Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Salut
Nu am mai intrat pentru ca nu mai aveam noutati. Am fost foarte suparata ca de vreo luna de zile nu se mai clintea nik la cantarul ala. Si de o saptamana am fost si foarte ocupata prin casa ca nici exercitiile nu ai aveam energie sa le fac.
Dar am dat jos juma de kil. Nu e mult dar m-a ambitionat. Exact de atat aveam nevoie ca s-o iau de la inceput cu exercitiile si sa fiu iar optimista.
Deci ma treceti si pe mine va rog cu 83.5 
A si m-a mai stimulat ceva: ieri pe reality tv au dat toata seria taking it off cu prima echipa. Nu am putut sa vad cap coada dar cat am vazut m-a impins de la spate sa ma sui pe bicla ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
dordia2000 spune:
Ms mult pentru raspunsuri Carmen si Delidana. Asa m-am gandit si eu dar....am zis sa mai cer o parere. Oricum la mare o sa imi iau cantarul ca nu vreau sa pun nimik dupa ce m-am chinuit atata. Iar cu berea.....nu beau decat cate o bere din cand in cand iar la mare...o sa mai sar calul ca de...concediu. Dar in rest o sa ma abtzin. Sunt constienta ca berea ingrasa f. rau dar....decat o cioco sau un cartof prajit...prefer o bere rece seara cu sotzul la terasa!
Va pup si va multzumesc inca o data pentru raspunsuri!
Pentru raport: 92 kg.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
CristinaT spune:
Neata fetelor, am intrat sa dau raportul: tot 63 kg. Bine macar ca nu mai cresc...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
leeloo2004 spune:
Din pacate la mine situatia se ingroasa - dimineata aveam 78.5kg...
Trebuie sa ma adun si sa vad ce fac... Pina atunci imi admir porcii caci va rog sa-mi puneti 2!!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
narcisa spune:
Printre ultimele alergaturi si impachetari pt. miine intru si eu sa va salut si sa va urez toate fetele o saptamana cit mai buna!!!!!!!!!
Abia astept sa plecam de aici, paraca-mi cade cerul in cap e o vreme super naspa si 14 grade, nor de e aproape bezna.
Pt. raport aproape ca stagnez 74,7kg. Dar nici n-am tinut asa cum mi-as fi dorit sapt. trecuta, mai mult poderat mincat si cu interzise din cind in cind, am avut si musafiri in fine, mi-am dorit sa plec in concediu cu 74 curat, dar ma multumesc si cu atit! Sper sa ma mentin sau daca nu chiar sa slabesc putin in astea 4 saptamani, de obicei nu prea pun pe mine in RO.
Carmen, sa nu ma dati disparuta la raport
si daca cumva nasti pina revin, iti doresc de pe acum nastere usoara si un bb sanatos!
Poate reusesc sa mai intru diseara si sa va citesc, ca acum v-am citit asa pe sarite
!
va pup dulce pe toate
narcisa
mephala30 spune:
Narcisa, vacanta placuta in Romania!
Sper ca bebe sa stea cuminte pana aproape de termen. (14 septembrie)
Nu stiu daca v-am zis ca am fost la eco si bebe e bine, are 2,200 gr.
Fetele, observ ca multe dintre cele trecute pe lista n-au mai dat raportul de muuult timp. Sincer, n-am puterea de a va mobiliza acum...poate Delia se va gandi la solutii care sa vina in ajutorul vostru si sa reusiti o mobilizare frumoasa, implicit si kg. in minus.
Crystina, ne rugam sa iei toate examenele cu brio!
si bafta la invatat
Depre stelutzelete galbene, cititi mai multe: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81568
Tzuni,
. Care-i programul pe azi? Dar meniul?
Delia, ce mai zici? Reusesti sa te tii de sport?
Sigrid, salutari! Tot in petreceri o tineti?
Zuzilici, ce mai faceti voi?
Nastad, Cami, Olo, Mik, Miag, Daria, nu mai sunteti asa active....
Celelalte fete, cum va prezentati la capitolul 'nou stil de viatza'?
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Carmen (Mephala), daca ma tragi de urechi, uite ca vin la raport : am o usoara crestere de 0,5 kg, dar sapamina asta sunt la munca si o voi da jos.
Azi ma urc si pe bicla de apartament, ca sa am constiinta curata.
Crystina, spor la invatat !
Narcisa, vacanta placuta !
Va pup pe toate.
Mik.
Delidana spune:
Buna
Carmen, am priceput cum sta treaba cu stelutele. Mersi de lamurire.
Cit despre motivatie, cred ca un prim pas este acela de a face curatenie in lista. Cine se tine de treaba ramine, cine nu a mai dat raportul de muuuuult se sterge. Fara suparare. Ramine doar cine vrea sa slabeasca si cine e la mentinere + sectiunea "mamici", bineinteles. Dar propun sa incepem aceasta curatenie abia din septembrie, ca sa mai dam timp fetelor sa se "adune" de prin concedii. Daca fata respectiva revine (dupa ce a fost stearsa din lista), o trecem din nou cu toate datele. Ce ziceti, dragelor?
De sport nu prea am avut timp sa ma tin la modul serios, am facut de citeva ori gimnasitca acasa la saltea si weekendul asta am fost numai pe drumuri (a se citi mers pe jos mult
).
Narcisa, distractie placuta in Romania! Cind te intorci?
Androix, incearca sa intri macar la 2 saptamini daca nu ai timp mai des, nu conteaza daca ai noutati sau nu. Asa stim si noi cine mai e in "cursa". ![]()
Crystina, bafta la toate examenele! 
Ioana, salutare!
Raportul il dau miine.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia,sunt de acord cu stergerea din lista a fetelor despre care nu mai stim nimic.
Dar....ne trebuie idei si 'chestii motivationale'...probabil tot din septembrie...haideti fetelor, veniti cu propuneri!!!
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Mik, felicitari pentru sport! 
Cat despre trasul de urechi...stiu eu ca functioneaza la racusori
(..de cele mai multe ori...)
Carmen
(33+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin