mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 24
cpetrut spune:
Sephora, oare la pregnancy.com te-ai uitat si tu? Si eu am fost nedumerita de calculele lor cu lunile. Saptaminile le numarau ok, dar dupa ei erai 10 lunar months gravida!! Cel mai sigur e sa imparti nr. de saptamini la 4...si iese. Deci da, peste o saptamina, la 32 de sapt. intri in luna a 8-a, iar la 36 ai incheiat-o si intri in a 9-a.
Si eu sunt adepta patului de lemn. Al nostru a rezistat prin multe generatii si inca arata foarte bine si e in stare buna. Sincera sa fiu preturile patutzurilor mi s-au parut maricele...cineva a trimis un link la un patutz, nu din lemn de peste 8 mil. E mai mult decit salarul meu! ooooffff, nu mai vreau sa ma gindesc.
Intrebare: mi-a zis o cunostinta ca lapte praf, in cazul in care n u poti alapta, se da gratuit la BB. E adevarat? Si aceeasi cunostinta imi spunea ca iti da cel mai ieftin si prost posibil. Ce stiti de asta? Eu am lipsit cam mult din tara si ma adaptez incet. Nu mai prea stiu legile actuale.
Cricri
32 cu Iulia Teodora
Sephora spune:
MirabelaC " Eu asta am gasit:In cursul sarcinii dimensiunile uterului se maresc considerabil - la sfarsitul sarcinii inaltimea uterului este de aproximativ 30 de centimetri."
Am gasit o chestiuta interesanta (mi s-a parut) o pun si aici poate va,v-a trebui
http://www.infomedicaoltenia.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=1
Io
31+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Mirabelac spune:
Sephora foarte frumos patutul, asa as vrea si eu dar nu stiu unde gasesc in Iasi si as vrea unul pliant. Cat costa si se poate comanda prin internet? Eu stau mai mult in pat si nu-mi permit sa caut.
La mine UM este 25.12.2005. Suntem pe aproape eu am DPN 30 sept. si eu intru in luna a 8 tot pe 5 august dupa calculatorul meu.
Mirabela sapt. 32

POZE
Mirabelac spune:
cpetrut si eu ma plictisesc mai ales ca zugravim si eu stau izolata intr-o camera, n-am voie de efort si nu prea ma implic. Stau toata ziua pe net. Am stari contradictorii cand vreau burtica cat mai mult, cand vreau sa se termine si sa vina bebe. Dar parca nu-s pregatita pt. nastere inca, nu stiu de ce.
Eu n-am cumparat pt. bebe nimic, astept sa intre sotul meu in concediu pt. ca singura nu pot merge. Insa am liste peste liste, abia astept.
Mirabela sapt. 32

POZE
Sephora spune:
MirabelaC Eu l-am luat de aici dintr-un moll al amenajarilor interoare,e foarte scump 17.500.000 dar se poate transforma si se face pat normal in care doarme si pana la 20 ani (mai mult nu-l tin acasa).
Astea din lemn nu cred ca se pot plia eu una nu am auzit.I-am dat link-ul si Mexxei zice ca poate gaseste pe cineva sa i-l faca acolo la comanda,nu stiu daca a gasit.
Io
31+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Mirabelac spune:
Cam scumpishor patutul insa e super si e o investitie pe termen lung.
Am mai intrebat si eu fetele din Iasi daca au gasit si nu mi-a raspuns nimeni. Cu ocazia asta poate-mi raspunde si mie cineva...
Patutul ales de mine este GRACO - PATUT PLIANT CONTOUR ELECTRA si mi se pare fain: Patut pliant cu 2 nivele, nivelul superior este recomandat pentru maxim 6,8 kg, sistem unic de siguranta si blocare a patului, arcada cu jucarii si baldachin, masa de infasat, dispozitiv de vibrare pentru nivelul 2 pentru adormirea copilului si temporizator pentru vibratie, lampa de veghe, cutiuta muzicala,
salteluta inclusa, 2 roti cu sistem de blocare, geanta pentru transport inclusa, costa 8 mil, arata f. bine. Poza o gasiti pe net.
Nu plec, ma duc sa pap ceva si revin.
Mirabela sapt. 32

POZE
cpetrut spune:
Nu, patuturile de lemn nu se pot plia, desigur, dar se pot demonta usor si depozita. Si noi il avem in bucatele si abia astept sa-l montam si sa pregatesc camera. Dar asta se va intimpla probabil dupa 1 sept, cind ma duc la ai mei si ma instalez pentru nastere.
Fetelor, nu cred ca ne ignoram intentionat pe forum, chiar daca avem senzatia ca nu ni se raspunde la toate intrebarile. Eu incerc sa citesc atent si tot, in afara de cazul in care sunt absenta mai multe zile si s-au scris multe pagini. Dar uneori intrebarile sunt foarte tehnice, lamuriri de la eco de ex. si sincera sa fiu n-am idee ce sa raspund. Legile cu medicamentele compensate sau/si gratuite iar nu le stiu. Eu n-am avut nevoie de medicamente in afara de prenatale pe care mi le-a trimis sora mea din America.
Asa ca insistati daca sunt intrebari importante si nu gasiti raspunsul. Poate totusi apare cineva mai stiutor.
Pupici!
Cricri
32 cu Iulia Teodora
Mirabelac spune:
cpetrut sunt sigura ca nu e ceva intentionat, insa e destul de aiurea cand tot pui intrebari si nu-ti raspunde nimeni, eu incerc sa raspund la cat mai multe unde stiu despre ce e vorba.
Mirabela sapt. 32

POZE
Mirabelac spune:
Cucuuuuuuuuuuu... am ramas singura???
Hai fetelor ca ne prinde tura de noapte... apar bufnitele... de fapt nu stiu daca ele presteaza in week-end... ![]()
![]()
![]()
Mirabela sapt. 32

POZE
mephala30 spune:
Mirabela, la Iustin am avut un patut din lemn (poza). A stat in el primele 2 luni, apoi am folosit doar sertarele. De ce? Pentru ca papa la intervale ft. scurte noaptea si mi-era greu sa-l iau/pun in patut.
L-am vandut unor amici...
Acum am cumparat un patut tip tarc din Siraj, la 2,5 mil si sper sa-l folosesc mai mult timp. Oricum, mi se pare mai bun asta tip tarc.
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin