Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 5
vilma spune:
Karina, noi am fost cu copiii la Albena, am stat la Borjana, hotel de 3 stele. Am fost foarte multumiti de servicii, in fiecare zi faceau curat. Cu dezinfectatu', eu am spalat initial toaleta, o mai spalam daca Tudor facea pe langa, dar nu iau clorul dupa mine. Nu stiu daca ei au mai dezinfectat-o vreodata dupa ce ne-am instalat noi. Intr-o perioada luam si spirtul dupa mine, dar acum m-am lasat de sportul asta. Mergem dupa principiul junglei: ce nu ne doboara, ne face mai puternici....
Vacanta placuta!
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
Otilia spune:
Nu pot sa zic decit un cuvint: Monk!
Aveti grija totusi sa nu dati foc la tot hotelul, doar baia mai merge...
floricici din gradina mea
yank spune:
Astia sensibilosi asa,cumparati o toaleta ecologica si o carati cu masina.Daca o puneti intr-un loc populat,mai faceti si un ban cinstit
ppisic spune:
quote:
Originally posted by kid2003
in fine...ea saraca cred ca astepta raspunsuri de la oamenii care sunt la fel de preocupati de microbi, nu de la noi astia care dormim in asternuturile de la hoteluri si ii credem pe cuvant daca pun hartiuta aia cu Dezinfectat, pe wc...
http://img218.imageshack.us/img218/4634/faracomentariiho7.jpg
Hihi..offtopic: uite hotel de pe litoralul romanesc. Mentionez ca nu aveam Domestos cu mine, dar a fost primul lucru cumparat de pe litoral
spic de grau spune:
Cred ca ar fi mai simplu sa afli ce microbi nu poti lua..
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
lilanda spune:
Hehe...rideti voi rideti, da` si Madonna merge cu www.canalstars.com/canalstars%5Ccanalstars.nsf/wpotincs?open&pn=ACE4443205E7B189C12571B9004B9A51" target="_blank">tronurile dupa ea...si cica mai supervizeaza si personal montarea lor
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Otilia spune:
quote:Da, dar e de apreciat totusi faptul ca nu da foc hotelului...
Originally posted by lilanda
Hehe...rideti voi rideti, da` si Madonna merge cu www.canalstars.com/canalstars%5Ccanalstars.nsf/wpotincs?open&pn=ACE4443205E7B189C12571B9004B9A51" target="_blank">tronurile dupa ea...si cica mai supervizeaza si personal montarea lor
floricici din gradina mea
Jocelyn spune:
Hai sa nu fim asa ironici, mie nu mi-ar placea sa fiu in pielea Karinei.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.