Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 4
papadie spune:
Presupun ca la receptia hotelului va opresc aia in lok de pasaport legitimatia de la 'Micii piromani':-)
Din pura curiozitate la serviciu cum dezinfectati wc-ul?! Scaunele din taxi, cosurile de la magazine etc.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Originally posted by Guestus
Intreb si eu...sotul te lasa sa faci ce vrei tu mereu?
DA Chiar el a topit kolacu' de WC !
Femeia de servici a lesinat ......a doua zi tot hotelul stia ca cei de la camera XX fac pipi acid
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by papadie
Presupun ca la receptia hotelului va opresc aia in lok de pasaport legitimatia de la 'Micii piromani':-)
Din pura curiozitate la serviciu cum dezinfectati wc-ul?! Scaunele din taxi, cosurile de la magazine etc.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Va asezati pe colac la serviciu?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Va asezati pe colac la serviciu?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
cred ca se tin unul pe altul in brate
oLo spune:
da' nu putetzi chema femeia de serviciu sa dezinfecteze sub okii vostrii??? Ce naiba, esti in vacantza nu la smotru!!!
Chuny spune:
Si ce te faci daca in casa de vacanta pe care o inchiriezi e si un cuptor cu microunde ? Daca il dezinfectezi si pe ala, mai e nociv ?
kid2003 spune:
in fine...ea saraca cred ca astepta raspunsuri de la oamenii care sunt la fel de preocupati de microbi, nu de la noi astia care dormim in asternuturile de la hoteluri si ii credem pe cuvant daca pun hartiuta aia cu Dezinfectat, pe wc...
Am sa pasez subiectul la o colega de serviciu. Ea sta numai cu servetele dezinfectante in mana, sterge biroul, monitorul, telefonul, clanta de la birou cu ele in fiecare dimineata si de fiecare data cand are o intalnire si da mana cu cineva se sterge cu servetele apoi. Nu pot sa spun ca se imbolnaveste des. Dar nici io!
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Ea sta numai cu servetele dezinfectante in mana, sterge biroul, monitorul, telefonul, clanta de la birou cu ele in fiecare dimineata si de fiecare data cand are o intalnire si da mana cu cineva se sterge cu servetele apoi. Nu pot sa spun ca se imbolnaveste des.
pai crezi ca mai are nevoie??? nu e deja??
Alé spune:
Alooo, gasca! Nu mai fiti rai!
Unele persoane asa sint, pur si simplu. Majoritatii nu-i pasa, dar unii sint obsedati de microbi, acarieni si alte vietati. Va rog io, nu mai rideti de grijile Karinei. Ca ea sint multe persoane care nu considera asta smotru, ci liniste. Daca baia/ vasul wc/ cada/ patul/ clantele/ etc nu sint dezinfectate, nu au liniste. Se numeste mysofobie si este teama de contaminarea cu microbi.
Asa cum cere din primul post, daca o considerati deplasata, nu-i raspundeti.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Alé spune:
Si ca sa vedeti cam de cite lucruri se pot speria oamenii, cititi www.phobialist.com/" target="_blank">aici.
PS N-a vazut nimeni nici macar un episod din serialul Monk?
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé