Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

chiquitita e musai sa iti tratezi anexita! stiu ca e lupta mare cu ea.. am trait-o pe propria piele..
incearca in tratament balnear. are efecte extraordinar de bune! impachetarile alea dau superrezultate!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Anutza, te cred, dar nu prea am sanse sa fac tratament la Mangalia

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Tabitha, ai fost la dr? Cand am plecat eu aveai o problema cu niste scurgeri.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

salomea: imi pare rau sa te dezamagesc dar cam toate testele ozone sau femina mi-au aratat si mie a doua liniuta palida dupa 1-2 ore desi n-am fost gravii
nu trebuie sa iei in considerare decat ce apare in primele 5-10 min, deci testul ozone daca nu ti-a aratat nimic in primele minute atunci e negativ...fa totusi un clear blue, e mult mai concludent

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreamer spune:

BUBULEANA sper si eu,dar azi n-am avut rabdare si-am mai facut un test=negativ.Dar eu totusi mai sper la eco afirmativ,doctorita mi-a spus ca SE VEDE CEVA,plus ca testul facut la ea la cabinet a iesit cu o umbra la a doua liniuta... n-ar trebui sa se insele,nuCred c-o iau razna pana joiVREAU SI EU UNSAU SAU

Mergi la inceput

mi-am aruncat privirea pe testul facut in urma cu vreo 2ore si...se vede binisor a doua liniuta! Stiu ce scrie pe prospect, dar a mai patit careva asa si sa fie si real "pozitivismul"?Raspundeti-mi si mie fetelor bune!

Mergi la inceput

bubuleana,acum am vazut raspunsul tau pt.salomeea....,dar eu tot ma incapatinez sa sper!SPERANTA MOARE UlTIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dreamer: dar ce test ai facut??

bubuleana

Mergi la inceput

se numeste i+LAB,nu stiu daca avem in tara..

Mergi la inceput

A,si e prima oara cand se intampla,desi am facut teste cu carul si le-am pastrat ore in sir...

Mergi la inceput