mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 26
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Hai ca te mai intreb ceva si gata ies afara. Din ce este saltelutza...burete, relaxa, cocos...? Am si eu un offf.
Fibra de poliester stratificata
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
anangel_lexi spune:
Buna fetelor, azi am avut zi de analize, mi-au si dat rezultatul la ele, dupa-amiaza. Tot azi mi-am luat si rezultatul de la cultura de col, care mi-a iesit negativ, deci n-am nici un streptococ din fericire.
Azi a fost ultima zi in care m-am vazut cu sefii, caci luni sunt plecati. Si ce sa vezi? M-am trezit ca a cumparat sefu' tort si mi-a luat un buchet maaare de trandafiri albi, cadou de despartire. Nu ma asteptam deloc, mai ales ca stiu cat de "apreciata" sunt in firma. Pe langa asta mi-a dat si o prima consistenta de concediu, asa ca maine mergem sa cumparam patutul lui bebe, salteluta, eventual si lenjeria de pat, cadita, pampersi, etc. Abia astept.
In rest, ma topesc de caldura. Azi noapte m-am trezit ca nu mai puteam respira de cald. Abia astept sa vina zile mai racoroase.
Inni, am ras de m-am stricat la faza cu kk, cu mirosul ![]()
Ralu, tu nu mai zici nimic?
Flory, si eu tot de la Avent vreau sa-mi iau pompa, am auzit ca-i cea mai buna.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
toate burticile.
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Sephora spune:
MirabelaC frumos patutul ales,si e marfa ca-ti da o gramada la el,e bun si pretul.Numai ca am impresia ca ar mai trebui sa-i cumperi o saltea ca aia e cam subtire,al meu are din aia tip relaxa care a intrat in pret,plus primul asternut,pernutele de jur imprejur si barele cand va fii nevoie sa-l fac mare.
In ceea ce priveste uterul ce ti-am scris e luata de pe google si am citit in mai multe link-uri asa ca nu cred ca are vreo legatura cu saptamanile daca el se mareste pana la 30 cm.
Si eu am vorbit cu Ste si in seara asta ies pana in Cuba (patronul e amicul nostru si ne-a invitat) o sa stau vreo doua ore doar ca maine m-a duc la aqua gim la 9 dimineata,sper sa m-a pot scula.
O stire nasola acum pe Italia5 o tipa trebuia sa nasca,cezariana,doctorii nu i-au facut testele ptr anestezie,a facut soc anahilactic si a murit.Asa ca se intampla si la case mai mari.Mare atentie la anestezie fetele,eu de aia nu as vrea cu ca mi-e un rau de la ea de mor,prefer fara.
IO
31+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Mirabelac spune:
Adineauri nu era nimeni pe aici.. ati venit toate odata... v-ati inteles?
itzi dimensiunile la saltelute sunt apropiate, o sa vad cum este salteluta si daca nu-mi place cumpar una si o inlocuiesc.
Eloise nu sunt multe sanse sa ma supere pe mine cineva de pe forum... pur si simplu era o constatare...
Pai eu sunt destul de inalta 1.70 si guguloiul sta ghemuit acolo, ce nu are loc?
Mirabela sapt. 32

POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eloise spune:
Lili si mie mi-a parut rau ca n-am avut timp sa vorbim. E frumos ca zambesti tot timpul. Si arati tare tinerica, o copilitza. Nu mi te imaginam asa, pe forum (cel putin la inceput) pareai tare serioasa.
Cat despre profesionalismul doctorului de la 3D, si eu am aceleasi observatii. Tot asa, pierdea timpul cu gratie. La noi a fost si dezavantajul ca bebe statea cu spatele. In rest, lucruri importante nu ne-ar fi spus daca nu intrebam noi.
Ar fi o idee sa organizam o intalnire si noi in Iasi... desi nu stiu daca se poate concretiza, cel putin deocamdata. Eu sunt libera ca pasarea cerului (profa in vacanta) dar restul... Lullabay lucreaza, Gety lucreaza, Mephala ocupata cu Iustin, Mirabela mai mult in patutz, Mexxa cu problemele cu mamica ei. Poate la plimbat bebicii in carucioare prin Copou...
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
Mirabelac spune:
Sephora schimb salteluta daca e cazul.
Distractie placuta in seara asta!
Eloise este voie cu patutzul dupa tine la vreo terasa din Iasi? ca eu as veni la intalnire... da cat mai repede pana nu ma fac balena gigantica...
Mirabela sapt. 32

POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
adameasca spune:
Fetelor, Try trece prin momente grele si putem s-o ajutam macar cu un gand bun sau o rugaciune. Mai multe amanunte aici.
Ii multumesc Martei, o gravidutza de iulie august, care mi-a trimis un mesaj referitor la asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
MamiLili spune:
Eloise, cand vorbesc strict profesional sunt extrem de serioasa, cred ca de aia m-ai perceput asa la inceput. Stiu ca debutul meu pe forum a fost mai mult cu sfaturi decat cu detalii despre mine, pentru ca pe-atunci eram toate in trimestrul I si unele mamici nu stiau ce medicamente pot lua, ce analize tb sa faca,etc, iar eu eram destul de documentata pe vremea aia...
O idee buna mi se pare intalnirea mamicilor din Iasi, suntem numeroase oricum. Dupa cum am mai zis, eu peste vara stau la Suceava, vin la Is numai ptr controale/analize. Voi fi in Is pe 1 august, asa ca daca va hotarati sa va vedeti in acea zi particip si eu. Daca alegeti alta zi, macar sa faceti poze sa va vedem!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu 
floricika spune:
Doamne, Try, sunt cu gandul alaturi de tine si de bebelusul tau!
Floricika
33+ cu 
Poze
Oanacn spune:
Atat de rau imi pare de ce i se intampla lui try, am plans cand am citit, mai ales ca e una dintre noi, sper ca totul sa fie bine si bebe sa nu se nasca prematur.
Oana
34 cu
Lisa Maria
Poze