Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Louisa am vazut la farmacie la Helpnet si poate are si la carrefour in Buc dar aici in Ploiesti nu avea. Era parca pe la 1 mil. si ceva , sper ca din asta are Muhh.

emilia 39+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Adela in ce consta inducerea asta si nu ii face rau lui bebe?

emilia 39+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

emiliapop noi am mai vorbit de inducere si in general lumea nu prea e de acord pentru ca organismul nu incepe travaliul natural ci este fortat ceea ce nu e ff bine se pare
insa in cazul in care nu se declanseaza nasterea (si sunt si cazuri de-astea) e chiar recomandat sa ti se induca nasterea pentru ca incepe sa fie periculos pt bebe.
nu am auzit ca i-ar face rau intr-un fel lui bebe, ci doar pt mama nu ar fi la fel de bine...cicaaa
in ce consta?? o injectie sau ovule si incepe travaliul singurel
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Am avut probleme cu calcuatorul asa ca sunt in urma cu cititul. Oricum:

Felicitari mamicilor care au nascut!
Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si norocosi!

Ramoon vezi ca ti-am trimis PM

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina sunt deja acasa si foarte happy in casuta noastra cea noua. Mai avem mobila.

Louisa eu am avut stari de sufocare si mai ales voma, dar mi-au bagat ceva cu m in perfuzie. Din cauza ca eram prea speriata dupa ve l-au scos pe bebe m-au sedat. Am dormit super. M-au trezit cand erau la faza cu pansamentul. Mie mi-au pus masca de oxigen pe fata. Tot aveam senzatia ca ma sufoc.

Fetelor dormiti. Cand va aud ca stati cu ochii deschisi noaptea. Va iau pe rand la bebe al meu sa mai dorm si eu, daca tot nu aveti somn

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI SA VA DEA DZEU BEBELUSI SANATOSI,MANCACIOSI SI FARA COLICIMADYN,A.CICEL,,si eu am avut nopti albe in ultima vreme,din cauza durerilor,si chiar l-am sunat intr-o noapte pe dr care dragutzu a venit la cabinet sa vada ce e(,caci eu deja nu mai judec si am innebunit pe toata lumea).Ca sa vedeti cat de sunt,m-am dus si la spital cu bagajul facut,ca eu gata nasc,dar dr NU, si am venit de unde am plecat.Toate acestea in ultimele 2 saptamani.Nu-i asa ca sunt deja pe miriste rau de tot?????

La mine se manifesta asa :dureri,dar mai puternice ca la ciclu,dureri de mijloc,intepaturi sau mai bine zis o presiune fff mare jos si in partea din spate(funduletz),si burtica tare,dureroasa din 20-25 min(contractii),si mi-a explicat ca,aceste dureri pregatesc organismul pt nastere,sunt normale,si anunta ca nasterea e in faza 0(adica la inceput)si din moment ce nu am pierdut dopul si nici lichid,si nu sunt nici dilatata,nu are de ce sa ma interneze sa ma puna pe perfuzii(mi-a explicat ca e mai rau daca imi declanseaza nasterea,e mult mai dureros).
Cat despre bb,el misca una-una,la echo pare de 38w3d,iar eu am 37w3d,ceea ce vorbeau fetele ca pare ba mare,ba mic(da` bine ca nici eu nu-s asa mica),si a mai spus o chestie tareeee ciudata,cum ca: copilul cand vrea el sa iasa atunci iese(vorbind de nastere normala),iar eu intreb DACA TREC 10 LUNI SI NU MAI IESE CE MAI FAC??
Deci,fetelor,sa fim tari,si cu DZEU inainte(EU UNA RECUNOSC CA MI-E FFFFFFFFFFOOOARTE FRICA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragi mamici de pitici, Mi-a facut piticelul un fel de iritatie cred ca e de la scutec, ca e pe burtica, sub buricel si in zona inghinala. Cu ce sa-i dau sa treaca? cu Baneocin parca n-as vrea, ca inghinal abia i-a trecut eritemul (pe care l-a facut in maternitate) si pielea se descuameaza, n-as vrea sa o usuc si mai mult. Sa-i dau cu ulei de bebei? Ce sa fac?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Alexia eu ii dau lui bebe cu o crema de la Sanosan. Se numeste Panthenol Wundschutzcreme. E super.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Dragi mamici,
In sfarsit am reusit sa pun si eu cateva poze cu bebele meu, Lucas. Ultimele doua saptamani au fost asa aglomerate: intoarcere acsa, mutare, cumparat masina, vizitele rudelor (le urasc, nu mai vreau vizite, m-am saturat!!!)
Ca vorbeati la un moment dat de creme de sani, eu votez Lasinoh (lanolina pura, crema e fabricata in Germania, Map cred ca o gasesti usor la farmacie). Am incercat si una homeopata de la Boiron, cu ulei de castor, dar n-a fost cine stie ce.
Pentru eritem, preventiv, eu il ung la fiecare schimb pe bb cu "linement oleo-calcaire", e un amestec de ulei de masline si vitamina E, il folosesc si la masaj dupa baita. Cu toata caldura si nu s-a iritat, actioneaza ca o bariera intre scutec si piele.
Cam ata, va pup, ma duc sa traiesc nitel pana la urmatoarea "masa".
PS. Lucas e un ingeras care mananca bine si doarme bine. Doar cand a fost canicula saracu a suferit, ca si noi de altfel. N-a prea putut sa doarma, si s-a (ne-a) chinuit o noapte intreaga.

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

nu stie nimeni nimic de dariana??
aveti nr ei de tel?
40+

Mergi la inceput