mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzica spune:
Lyana, alesya a dat linkul http://www.birthdiaries.com/diary/
Am vrut sa va mai spun ca si sotul meu a fost cu mine la scoala parintilor si a fost singurul barbat. S-a simti oarecum jenat si nu a venit chiar la toate intalnirile. mi-ar fi placut si mie sa asiste la nastere dar avand in vedere ca am nascut cu cezariana, nu am vrut eu sa ma vada toata ciopartita. Cine stie poate mai lesina pe acolo... asta le mai lipsea cadrelor medicale...sa mai aiba si grija lui
www.stoc-studio.ro/tudor
Crisnemes spune:
Mephala nu mi se pare putin 100 Eur. Adevarul ca in Cluj astea sunt taxele. Si cu Dragos am dat tot 100 Eur e drept ca acu 2,5 ani iar 1Eur era pe atunci 45.000 lei.
Alte mamici nu dau atata mai ales la a doua nastere.
Multumim pt felicitari!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
mephala30 spune:
In cazul asta, intreb fetele din Iasi: care sunt tarifele pentru cezariana? Cat dati?
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Itzy bine ai revenit si te asteptam cu vestile cele mai bune.
Alessia noi am vazut de multicel acel link chiar au fost aici niste discutii de mama,mama (din cauza ca femeile de acolo sunt neingrijite)
Adriana mica ti-am trimis PM
Vad ca iar nu mi-a raspuns si mie nimeni la intrebarea pusa si adica cu cele 126 zile luate dupa nastere daca se platesc 85%.Poate se indura cineva sa-mi raspunda.
Am vorbit cu Mexxa e bine sanatoasa.
Am pus poze cu tricoul facut ptr Ste la un an de la casatorie.
Nasa lui Matteo va fii sora mea cu cumanatul si fratele lui Ste cel mic.Eu nu am nasi de cununie si nici nu i-as fii pus pe ei ptr ca-mi doream din totdeauna sa fie Iza nasa.
Azi am intrat in saptamana 31.Saptamana viitoare analize si eco,abia astept.
IO
31 Fix
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Crisnemes spune:
Mephala - eu vorbeam de o nastere normala. In Cluj pentru o cezariana se da 150Eur- 200Eur daca bine am retinut, iar anestezistul 2 mil.
Asa am ajunj si eu la mesajul 400
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
eloise spune:
Am venit de la echo, totul e bine, bebe are aproximativ 1746 grame si celelalte masuratori corespund varstei de 30 de saptamani (cronologic are 28). Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez, ca Lullabay. Nu e prea mare la varsta asta? In orice caz, doctoritza a zis ca e totul in regula, mai putin anemia mea (mai ales daca nasc prin cezariana).
Alessia nu e nici o problema daca faci 2 echo pe zi, mai ales daca nu dureaza foarte mult... e ca si cum ar fi una mai lunga. Am intrebat azi dr si a zis ca e ok.
Si pe mine m-a shocat cum nasc femeile alea cu toata familia pe langa ele... cu shlehta de copilasi de la 2, 3 ani in sus uitandu-se...cum se produce iesirea lui BB. Nu mi se pare prea elegant.
Da' chiar cu catzelul si pisica alaturi, e de coma
....
Alta problemutza... voi ce ziceti... acum la echo 1 bebe ne-a cam tratat cu fundicul, ceea ce inseamna ca la tridimensionala pe care vreau s-o fac diseara riscam sa nu-i vedem decat ceafa. Oare s-o mai fac? Se poate sa nu-si arate fatzuca deloc?
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
Crisnemes spune:
Sephora- da concediul prenatal si cel post natal sunt considerate ca fiind concedii medicale si se platesc 85%
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
mini_me spune:
Buna, fetelor
Am terminat si eu 30 de saptamani!!!!
Putzuruca am fost azi la eco si bebelina are esarfa de cordon, iar IR-ul ombilical e mare 0.7 cu S/D 3,3.
Placenta e anterioara,grupa a doua iar structura are gradul 3 de maturitate.
Dr. Iosup mi-a spus sa beau mai multe lichide, sa stau linistita ca s-ar putea sa nasc mai devreme, pe la sfarsitul lui septembrie (1-2 saptamani mai devreme), desi DPN in urma ecografiei e 5-9 octombrie.Celelalte sunt bune. Bebelina are aproximativ 1,450 kg.
Problema e ca dr mea de aici e in concediu in strainatate asa ca o sa apelez la altcineva sa ma lamureasca cu IR-ul crescut al arterei ombilicale.
Una peste alta, Dr.Iosup mi s-a parut foarte de treaba.
Cucuoancea eu iau Tardyferon si Tot’hema. Dr. mi le-a prescris in fiecare zi, dar din cauza faptului ca ma constipasem foarte rau le iau la doua zile (o zi fiola de fier, o zi pauza, o zi Tardyferon). Eu am observat ca de la fiola de fier (Tot’hema) ma constip mult mai rau decat de la Tardyferon.
mini_me
30+
poze
Sephora spune:
Mercic mult Crisnemes,ptr ca eu am posibilitatea sa nu-mi iau acum nimic ptr ca am vorbit deja cu seful,si vroiam sa-mi iau postantal 126 de zile si nu stiam daca se poate,ca-mi convine mai mult sa m-a mai plateasca inca 4 luni 85%decat sa iau cei 8.000.000 avand un salariu mult mai mare.
Pozele cu tricoul sunt in albumul "casatorie" asta ptr cele interesate.
Se apropie nunta soramii,deja s-a intrat in fibrilatii la mama,toata lumea e agitata,m-a duc si eu sa m-a agit saptamana viitoare.
IO
31 fix
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
acd2you spune:
buna fetele. eu nu am mai intrat de mult, ca am cam zacut de la caldura. cand ajungeam acasa de la servici, cautam doar sa ma intind in pat la racoare, si eram fericita ca sta juniorul la calculator, ca sa nu mai stea pe capul meu.
am intrat mai ales sa va spun ca bebe mic este baietel. am aflat si noi in sfarsit. acum urmeaza sa ne hotaram la un nume, ca parca nimic nu i se potriveste.am trecut cu bine de saptaman 28 si asteptam cu nerabdare saptamana 30, sa intru si eu odata in prenatal, sa mai pot sa va scriu in liniste. ca mi s-a luat de servici pe canicula asta. vreau sa va spun ca la primaria slatina nu ne dau apa minerala, zilnic, in zilele caniculare, ci, la cati oameni suntem, au pus un dozator de apa, ca nici nu mai apuca sa raceasca apa de solicitat ce e. asa ca mi s-a luat, vreau sa stau acasa, ca o iau razna.
va las, ca nu stiu despre ce e vorba in pagina. trebuie sa mai revad din urma ce ati scris. m-am grabit sa va scriu, ca mi-era ca nu mai apuc nici azi, de raul celui mic (de acum, de fapt, va fi ~cel mare~, caci bebe 2 va prelua titlul de ~cel mic~). dar din 15 august, stau calare pe subiect, ca am mult de recuperat. uneori chiar ma gandesc ca bebe 2 a cam crescut in burtica acolo mai mult singur, asa, nebagat in seama, si doar din lipsa de timp. o sa-l intreb cand iese.
va pup dulce.
Dana 28 +