Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 23
carminabulina spune:
Adela, draga mea, ce faci? Iti place asa gravida? 

. Ceva semne ca vine bebe....
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
Muuh spune:
emilia da din ala am. Eu ii dau max si cred ca e 1000 si il las 5 minute. Pentru noi e super ok.
Va trebuie mameloane de silicon daca aveti sfarcurile inauntru, retractate cred ca le zice. Dar asta o sa va zica asistentele de la neonato daca e cazul. Doar sa stiti voi ca daca aveti nevoie au ele acolo.
Miruna +
Alexei
Poze
louisa spune:
Buna dimineata fetelor
De fapt nu mai e dimineata demult, acum am reusit sa intru si eu caci m-am vopsit si m-am facut frumoasa pentru marti la intalnirea cu fetita mea! Sa nu aiba fata o dezamagire! Mai am sa ma epilez luni, sper sa ma simt bine sa ajung la cosmeticiana, m-am mai facut eu cu benzi streep dar am reusit ca naiba sunt numai dungi pe picioare!
Mai intai sa va multumesc, Cristina Ioana, am aflat intre timp, e ok tb sa fac 12mg/zi, si inteleg ca nu e problema nici daca fac 16mg (adica 2 fiole).
Muuh, multumesc de incurajari, duupa ce va citesc pe tine si pe Sabana, sa tot nasc prin cezariana. Mi-a mai venit curajul ca imi fugise de tot.
Mama lui david, dulcica rau japoneza ta!
Va pup si mai intru mai tarziu, dupa ce citesc tot,
louisa
amiss_zip spune:
Larissa foarte frumoase pozele voastre si bebica e o dulce
.
Stefania WOWW ce frumoasa bebica
. Sa va traiasca!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mamanati spune:
Rares Andrei, bine ai venit pe lume. Sa fii sanatos, papacios si sa asculti de mami si tati!
emiliapop spune:
muuh merci de raspuns
ma duc chiar azi sa imi cumpar sterilizator din ala. Al tau pentru cate biberoane este?
emilia 39+ si
scump si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png"
louisa spune:
Rares Andrei, sa traiesti si sa fii sanatos!
geliza si martta multumesc de sprijin. Eu am constatat ca in tara asta trebuie sa ai tu grija de tine, ca pana sa aiba altii grija... nu prea te poti baza.
Va urez o duminica linistita si fetele din vest sa stea linistite ca se anunta valuri de racoare, care din pacate nu se anunta si la noi!
Doamne ajuta, poate ajung si pe la noi!
Va pup si sa fie cumintei bb-ii in burtici si in afara lor.
louisa
adelapop spune:
carminabulina 

ca bine zici...imi place tare 

daca pana luni nu iese cred ca imi baga o inducere.....
cel putin sper ca miercuri fac 41 de saptamani si intru in 42

si sarcina de 10 luni nu vreau![]()

si multuesc ca te gandesti la mine

40+