Universitatea Hyperion
Buna fetelor
Spuneti-mi si mie ce parare aveti de aceasta universitate? Sunteti/ ati fost studente? stiti pe cineva? eventual profesori?
Ma intereseaza avand in vedere ca as vrea sa ma inscriu la invatamant la distanta.
Am absolvit deja o facultate, la UEB.
Multumesc!
Bufi
Raspunsuri
bufi spune:
Nu stie nimeni de Hyperion? Stiu ca nu este un subiect atat de interesant, scoala, cursuri, examene...dar o parere este bine venita...
Bufi
ronin spune:
Buna Bufi, ce fac. vrei sa faci? De ce te-ai oprit la Hyp.?
Nu am idee nici de taxe, nici daca e acreditata. Ce parere ai de Spiru H?
bufi spune:
M-am orientat spre Hyperion, avand in vedere faptul ca au sediul in zona in care locuiesc, asta ar fi un motiv.
Vreau sa fac Administratie Publica, 3 ani, invatamant la distanta, este acreditata,iar taxa este ok 1250 RON/ an...
De Spiru nu stiu prea multe...
eve44 spune:
Si eu sunt la Hyperion ,id.
Profii sunt super ,cu mici exceptii.Singura problema a acestei facultati este afisarea rezultatelor.Sesiunea de vara s-a terminat pe 28.06.2006 ,iar rezulatele in jur de 18.07 .2006 le-am aflat la toate materiile.Ptr confirmarea celor de mai sus poti vizita forumul facultatii.
Daca mai ai alte intrebari ,pot sa te ajut cu raspunsuri.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
ralucami spune:
Bufi la administratie publica, zi, e colega mea de camera. (Eu sunt la litere, la Hyperion. ) Problema e ca Adm. Publica e doar autorizata, nu acreditata. Taxa e in jur de 13 milioane (platibila in 4 rate), si programul este suuuuuper lejer. (cel putin in anul 1 colega mea a avut cursuri/seminarii de la 4-6-8 seara, rar un curs dimineata). Nici in sesiune nu e moarte de om cu examenele ( comparativ cu mine, care am avut 12 examene in sesiunea de vara, ea a avut vreo 5-6 din care unul la obiectul optional si unul grila -la economie parca). In jur de 21-23 iunie la AP anul 1 s-a terminat sesiunea, si confirm si eu cele spuse mai sus: rezultatele s-au afisat tarziu tare!!!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!