen, atunci sa stea bb linistit in burtika pina la termen!
Sigrid, concediu placut la mare!
Dara, pupici si ia-o usor, poate ai vreo retentie de apa si se mai corecteaza cintarul in zilele urmatoare!
Cami, am uitat sa scriu, am vazut pozele din concedii saptamana trecuta, superbe, sinteti amandoi niste frumosi!
Io sint super aiurita la ora asta, piticii m-au zapacit azi, daca avem si miine o zi la fel ajungem amandoi terminati! Uffff avem vreo 3 ore cu masina pina la Frankfurt unde e si f.aglomerat, vom fi toata ziua pe drum, vreo 12 ore cu totul!
Si mi-am carat cu mine si un cintar digital(pe care-l las la mama) aveam unul normal acolo, sotu mi-a zis ca nu-s normala!!!!!!!!! Dar eu stiu deja asta
!
ma duc la nani
toate cele bune
narcisa
enescuraluca spune:
La raport...73.5kg...de ieri sunt la dieta sper sa am o surpriza placuta la inceputul saptamanii viitoare.
Va
si imi cer scuze ca nu am timp sa stau mai mult cu voi.
mephala30 spune:
La multi ani Zuzilici! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! 
Cami, La multi ani cu sanatate, fericire si un bebe cat mai repede! 
Dara, important e sa nu te panichezi. Cu rabdare, vointa, le vei da jos.
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
La multi ani, Cami scumpa ! Sa ia numai bucurii in viata !
La multi ani, Zuzilici ! Sa fii iubita si fericita !
Pup pe toata lumea.
Mik.
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Va multumesc tuturor pentru urari: Mik, Carmen, Delia, Narcisa, Khristin, Tzuni , dar mai este o saptamana pana la ziua mea ( 15 august ). Voi sarbatori la mare, ca si anul trecut.
Ieri m-am intors de la munte, iar vineri plec din nou la mare. Mi-am luat o parte din rezultatele la analize, marea majoritatea sunt ok, mai putin colesterolul care este la limita intre atentie ( peste 200 ) si risc ( peste 340 ): 337 ! Nu ma asteptam la un astfel de rezultat, asa incat am trecut la masuri drastice: incepand de ieri am eliminat complet grasimile ( carnea rosie, mezeluri, lactate cu mai mult de 0,1 % grasime, etc. ) si ma voi orienta spre vegetale ( legume, fructe ) si peste sau pui ( curcan ), lactate degresate si maxim 2 oua pe saptamana. Sunt hotarata sa fac mai multa miscare ( regulat de 3 ori pe saptamana la sala ) si sper sa am rezultate bune.
In ce priveste raportul am cu 300 gr. mai putin, adica 62,7 kg.
tuturor
Zuzilici, Sabina 

La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si cat de slabute va doriti! 
Sigrid Petrecere frumoasa la mare! Unde mergi? Daca vii in Romania poate ne vedem, voi fi la mare cand vii tu. 
Tzuni sper ca nu ti s-a intamplat nimic grav! Poate vorbim la
zilele astea si ne vedem la o cafea. 
Narcisa multumim pentru aprecieri! Petrecere frumoasa in Romania! ![]()

Delia cum se mai simte sotul tau? 
Carmen mai ai asa de putin pana la marea intalnire! Cum te mai simti, ai emotii? 
Cami