Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
adelapop spune:
stefania or semana copii tai doar cu sotul dar sunt absolut supeeeeerbi. patricia era ffff frumoasa si cu ochii inchisi dar cu ochii deschisi e absolut delicioasa

sa le faci o poza si impreuna
cum a primit-o david????
e scumpa foc patricia, sa va traiasca si dupa cate am citit eu stiam ca ebbe trebuie sa ia aprox 1 kg pe luna, iar patricia a luat 450g in 8 zile....zic ca e suuper
luca si petra ce mumosi sunteti voi , mai mai 

eu stau departe de IOR ![]()
40+
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Am uitat!
Aseara am prins-o pe fii-mea treaza la baitza,daca vreti sa ii vedeti ochisorii de japonica http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552649905&security=VsSryJ
Ma oftic putin,copiii mei zici ca i-a facut barbatu-meu singur,amandoi seamana cu el
Stefania,mamica de 2 ingerasi
adelapop spune:
madyn si eu am avut si tot mai am desi mai rara dureri ca la ciclu
ciudat este ca la inceputul saptamanii aveamcontractii cam la o ora si de cateva zile nimic....ma rog cam 2-3 pe zi 

cam derutant
40+
quote:
Originally posted by MADYN
Uff, burtici, nici eu n-am dormit toata noaptea. Mai intii am avut niste dureri asa ca la ciclu (a mai avut cineva?), pe care nu stiu daca sa le iau drept contractii sau nu, iar apoi BB s-a zbintuit pina spre dimineata. Cred ca n-am dormit mai mult de frica ca se apropie clipa cea mare!38+
my little treasure
Bebelica
mamanati spune:
Anasia, Madyn,
fetele. Intr-adevar m-am mai linistit acum. Eu am baut cola ieri la o petrecere data de seful meu. Dar se misca tot lenes.
Merci pentru felicitari. De astazi poate sa vina in orice moment. Doar ca trebuie sa-l asteptam pe tati. Sau, de fapt, ar fi bine sa mai stea in burtic, ca e cu 2 saptamani mai mica.
Sper sa fie totul bine la toate burticutele si mamicile.
adelapop spune:
anasia azi am dormit si eu mai mult - pana la 8,3O, am papat si m-a scos sotul la plimbare...nu m-a mai lasat
a zis ca gata daca a intrat dr in tara pelcamla plimbare, dar e cam greu -mie asa mi se pare
ma dor talpile si muschii de la pasa....
si abia acum am venit
aaaaaaa si dimineata am baut si eu cafea cu lapte
, si am baut si ieri 
nu stiu dariana ce afce, asteptam vesti .
40+
quote:
Originally posted by anasia
stefania, ce scumpica e!
dariana, adelapop, sunteti cam cumintele azi!nimic, nimic?
anasia 38+Alessia
adelapop spune:
anasia si madyn doar nu ne-o apuca pe toate nascutul odata
copii nostri or fi stat cuminti pana vine dr T
mie dr mi-a zis sa il sun pe el noaptea daca ma apuca
40+
geliza spune:
fetelor, dar eu beau cafea in fiecare zi...si destul de tare ca e fara zahar si fara nimic altceva...si o sa beau si cand voi alapta ca de, bebe e deja obisnuit...
Parerea mea este ca stomacelul bebeilor este f sensibil si ii este destul de greu sa se obisnuiasca cu papa...prin urmare, dureri de burtica, colici sau nu, orice copil va avea, o perioada mai lunga sau mai scurta de timp....daca acestia sunt influentati sau nu de alimentatia mamei...asta e marea problema.....eu o sa incerc sa mananc orice....importanta e starea de spirit a mamei nu neaparat alimentatia ei...daca mama e linistita, odihnita, multumita si copilul va fi mai linistit....
Eliza
37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
pentru ceea ce am scris mai sus:...asta e cel putin teoretic, dar o sa incerc sa aplic si practic si sa vad dupa aceea daca da roade...asa ca nu dati cu rosii....
Eliza
ticker bebe
AYSHA 2 spune:
dragi mamici
ma numesc rares andrei am venit pe lume 12 iulie 2006 ora 11,20 la universitar dr radoi apgar 9, 3,700 kg, 52 cm sunt mancacios am deja peste 4 kg prietena mea este tzitzi si primesc si supliment 60ml la o masa am colici cateodata dar mami imi da ceiut ma trezesc de 2 ori pe noapte si sufar din cauza caldurii
geliza spune:
Rares Andrei, bine ai venit, sa fii sanatos, manacacios, sa-ti treaca colicii iar parintii tai sa se bucure de tine
Eliza
ticker bebe
geliza spune:
Tin pumnii fetelor care vor naste/nu in we...va pup...noi plecam la tzara...ne mai citim maine sau luni...
Eliza
ticker bebe

my little treasure
Alessia