mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si inca ceva: mi-a masurat lungimea uterului si este de 26 cm la 31 sapt. si mi-a zis ca bebe sta inghesuit acolo. Eu stiu ca trebuie sa corespunda cu nr. de sapt. adica trebuia sa fie de 31 cm. Nu este cam putin?

Azi mi-am luat un rece (al 2-lea sarcina asta) ca eram fiarta in suc propriu de cald... si vad ca l-am agitat deja... sper sa nu se supere pe mine

Eu am gasit un patut pt. bebe care ma satisface din toate punctele de vedere, acuma nu stiu daca sunt si in Iasi, daca nu o sa fac comanda pe net. Va place?

Mirabela sapt. 32
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni lumineaza-ma si pe mine daca tot esti in tema. Eu daca am lipsit saptamanile astea de pe forum cred ca am pierdut discutia...deci e adevarat ca se dau gratuite medicamentele? Inclusiv vitamine, fier, etc?

Mirabela nu se vede poza sa stii.

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna burticutze!

Eloise, ma alatur tie si celorlalte care indura f greu caldura, in special noaptea. Azi nopate, din ora in ora m-am dat jos din pat si ma lipeam de ventilator aproape. a fost de cosmar noaptea trecuta, beam apa si transpiram si ma duceam la toaleta.

Itzy Bitzy, ma bucur pentru vestile bune de la eco! si, ma rog, sfatul doctorului cu legatul de pat, ar parea chiar obraznicie daca nu ai avea 8 luni de sarcina!

Fetelor s-ar putea sa ma credeti nebuna, dar am impresia inca de dimineata ca burta mea a mai "cazut". Adica s-a lasat mult mai in jos. Nu mai simt presiune mare sub sani cum era pana acum, am impresia ca bebele a coborat. Ori am citit eu prea multe carti despre sarcina, ori bebelina mea se pregateste sa iasa!!!!! Mai aveti careva senzatia asta?

Mie medicul nu mi-a mai spus sa mai fac nici o 3d. sa m,a ingrijorez si sa-l intreb? pana acum am avut mare incredere in el si nu vreau sa para ca-i dau eu lectii. Dar vad ca toate faceti si nu stiu ce sa cred. mie imi face doar control, ma palpeaza, imi verifica tensiunea.

pupici tuturor

roxana, +35 sapt cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

ps: m-am exprimat gresit: am facut 3D, dar ultima a fost pe la 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

fetelor, urgenta mare, sora mea are nevoie de pompa de san si vrea electrica. Aveti idee de care (ce marca) ar trebui sa fie? e buna cea de la NUK? (costa cam 3 mil 3 sute).

Floricika 33+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cele mai bune pompe de san sunt de la Avent...atat cele manuale cat si cele electrice. Eu stiu ca cu altele nu toata lumea a reusit. Dar cine a cumparat din-asta au fost foarte multumite.

Cam 3 mil costa..parca...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

fetelor, urgenta mare, sora mea are nevoie de pompa de san si vrea electrica. Aveti idee de care (ce marca) ar trebui sa fie? e buna cea de la NUK? (costa cam 3 mil 3 sute).

Floricika 33+ cu
Poze

Flory eu am citit tot aici pe forum la fete ca cea mai buna este cea de la AVENT. Uite linkul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71304

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy sunt mai in tema pt ca farmacia unde lucrez eu are contract cu casa de asig...si de-aia le stiu "pe toate"
Problema se pune asa : inainte la gravide si lauze se dadea gratuit orice. Apoi s-au sucit legile. S-a dat in functie de venitul/luna. Apoi s-a revenit iar la..."nu mai e valabila legea cu venitul"..si iarasi au abrogat-o...si tot asa.
Acum nimeni nu stie exact daca o gravida cu salariu peste cel stabilit mai are dreptul la gratuitate. Drept pt. care medicii s-au impartit in 2 categ : unii care dau orice si nu tin cont, si altii care dau tot asa in functie de salariu.

Eu am avut ghinionul sa primesc doar compensat pt. ca medicul meu (cunoscandu-ma) stie ca am salariu mai mare decat media stabilita si oricum se ghideaza dupa legea cu respectarea salariului.Dar nu mi-a cerut niciodata o adeverinta de la serviciu sa vada clar negru pe alb cati bani iau eu. Pt. ca pot sa am in cartea de munca trecuta o suma care sa-mi permita gratuitatea. O colega de-a mea care e la alt medic a beneficiat toata sarcina de gratuitate, desi are salariul ca al meu...dar a avut norocul sa aiba un medic care nu tine cont.

Asa ca...cum iti e norocu'...de medic....nimeni nu stie care e regula de fapt. Si nici daca suni la casa nu te lamureste nimeni ca nici alea de acolo ..nu au habar pe ce lume sunt.

Dar tinand cont ca la noi nici o reteta nu a fost respinsa de casa de asigurari...sau nu ne-a atentionat nimeni "vedeti ca cutare medic da retete si n-are voie"..eu trag concluzia ca ei nu le corecteaza dupa criteriul asta, ca nu verifica nici un sallariu al nici unei gravide...si ca pana la urma nu ar trebui sa se tina cont de chestia asta pt. eliberarea retetei.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Aha am inteles. Mersi mult Inni. Intrebam pt ca v-am spus ca pe mine m-a anuntat asistenta ca din 16 iunie se da iar gratuit ...dar cum nu am avut nevoie, nu am verificat.

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Flori, cea mai buna e AVENT ISIS, vezi ca in supermarketuri e mai ieftina, poate aveti sanse sa o gasiti la reduceri, chiar, pe la 1 mil 700.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput