Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

I-am dat si mesaj, si problema e ca acum la ora 23 se fac 12 ore de la prima injectie si trebuie sa fac ceva, adica sa fac injectia.
Nu stiu daca astept pana maine daca mai are efect!?
Sau daca fac si e doza prea mare daca e ceva?
Nu prea stiu ca sa fac, poate si eu exagerez cu gramele astea!
va pup si va urez noapte buna!
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Louisa, incearca sa suni la spital si sa spui ca esti pacienta dr.x si sa explici care e situatia...Poate un medic care e de garda sau o asistenta te va ajuta mai mult decat putem s-o facem noi acum.

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

louisa imi pare tare rau ca nu te pot ajuta
suna si tu la un spital la camera de garda si intreaba....oricum fa ceva
sunt sigura ca conteaza gramajul...nu stiu acum daca fiind mai mare e de rau
oricum neserioasa doctorita asta a ta....macar la mesaj sa fi raspuns ca sigur nu dormea la ora asta
40+

quote:
Originally posted by louisa

I-am dat si mesaj, si problema e ca acum la ora 23 se fac 12 ore de la prima injectie si trebuie sa fac ceva, adica sa fac injectia.
Nu stiu daca astept pana maine daca mai are efect!?
Sau daca fac si e doza prea mare daca e ceva?
Nu prea stiu ca sa fac, poate si eu exagerez cu gramele astea!
va pup si va urez noapte buna!
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Louisa a cui pacienta esti? Daca esti a dr Emel da-i mesaj pe mobil si trebuie sa iti raspunda.

In legatura cu nasterea. Ei iti dau absolut tot. Eu nu am folosit de la mine decat periuta de dinti si spumant de baie. Sa fii fara grija se poarta super, serviciile sunt impecabile. Nici de anestezie sa nu te temi. Nu e nevoie de spaga si alte lucruri din astea. Operatia dureaza cam o ora si juma, apoi te aduc la salon unde vei fi monitorizata. Imediat dupa operatie primesti o supa si poti bea lichide. Cu sonda stai 24 de ore. Ti se vor administra calmante prin cateter. Poti primi vizitatori pana seara tarziu. Medicamente primesti de la ei. Stai internata 4 zile. Mai intreaba-ma si iti spun.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

acum am vazut ca acelasi sfat ti l- dat si martta...asa ca da cautare pe google la o sectie de gineco si intreaba...nu-i lasa , insista - doar e ff imp ceea ce vrei sa afli

Mergi la inceput

Louisa suna la spital. Spune a cui pacienta esti. Cere sa iti dea la medicul de garda la ginecologie.

Mergi la inceput

sabana si nu ai platit in plus produsele care ti le-au dat ei???
sau mai bine zis cat ai platit la final?
stii cumva te poti duce si de urgenta acolo chiar daca nu aveai programare?

quote:
Originally posted by Sabana

Louisa a cui pacienta esti? Daca esti a dr Emel da-i mesaj pe mobil si trebuie sa iti raspunda.

In legatura cu nasterea. Ei iti dau absolut tot. Eu nu am folosit de la mine decat periuta de dinti si spumant de baie. Sa fii fara grija se poarta super, serviciile sunt impecabile. Nici de anestezie sa nu te temi. Nu e nevoie de spaga si alte lucruri din astea. Operatia dureaza cam o ora si juma, apoi te aduc la salon unde vei fi monitorizata. Imediat dupa operatie primesti o supa si poti bea lichide. Cu sonda stai 24 de ore. Ti se vor administra calmante prin cateter. Poti primi vizitatori pana seara tarziu. Medicamente primesti de la ei. Stai internata 4 zile. Mai intreaba-ma si iti spun.

Mergi la inceput

Adela factura mea a fost de 88 de milioane. A inclus si insotitorul. Iti factureaza absolut tot. Fiecare pastila, fiecare aleza, tot. Dar nu sunt lucruri care nu sunt necesare. In plus ei iti dau pastilele daca tu nu le iei e treaba ta. Ei tot factureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi, pana la urma am rezolvat, am facut jumatate de fiola. Mi-a raspuns la telefon, era saraca la o petrecere si nu a auzit telefonul. Sunteti super, nici nu stiti cat de mult imi trebuiti, de cand ma scol dimineata inainte de a intra pe net ma gandesc: ce face fiecare? oare cine a mai nascut sau va naste astazi? si ma rog la Dumnezeu ca odiseea noastra sa se termine cu bine pentru toate, bebeii sa fie sanatosi si frumosi si mamicile fericite!
martta si adelapop, va multumesc.
Sabana iti multumesc si tie pentru raspunsurile prompte si la obiect, esti foarte concisa desi spui ca esti zombi de la nesomn, nu pari deloc!
Nu sunt pacienta drei Nemel.
In privinta serviciilor sunt linistita, am inteles ca sunt ok, ai facut anestezie rahi-epidurala? si te-au sedat destul de bine? In sensul ca mie mi-e ttare frica, stiu ca intru in panica atunci cand ma pun pe masa de operatie si ma leaga pe-acolo de maini si de picioare, si mi-a frica sa nu fac un acces de panica, asi vrea sa dorm profund si sa nu stiu nimic.. Eu cerusem anestezie generala, dar doctorul Steriade-anestezistul a zis ca 98% din femei fac rahi-epidurala si anestezia generala e prea invaziva si nu este cazul, in sfarsit el nu recomanda,asa ca am acceptat.
Am inteles ca si tu esti fricoasa, cum a fost ai dormit tot timpul? Si cand l-ai vazut pe bb?
Si dupa operatie ai dureri mari, mari? adica suportabile? calmant iti dau ca ceri tu, sau iti dau ei cand cred?
Scuze ca m-am lungit cam mult, dar am stres mare deja... Se apropie!
Nici nu stiu daca sa ma uit la Urania maine sau nu, daca spune ceva rau?
Va pup si Dumnezeu sa va ocroteasca, sa aveti o noapte linistita, la mamici sa le doarma bine copilasii, si la burtici, sa stea bb-ii linistiti in burtici!
louisa

Mergi la inceput

Louisa si eu am vrut generala pana in ultimul moment. Mi s-a facut rahi epidurala. Nici nu simti. Dr Steriade e super dr. Nu te leaga nimeni de maini si de picioare. Stai linistita. Ti se face anestezia si apoi te conecteaza la aparate. Ti se pun perfuzii si alte cele. Mie mi l-au scos pe bebe in 15 minute, apoi mi-a facut un sedativ si am dormit super. Asa un somn bun nu am tras niciodata. M-am trezit super. Calmantele ti le fac la cerere.

Nu iti face griji. Eu am fost atat de speriata incat dr mea a avut o fractiune de secunde gandul sa nu ma mai opereze. apoi daca eu am putut cu siguranta ai sa reusesti si tu. Eu m-am simtit atat de bine in spital incat mai voiam sa stau, dar dr mea m-a trimis acasa. Pe bebei ii tin la neonato. Ti lasa si in camera, dar e mai bine sa te odihnesti. Durerile dupa operatie la mine au fost un pic cam mari, dar dupa ce iti baga calmant te linistesti. Trebuie sa te mobilizezi de a doua zi si sa te ridici. Dupa ce iti scoate sonda te duce sa iti faca toaleta. Deci vei face cativa pasi si va trebui sa mergi singura la toaleta. De a doua zi e bine sa ai scaun. Si sa faci dus. A uite ce sa iti iei supozitoare cu glicerina. Eu am avut la mine si a fost super bine, ca nu m-am chinuit. sorry ca le zic alandala dar cum imi vin si mie in minte.

Fetele cu cezariana, ati inceput sa prestati? Eu am inca dureri.

Mergi la inceput