mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Acum am citit si eu despre necazul peste care trece Try!Ma rog din suflet sa o ajute Dumnezeu pe ea si pe bb mic si sa le dea la ambii putere sa lupte...iar finalul sa fiu unul fericit!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am lipsit ceva timp de pe aici, acuma cand am recuperat de citit tot si aveam de gand sa scriu atatea... am vazut si mesajul lui Try. Nu mai spun nimik pt ca nu mai am cuvinte... poate maine... O sa ma rog pt ea si bebe mic

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Try si sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine si sa se nasca sanatos si cat mai aproape de termen.

mini_me 30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Inni o sa beau mai multe lichide ca alta solutie nu am.

Itzy eu eram programata la 11.30 si am intrat in jur de 12.15 pentru ca a fost o pana de curent dimineata.

Cucuoancea bine ca ne pui in tema cu fetita ta, macar stim la ce sa ne asteptam pe viitor.

Fetelor eu azi sunt singura insomniaca. Am reusit sa citesc ce s-a mai scris in cursul zilei, iar acum ma duc la culcare. Sotul meu doarme dus. Se mira cum nu pot eu sa adorm.
Luni plecam la munte si ne intoarcem joi. In week-end-ul asta o sa bantuim nitel prin Bucuresti, daca vremea ne permite.

mini_me 30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

M-am gandit mult aseara cand am citit...azi m-am trezit tot cu gandul asta... sper din toata inima sa fie bine bebelusul lui Try si Dumnezeu sa-l ocroteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata burticiute!

A-mi pare rau de ceea ce i se intimpla lui TRY ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere lui bb sa se nasca sanatos si lui TRY mult curaj!!!

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Doamne...de ce trebuie sa fim asa de incercate de viata asta? Ne chinuim sa ramanem insarcinate, facem tratamente, pierdem sarcini, o luam de la capat ...si cand intr-un final credem ca-i totul bine...uite ce se intampla. Sa ne rugam pentru Try si pentru bb mic sa fie puternici si sa treaca peste prapastia asta aparuta in viata lor.
Fetelor, sper din tot sufletul sa nu mai auzim astfel de vesti, sper sa decurga totul bine si Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste nastere, iar bebelusii nostrii sa fie sanatosi. Sper ca Try sa aiba taria sa treaca cu bine peste asta si bb sa isi doreasca sa-si cunoasca mamica.
Dumnezeu sa-i ajute!!!!!!!!!!!!!

putzuruca 30+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Dumenzeu sa va ajute Try si sa-l tina linga voi pe bebe!

Ce teribil mi se pare totodata sa realizam ca intr-adevar, un caz ca acesta nu are nici o sansa in Ro. Facem teste peste teste, dar daca ar aprea Doamne fereste ceva mai complicat...nu s-ar putea face mai nimic.

Si in primul trimestru e trist cind pierzi o sarcina, dar deja la saptamnile pe care le avem fiecare e pur si simplu devastator. Simt cu zi ce trece ca legatura cu bebe e tot mai strinsa: o visez noaptea, ziua aproape doar la ea ma gindesc...si cind auzi doctori "imbarbatindu-te" dupa o pierdere de sarcina: "Las' ca esti tinara, faci altul". Cred ca ei nu constientizeaza ca nu pierzi de fapt o sarcina, ci un copil.

Fetelor, de marti, 1 august, intram in postul Sfintei Marii, ocrotitoarea femeilor. Chiar daca din p.d.v culinar nu vom putea respecta postul pentru ca BBii au nevoie de nutriente, sa fie pentru toate un moment de reculegere si de introspectie inaintea marelui eveniment pentru fiecare.

Sa ne ocroteasca Dumnezeu!

Cricri 32 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup pe toate

Am citit si eu despre Try,imi pare nespus de rau,cand aflii astfel de chestii ti se rupe inima,sa speram ca totul se va sfarsi cu bine.Vorba ei,norocul mare e ca e acolo in Canada.

IO31+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Vad ca sunt singura pe aici,m-am trezit cica de dimineata ,trebuia sa ajung la o intalnire si n-am ajuns,asa ca am zis sa intru sa-mi cer scuze,si cand intru aici citesc nenorocirea de mai sus,am inceput sa plang ca-mi imaginez prin ce trece saraca acum,cred ca as inebuni,noroc ca ea e tare,dar cred ca si Dumnezeu te intareste in astfel de situatii.

L-am simtit pe bebe aseara dupa ce ne-am intors de la Cuba si Bamboo (adika la 2)ca sughita,dar jos la pelvis,cred ca s-a intors in pozitie craniana,ce bine ar fii,dar culmea ca n-am simtit cand s-a intors si nici nu m-am agitat pe acolo sa zic ca eram ocupata si n-am simit.Doamne ce fericita as fii sa fie asa,ar mai ramane doar problema cu cordonul si as putea sa nasc si eu natural.L-am rugat zilele astea sa se intoarca si m-a ascultat iubirea lui mami.(sper sa nu m-a fii inselat,astept azi sa vedem pe unde-si infinge capul sau fundul)
In cluburi ce sa v-a zisc,destul de putina lume (cred ca toti au plecat la mare)Cuba normal nici o schimbare de anii trecuti,iar Bamboo am inebunit ce a putut sa faca J.... dupa incidentul cu focul.E super tare,au spus bine ca e cel mai tare club din Europa de est
(bine nu va spun ca sunt numai fite si b....i)niste tipe cu niste corpuri de-ti vine sa-ti pui streangul de gat.
Preocuparea mea a fost sa m-a duc la toaleta,am baut 3 nestea si am fost de 5 ori foarte frumoase baile.....
Azi iar avem program de iesit,mi-a zis Ste ca mergel la Meriott sa mancam un ceezburger(nu stiu daca am scris ok,scuze).A venit un prieten de al lui din Italia (un sef bucatar,ptr a mai aduce noutati la rest)si tot il scoatem sa vada ce se intampla pe aici.
Ralu,Cris ce faceti sunteti bine?

IO31+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput