mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu am primit retete gratuite si implicit mi-am luat medicamentele gratuite toata sarcina. Nu m-a intrebat nimeni de nici un venit.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sunt in mare criza de timp, ca am programare la coafor la 2 si eu nici nu m-am imbracat.
Dar vreau sa mentionez urmatoarele: mi-am dat cu parerea in legatura cu crizele de la 3 ani pentru ca si fi-miu are aceeasi varsta si stiu ce inseamna. Si vreau sa spun o chestie: daca iti cunosti copilul si stii cum sa-l iei, el cedeaza foarte repede. O sa povestesc pe seara mai detaliat. Dar parerea mea si a psihologilor e ca un copil ajunge sa se crizeze numai din vina parintilor. Nu stau acum sa dau citate din carti de psihologia copilului, concluzia e urmatoarea: cum il cresti asa il ai.

Itzy, patutul are 2 nivele si e de la Chicco. E destul de inalt (ma refer la inaltimea plasei) si din cauza asta fi-miu (care are deja 104cm inaltime) de-abia acum cateva luni (pe la 2 ani jumate) a inceput sa-l escaladeze. Deci cu cat e mai inalt cu atat copiii il escaladeaza mai greu pentru a se da singurei jos din pat. La soacra-mea am tot un patut de-asta dar unul chinezesc no name si nu atat de inalt. Pai din ala se da jos singur de cand avea 1 an jumate. O dispera pe soacra-mea, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

itzy-bitzy da se dau, am intrebat la casa de asigurari.

Inni mi-a mai dat compensat dar nu toate medicamentele, si nu toata cantitatea, doar pana intr-un milion restul le cumparam eu. Oricum dr. mea e cu capu-n nori, as vrea s-o schimb.

Mirabela sapt. 32
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

multumesc, avent o sa isi ia

Floricika 33+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
In legatura cu medicamentele gratuite, stiti cumva daca se da si Elevit-ul gratuit?
Noi suntem bine, bebele din burta se agita destul de mult, mai ales cand sunt la birou, probabil nu-i place pozitia in care sta. Dar astazi este ultima zi de lucru si sunt tare fericita, ca este foarte cald aici si nici noaptea nu prea dorm asa de bine, si sunt convinsa ca va fi mai bine acasa. Vreau sa trimit copii la soacra mea si sa ne apucam de zugravit si de reamenajat, sa vedem ce mai este de facut, asa ca luna august voi avea de lucru. As mai vrea sa mai pun niste compoturi, sa fac niste gem si uite asa ne vom trezi ca este septembrie si il asteptam pe bebe. Asa ca de luni voi fi mai putin pe internet pt. ca nu voi mai avea atata timp si nu am legatura buna la internet acasa.
Va pup pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare si sa fiti cat mai curajoase, este greu sa nasti, dar cand iti vezi copilul atunci iti dai seama ca a meritat orice sacrificiu!
Ne mai auzim!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

mcrmiki pt. Elevit am inteles ca platesti o diferenta de 170 mii.

Incerc sa trimit din nou patutul dar cred ca e un site concurent si e moderat http://reclama/detalii.php?cod=GR02

Mirabela sapt. 32
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Roxana01, da si eu am aceeasi senzatie si noi suntem doar la 32 de saptamini! Acum vreo saptamina abia puteam sa maninc a jumatate de far furoe de supa si tebuia sa fac pauza ca nu mai intra. Acum pot minca din nou mult mai lejer, ca in trim. II. In schimb am niste dureri pelviene, in oase de ma misc ca o ratza. Azi noapte ma dureau ingrozitor pe oricare parte stateam. Daca stateam pe spate era ceva mai bine, dar atunci ma apasa burta.

Heeelp...mai are cineva dureri de genul asta? Sunt chiar normale? Ce as putea lua sa se mai calmeze si sa mai dorm si eu noaptea? Stiu ca e normal sa inceapa sa te doara bazinul, dar nu credeam ca asa de tare si de repede. La baie nu va povestesc ca merg din 10 in 10 minute - si nu am infectie urinara si nici nu exagerez. Cred ca saptamina care vine merg si eu la control si poate ma lamureste si doctorul mai bine. Bebitza misca si pare totul ok in rest.

Va pup!

Cricri 32 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Mda, e concurenta, o sa incerc altfel.

Mirabela sapt. 32
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mirabelaaaa...cum ? pana intr-un milion ?????????????
Pai chestia asta nu mai e demult in vigoare...inainte era plafon intr-adevar...de 1 mil si ce depasea suporta pacientul, daca vroia, integral..(asta a fost cam acum 2 ani)

Aoleo....nu pot sa cred...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabelac scrie numele site-ului dar cu pauze si il trecem noi in bara cum trebuie, ca altfel nu te lasa sa-l scrii(de ex. scrii www bebelusultau .ro)

Mcrmiki ma bucur ca sunteti bine! Spor la curatenie , la compoturi si la dulceturi...si sarcina usoara in continuare!

Roxana01 e foarte posibil sa se fi "lasat" burta ca deja ai 35 de sapt si....nu mai e asa mult pana la nastere si se pregateste si bb de iesire.Bucura-te ca macar scapi de senzatia de greata, de arsuri sau de lipsa de aer(daca ai avut vreuna)...

Ileana nu functioneaza nimci la mine pentru arsuri...si crede-ma ca am incercat cu de toate...nici lapte rece, nici Dicarbocalm, nici Rennie....nimic!Si apa imi vine inapoi si ma doare esofagul...
Mai un pic si trece...oricum azi ma simt mult mai bine decat ieri!

Cucuoancea chiar ca a fost faza memorabila cea cu geaca....dar eu nu as fi lasat dupa el!Si de regula e asa: cand vrea ceva ce nu e voie poate sa faca crize si sa urle pana se plictiseste(si urla, se vede cum se forteaza sa urle, cu toate ca mai scapa si lacrimi-din alea de crocodil...si cred ca-s de la atata straduinta) ca nu-mi pasa.
Iar cand face prostii (cum a fost cand m-a lovit in burta) ii explic ca e rau ce a facut si-l inchid in camera....si el plange si ma tot striga de ma topesc de mila....dar nu cedez. E ticalos si asa mici cum sunt stiu sa profite de noi si de slabiciunile noastre....ghinionul lui e ca ma-sa e si mai incapatanata decat el si nu cedeaza la urlete....

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput