mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 23
Mirabelac spune:
inni merci de raspuns, eu nu am crezut-o, credeam ca vorbeste prostii si stiu ca e ilegala chestia asta. Dar cate nu se fac la noi...
Mirabela sapt. 32

POZE
adameasca spune:
Azi am fost in recuperari su somnul, cred ca dupa doua ture de somn peste zi, la noapte iar bantui pe aici. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
alessia80 spune:
ITZY & MIRABELAC-
Stiu ca e de la hormoni, dar mi se pare ca nu mai trec zilele atea odata si ca mai am foooooooooaaaaaaaaaarrrrrrrrttttttttttteeeeeeee mult!
am latit pag?
Va multumesc de incurajari, sper sa-mi treaca crizele astea...ca sunt foarte ciufuta
ALESSIA80
31 + 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
cpetrut spune:
Buuuuu, ma plicti...nu mai scrie nimeni? Unde sunteti fetelor??
Azi iar am dormit de dupa amiaza si la noapte o sa ma intorc de pe o parte pe alta ca in tigaie.
Astept sa va mai "aud" sau iar scrieti numai noaptea ca bufnitele? Ma trezesc dimineata si voi ati umplut alte 5 pagini!
Cricri
32 cu Iulia Teodora
Mirabelac spune:
Sephora nu esti gingura invizibila de pe forum. Am intrebat si io una alta si nik... De patutul ala de la Graco si de lungimea uterului...
Mirabela sapt. 32

POZE
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Inni nu-i nimic,important e ca pana la urma cineva sa raspunda,chiar daca insist de mai multe ori,numai ca de multe ori am impresia ca nu se citesc mesajele in totalitate,vad fete care intreaba chestii care au fost discutate chiar si cu cate 2 pag in urma,dar asta e poate nu au toate timpul si rabdarea necesara.
Itzy m-a bucur ca esti bine,ti-am spus doara ca te astept cu vesti bune si asa a fost.Si mie mi-a placut tricoul si chiar nu stiam ca sa-i iau.El m-a duce la Brasov duminica....
Floricika eu mi-am luat de la Avent dar manuala,am inteles ca ar fii mai ok manuala.
Luni vine patutul,abia il astept.
Si sunt cam suparatica ca mi se cam termina lana si aici nu gasesc lana speciala ptr bebei,nu stiu ce o sa m-a fac pana la sfarsit,ca eu daca nu dau din maini m-a urc pe pereti.
Eu stiu ca arsurile se datoreaza faptului ca stomacul acum fiind inghesuit si ridicat foarte sus,nu mai e loc de asa multa mancare si mancarea se ridica sus in esofag si acolo nu sunt sucuri gastrice si de aceea apar arsurile.Sfatul era sa se manance putin si des.Eu nu am probleme cu arsurile in schimb parca am un gust ciudat tot timpul in gura si tre sa rontai ceva ,sa beau apa stau tot timpul imprejmuita cu diferite chestii.
M-am cantarit si eu azi am ajuns la 74,3 kg deci cu 11 kg mai mult.Oare unde o sa ajung?Acum nu m-a ingrijoreaza (cu toate ca nu-mi mai suport gusa,brandurile si celulita)dar mi-e frica dupa cu cate kg in plus o sa raman ca tare greu le mai dau jos de obicei.
Dupa calculatorul asta pe 5 august as termina luna a 8 asa e oare?(end of true lunar month 8-th)
Matteo miscaret,am inceput si eu de vreo 2 zile sa-l simt sughitand,sarcu de el sta cate un minut asa,dar mi-e tare drag sa-l simt.
Io
31+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Mirabelac spune:
Sephora ce fel de patut ai luat?
Luna a 8-a o inchei cand implinesti 36 sapt.
Mirabela sapt. 32

POZE
cpetrut spune:
Multumesc Mirabela! Da, ai dreptate, uitasem. Eu sunt in vacanta de la scoala (profa), iar sotzul lucreaza si miine![]()
Eu nu sunt
], dar dupa amiaza sunt singura acasa si ma plictisesc goraznic. N-am TV, afara e cald si nu pot sa ies, am citit toate cartile noi pe care le-am avut, nici pe internet nu stiu la ce sa ma mai uit...si mai am o luna asa
. Abia astept sa vina tzutza sa am si eu o preocupare. Stiu, atunci poate o sa ma pling ca am prea multa preocupare.![]()
Pupici!
Cricri
32 cu Iulia Teodora
Sephora spune:
MirabelaC eu al luat patut din lemn,il vezi in pozele cu Bebe Fasola,am incercat sa vad patutul tau dar mi-a deschis intr-o pagina unde sunt alte 4 pag si nu stiu care e zi-mi al catelea sau cum se cheama.Eu una sunt adepta patutului din lemn,imi da mai multa siguranta.Ptr calcularea lunilor am intrat pe link-ul asta care il avem noi pus aici am bagat UM (22dec2005)si asta mi-a dat.Oricum nu inteleg nik cum naiba fac calculele.
IO
31+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos