mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Vad ca iar nu mi-a raspuns si mie nimeni la intrebarea pusa si adica cu cele 126 zile luate dupa nastere daca se platesc 85%.Poate se indura cineva sa-mi raspunda.

Sephora concediul de sarcina si lauzie(clel 126 zile) ce plateste 85%.
Concediul medical obisnuit doar 75%.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am gasit ceva pe net care m-a socat. Cum se poate totusi asa ceva???
http://www.9am.ro/revistapresei/International/272/Copii-miraculosi-obtinuti-prin-false-nasteri

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

eloise tu cate sapt. ai si cum le calculezi, ca in general medicii calculeaza de la UM.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Multumesc mult de incurajari si pup toate fetele care mi-au tinut pumnii.
Am venit de la eco, suntem foarte bine, bebe are in jur de 2600 grame. Peste o saptamana fac ultimele analize si in 10 august discutam despre nastere. Nu imi vine sa cred ca se apropie momentul nasterii, cand vorbea doctorul cu mine pe tema asta mi se parea ca asist la un film si ca nu e vorba despre mine.
Alessia nu cred ca nasc eu prima, cred ca avem o gravi care se anuntase pe 22 august, progamare cezariana, din cate tin eu minte. Dar cine stie, pot aparea si surprize.
eloise felicitari si tie pentru vesti bune.

Ignatica

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Sephora, ti-am raspuns la PM.
Din cate stiu eu, concediul de 126 de zile se plateste 85% din salariu si este asimilat cu un concediu medical; poate fi luat fie inainte si dupa nastere, fie integral dupa nastere (eu nu stiu sa existe restrictii in acest sens). Sunt in aceeasi situatie ca si tine: intentionez sa pastrez cat mai multe zile pentru dupa nastere, mai ales ca acum ma simt bine si pot inca veni la serviciu.

Adriana 29+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica multumesc, si tie felicitari!
Mirabela am 28 sapt si 2 zile si calculez, fireste, si eu de la UM, ca toata lumea. Articolul acela... da, multe grozavii se petrec pe lumea asta...

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gabitzica da stiu dar eu acum nu sunt in nici un fel de concediu stau acasa,m-a duc cand simt eu sa m-a duc,problemele le rezolv prin telefon si internet,el m-a plateste acum 75% ca si cum as fii in risc maternal (la inceput fiindca mi-a fost rau i-am spus si a zis ca nu-i trebuie nici un act doveditor) si am ramas asa,am fost chiar si o luna intreaga la serv dar eu am decis sa m-a plateasca tot cu 75%.Dar acum eu nu vreau sa-mi iau prenatal,merga in continuare asa, si de asta intrebasem daca pot sa-mi iau postantalul de 126 zile sa m-a poata platii 85%.
MirabelaC ce ciudat articol!
Ignatica si Eloise felicitari ptr bebele sanatos.
Adriana Mica ai PM de la mine,vad ca suntem in aceeasi sitiatie.

IO31fix Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Felicitri fetelor care au venit cu vesti bune de la eco.

Am vazut si eu citeva din pozele cu nasteri. Eu am o intrebareMesele de la noi din tara pentru nasteri sint identice cu cele de control ?????? Am vazut intr-una din poze ca avea ceva sa sprijine piciorul ca sa ai in ce impinge ...si mi se pare logic oarecum.

Mai era o tipa (in site-ul cu nasteri )care a nascut intr-o pozitie in patru labe ...o fi mai comod...mie una mi se pare ca dupa ce ca te doare de crapi (cred ) sa mai stai si cracita pe masa cu picioarele pe fiarele alea e si mai incomod

Cum va descurcati cu caldurile...eu simt ca ....nu mai simtca ma preling asa.

Cit despre concediue prenatal cel de 126 zile eu am inteles ca se plateste 85% dar pt faptul ca nu se mai dau nu stiu ce impozite practic iei cam cit salariu chiar un pic mai mult. Asa mi s-a spus de catre colege care au nascut de curind.

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Da Sephora, poti sa iti iei cele 126 de zile dupa ce nasti.
Si eu am incercat sa o lungesc cat pot de mult, dar la mine nu merge ca la tine, sa lucrez print telefon sau internet( as vrea eu) pentru ca lucrez la o institutie publica. Mi-am luat tot concediul de odihna pe anul asta, iar din 15 august o sa intru in prenatal

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Eloise nu cred ca e prea mare bebelul tau ca este si o marja de eroare destul de mare vreo, 15-20%. Am observat eu ca bebeii fetelor din Iasi is mai grasunei ca si al meu era mai mare.

Legat de articolul cu copiii minune: cum naiba sa crezi ca esti gravida 9 luni si sa te pacaleasca aia ca ai mai si nascut??? E incredibil!!!

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput