Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 6
adrienne12 spune:
Mey m-ati facut sa rid cu lacrimi... propun mutarea ac. subiect la un ochi ride si altul plinge. Nu puteti fi seriosi....Va recomand ca in loc de Bulgaria sa va duceti in turcia si rezolvati problema. Cind aveti nevoie va duceti frumos la wc-urile turcesti cu "labe" unde se sta pe vine... si gata treaba.da in aeroport stati pe colac? dar la mall? Uh? dar in wc publice din restaurante? sau umblati peste tot cu sticla de spirt si manusa de cauciuc? Ha, ha, ha...
nepotzica spune:
serios vorbind acum,
e asa greu sa dai un bacsis de 2-3 euro femeii de la curatenie ca sa dea cu solutie tip domestos/ cu spirt, sub ochii tai, in prima zi, la sosire?????
adica nu mi se pare o suma mare la asa obsesii, e oricum mai simplu decat sa incendiezi hoteluri sau sa cari un sac de sticle si flacoane prin avioane.
anda141 spune:
Revin si eu cu intrebarea: voi chiar dati cu foc la wc???? Eu pe asta, sincer, nu am auzit-o.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Marox spune:
Mey, am ris de m-am umflat! Din pacate de una singura pentru ca husbandului nu-i pot povesti. El, care ma considera obsedata de curatenie, n-o sa creada in veci ca exista mai rau ca mine!
Andrada spune:
In ultimul an de facultate am fost vreo 6 la mare in aceeasi camera, dimineata am vazut ca a dat veceul pe afara, toate cele din coloana "sonora" a hotelului erau in camera noastra, pe jos, in bagaje, pe mocheta, pe conserve...etc.
Ne-am spalat, ne-am dat cu spirt, ne-am dat foc, si-am plecat la plaja,
A
PS a da si-am mincat conservele
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Clover spune:
Eu te inteleg dar in acelasi timp subiectul m-a fcaut sa rad. Nebunia mea merge pana la a cara lenjerie si prosoape, nu ma car cu solutii dezinfectante si nici nu frec pe unde ajung ca imi ajunge acasa.
Principiul meu e urmatorul: daca milioane de ani de trait in conditii neigiencie nu au omorat specia umana, ba chiar a prosperat nu o sa fiu eu prima care o pateste, nu?
Sunt de acord ca salteaua e cea mai periculoasa, pentru ca la baie urina e teoretic sterila cand iese din organism iar fecale sunt peste tot si cu asta chiar nu aveti ce face.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Pai nu sint aparate ce anunta incendiu....cum reusiti sa puneti cada..WC..chiuveta... in flacari?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
michelle7 spune:
apropo. stiti ca o fatuca de 12 ani din sua a facut un proiect pt scoala legat de germeni si a descoperit ca in gheata din bauturile din fast food ( mcdonalds de exemplu ) sunt mai multi germeni decat in apa din toaleta nespalata.
aaaa si cica in frigider sunt mai multi germeni decat pe colacul de toaleta.
Michelle
Caroline spune:
Meeeyyy, dar voua vi s-au terminat anticorpii? Nu mai aveti nici unul de prasila? Cred ca nu daca stati cu "steclutza" de spirt langa telefon
Pe plaja cum faceti? Vantul cum il sterilizati?
ralucami spune:
E unul din cele mai tari subiecte din ultimul timp! Am ras cu lacrimi la replicile lui Guestus.
Karina sa stii ca eu te inteleg. Sotul meu procedeaza la fel ca tine, adica spala si de 3 ori pe zi baia+cada+ buda. (e obsedat de asa ceva , a ajuns sa spele pana si peretii de la baie , sa toarne domestos peste robinet ori de cate ori il folosim.) Si mereu avem dulapurile pline de se solutii dezinfectante. La inceput era ciudat, dar acum chiar ma simt norocoasa ca am scapat de facut curat.
Eu personal nu iau nimic cu mine cand plec in concediu, de multe ori nici haine nu imi iau ca si asa imi gasesc la fata locului. Dar sotul meu are mereu servetele si spray dezinfectant.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!