Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mda, nu stiu ce sa zic...
dar ca sa nu mai stai pe jar fa maine un test de sange Beta Hcg - e cel mai sigur si o sa afli exact ce se intampla, daca e sarcina, ce varsta are...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

z31 la mine.. azi credeam ca vin nenorocitii de rusi... da n-au venit.. gata nu ma mai doare burta...

fetelor tineti-mi pumnii!!!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

chiquitita draga mea, dar nu trebuie neaparat la mangalia. Intreaba-ti doctorul.. astfel de proceduri la noi in constanta se fac si la policlinica.. bine.. nu impachetari cu namol.. dar sunt altele.. sunt aparate electrice.. cu magneti care au rol antiinflamator si grabesc vindecarea. orice tesut bolnav se demagnetizeaza si se depolarizeaza. mai este un tratament cu un aparat care se cheama bioptron, se gaseste si la zepter.. ala e cu lumina polarizata. celulele bolnave se depolarizeaza. tratamentu cu lumina polarizata ajuta celulele sa isi restabileasca polaritatea si grabeste vindecarea. si asta e valabil pt orice fel de rani.. in functie de timpul de expunere lumina polarizata patrunde mai adanc in organism.. in timpul tratamentului simti o senzatie de caldur pe locul pe care se aplica.. eu simteam ovarul .. ma deranja..
solutii exista.. multe.. trebuie sa te mai interesezi.. eu am apelat la asta pt ca eram satula de injectii.. si mie mi-a priit. nu stiu daca explicatiile pe care ti le-am dat sunt 100% corecte.. poate stie melutzica mai multe.. da asta imi amintesc eu din ce mi-a povestit doctorul..
Succes mult si sanatate !!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna seara fetelor,
eu sunt in concediu si m-am gandit sa vad ce mai faceti felicitari noilor gravidute, va inmultiti pe timp ce trece
,eu sunt z21 stiu ca este fosrte devreme dar de nerabdare am facut un test si a iestit negativ ; oare din a cata zi ar putea fi totusi mai concludent.Eu inca mai sper ,simptome nu am afara doar de cateva junghiuri in dreptul ovarelor si al uterului ce apar din cand in cand.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Anutza: cand faci un test???

alina: Z21 e mult, mult prea devreme! testul ar trebui facut in ziua in care ar trebui sa-ti vina menstruatia (ia uite cine vorbea??! eu?! care fac teste de prin Z25 ) Nu, pe bune acum: cel mai devreme ar fi la 10-12 zile dupa ovulatie

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Anutza, iti multumesc de informatii!
Si revenind la tine, cand vrei sa faci testul?
Iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie bebelus!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine, ce inseamna"spooting"?
Este vb despre sangerarile din preajma eventualei implantari , sau e vb despre scurgeri?care pot surveni la fel, la data presupusei implantari?
Intreb ptr. ca e prima oara cand am de doua zile scurgeri apoase, destul de abundente,transparente, sau albicioase.E ceva nou mie, ma intreb ce poate fi...desi putin probabil sa fie sarcina, sper si eu...
Felicitari gravidutzelor , si tin pumnii fetelor care isi doresc atat de mult un bb(si eu printre ele).

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Eu stiu ca spotting-ul reprezinta petele rosii de la implantare. Sa ma corecteze fetele daca gresesc.

Mergi la inceput

nikole eu stiu ca spotting se zice la sangerare in cantitate mica. Spotting-ul intermenstrual sau intre menstruatii poate fi provocat de ovulatie, nidatie sau congestie pelviana.. si mai poate sa prevesteasca venirea CM.. e vorba de cele cateva zile cu pete care la unele femei preced venirea menstruatiei..

Eu test ... no way .. pentru ca dau apoi in boala testelor oricare ar fi rezultatul.. asta o data si mai e o chestie.. inainte de ultimele mele CM (care au fost de 60 de zile )mie im venea intre 31-36 de zile.. si acum sunt abia ziua 32.. daca asta e un CM d-ala lungul...? ce sens are sa ma chinui.. sa fac 1001 de teste si pana la urma sa ajung tot la eco.. ca asa am facut de fiecare data.. ma ofticam ca nu are teste de sarcina la metro sa iau un bax.....
Pe 7 iau salariul.. si daca nu vine pana atunci ma duc la eco si o sa vad acolo sigur ce e..
Oricum am un feeling cum ca ar fi bebe... .. sau.. asa visez.. sa dea DD sa nu ma insel... oricum.. zilele astea in care visez ca se va intampla sunt taare frumoase.. macar sa ma bucur de ele...
Va pupic!
Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Anutza, te admir ca esti tare cu testele, eu nu reusesc. Sa iasa ci ochisori!
Cat despre anexita mea, dupa Aulin, Nurofen, Flamexin, Zanocin etc etc etc, am trecut pe supozitoare CARPICON. Parca m-a mai lasat (cel putin azi noapte am dormit.
Va pup si astept numai vesti bune de la voi

PS Ce se mai aude cu Tabi? Stiti ceva de ea? E totul bine?

Mergi la inceput