Nou stil de viatza (110)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Canicula....
Ce vorbarete ati fost si azi! ![]()
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Abia acum ne-am intors si noi de la
! Va multumim tuturor ( Carmen, Delia, Carolinah, Khristin, Mik, Doina
si scuze daca am omis pe cineva ) pentru urari, i-am transmis sotului toate urarile voastre si ieri nu a mai comentat nimic despre forum! ![]()
I-am luat cadou o cruciulita din aur. ![]()
Maine plec la munte si revin la inceputul saptamanii viitoare la raport, sper eu cu vesti mai bune.
Cami
mephala30 spune:
Cami, sa va distrati! Vezi ca au anuntat ploi...sa aveti grija!
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nastad spune:
Va doresc Week end placut!
ma apuc de calcat rufe si de facut bagaje ca azi plecam !
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
Delidana spune:
Buna
Carolinah, mersi de lamurire cu privire la falafel. Am gasit pe net www.cooks.com/rec/view/0,191,157176-241193,00.html" target="_blank">o reteta si poate in weekendul asta ma duc in oras la un supermarket mai "rasarit" sa caut ingredientele. Nu este insa o reteta vegetariana, din cauza oualelor.
Carmen, asta e, cu gusturile nu te pui....mie mi-a placut filmul desi la inceput trebuie sa recunosc, era cam plictisitor, insa am devenit din ce in ce mai curioasa pe parcursul povestii, iar in final mi s-a parut frumoasa, si mai ales, cu un mesaj.
Bineinteles ca ascultam Depeche Mode, ce altceva?
Manelele imi provoaca o stare de
, asta asa ca sa nu folosesc cuvinte dure.![]()
Khristin, eu fac abdomenele in timp ce mai arunc un ochi la tv, pun salteaua frumos in fata lui si spor la treaba! Daca nu e nici un film interesant dau pe posturile de muzica Mtv sau VH1. Chiar ma dor un pic muschii, deh, dupa o luna si ceva de pauza.....
Aici tocmai a inceput o ploaie si toarna de mama focului...
Va pup si mai revin eu.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Delidana, glumeam ! Si pe mine ma ia cu stari diverse cind aud asa ceva. (asta se intimpla cind primesc vreun link cu manele...)
Eu ma mentin.
Week-end placut la toate !
Mik.
carolinah spune:
Delidana, mersi. Eu sunt zero barat la bucatarie in general, dar ma transform in chef cand am o reteta buna si clara in fata![]()
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Delidana spune:
Revin cu meniul de azi (post):
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: o felie de piine cu humus, salata.
Intre mese: 2 mere, 1 portocala, 1 guava, 1 ceai verde si 2 batoane de cereale.
Carolinah, nici pe mine nu ma atrage bucataria dar daca e o reteta rapida si buna, ma sacrific. ![]()
Mik, eu mi-am luat portia fortata de manele cind am fost in tara. Sper sa nu mai am parte de ele prea curind. ![]()
Restul fetelor, voi ce mai faceti? Cam liniste pe aici.....
Tzuni, Carmen, Roxana, Olo, Crystina, e careva prin zona?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Eu sunt. Acu ne-am trezit: cioara si puiul ![]()
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dara spune:
Buna fetelor!
M-am intors si eu din concediu ai am inceput serviciul... Inca nu m-am dezmeticit bine...
Teama mi-e ca m-am ingrasat vreo 2 kile - cred ca luni la raport porcul e al meu (dar sa scrieti Italia pe el, ca de mancarurile de-acolo m-am ingrasat - mama, ce paste, ce pizza, ce treburi...)
va doresc un sfarsit de saptaman interesant si sa auzim de bine (mai ales pe luni, la raport!)
Dara si Darisor