mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Crisnemes spune:
Si eu am auzit ca "batista bebelusului " e foarte utila.Eu am folosit o pompita simpla dar am fost multumota si cu aia.
Scutecele NEW BORN se folosesc practic o perioada scurta de timp dar se foslosesc destul de multe pe zi. Daca bb se naste cu o greutate de 4 kg nu prea mai sunt utile . Va sfatuiesc sa cumparati o punga mica si dupa aceea in funtie de kg. pe care le are bb si sa tineti cont ca in prima luna bb pune cel mai mult pe el aprox 1 kg.
In legatura cu ce scutece - am fososit doar Pampers in primul an si dupa aceea am folosit HAPPY care au fost destul de bune , cert e ca acum folosesc din nou Pampers.
NOU!! Dragos a cerut pentru prima data olita la kk. Trebuie sa-l premiez.
Roxana eu m-am gandit sa dau 100 Eur la medicul cu care nasc, 1 mil la moasa, 1 mil la anestezist daca oo sa fie nevoie , iar la neonatolog nu stiu. La Dragos a venit o neonatoloaga pe care o stiam si nu i-am dat nimic dar acum e si ea in CIC .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Pe mine ma apuca disperarea de acum: NU POT SA DORM!!!! Am incercat azi la pranz: juma de ora, asta nopate nu prea, deja sunt zombi, ca dupa o mare betie... 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
alessia80 spune:
Si pt cele care vor nastere sub apa!http://www.nandu.hu/English/Childbirth/...irth01.htm
AMARANTINA- Multumesc
Fetelor mie mi se pare cel putin ciudat sa fie tati de fata la nasterile naturale mai exact! sa nu dati
dar dupa ce m-am uitat la acele site-uri... Cum va mai face dragoste cu mine daca vede tot 'procesul'?
ALESSIA80
31 + 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Lyana spune:
alessia , tatii nu prea rezista psihic la nasteri, poate nici nu apuca sa vada intreg "procesul", unii mai si lesina.
eu nu vreau sa il supun pe tati la acest "tratament", sa mai am si grija lui, ca ii se face rau cand vede atata sange.
a spus cineva la un moment dat ca in patutul de plasa a pus o saltea de cocos, e adevarat?
dar cat de groasa sa fie salteaua ca sa ajung bine la copilas? merge si la nou nascuti figura?
27+
Teodora
gabitzica spune:
Alessia am vazut cateva nasteri...dar nu ma mai pot uita. unele m-au socat efectiv. Am vazut cateva care au nascut natural cu copii de 2-ani langa ele
, uitandu-se la ele in fund. Mare e gradina ta doamne. Cand am fost la prima sarcina am fost si eu la un curs de scoala parintilor si am vazut si acolo cateva filmulete din astea ciudate cu nasteri acasa. A nascut una cu catelul si pisica langa ea in pat..
. Dupa ce a iesit copilul au facut o poza de famile cu copilul in brate si cu pisica si ciinele langa ei.
Gabi 33
www.stoc-studio.ro/tudor
Crisnemes spune:
Cristi sotul meu a asistat la nasterea lui Dragos dar cred ca a fost o curiozitate din partea lui . Cert este ca nu mai vrea sa vada o alta nastere. Pe timpul travaliului mi-a facut bine ca a fost langa mine.
Lyana daca-ti cumperi patut cu plasa atunci patutul are un suport care e cam la mijlocul patutului si nu trebuie sa te pleci pana jos.Acel "inaltator" il poti folosi pana pe la 4-5 luni dupa aceea musai salteluta . Cred ca au dimensiuni standard- ma refer la grosime.
Eu merg azi la soacra mea la tara pentru ca Cristi pleaca in delta si cred ca o saptamana nu voi mai intra pe net.
Pentru fetele care merg azi la echo - va doresc vesti bune si pentru restul fetelor sa aveti grija de voi.

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
alessia80 spune:
GABITZICA- Sunt cam socante ce-i drept... Cert e ca femeile respective, mai ales cea cu pisica si cainele- a fost tare
- nu mai au nici o problema! Cred ca se duc de 3 ore maxim la control si nu-si mai fac atatea prbl si fac o caruta de copii- si sanatosi pe deasupra!
ALESSIA80
31 + 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
cpetrut spune:
Alessia, Lyana, a propos de asistatul taticilor la nastere. In State, unde am fost 4 ani, e o rutina ca taticii sa asiste la travaliu si nastere, si peste 90% au relatat ca au avut o experienta intensa si emotionanta si ca sunt foarte fericiti ca au fost acolo, ca i-a apropiat mai mult de mama si copil. Unii intr-adevar la nastere nu stau sa se uite ...acolo, ci stau la capul mamei. Dar sunt multi care 'prind' copilul cind se naste! Sigur ca totul este dinainte pregatit. Este de asemenea o rutina ca parintii sa mearga impreuna la clase prenatale, care in general lipsesc in Ro. Li se arata filmuletze cu nasteri, sunt invatati ce sa faca in toate situatiile posibile. Sigur ca daca il pui pe un om, nu doar un barbat, sa asiste brusc la asa ceva poate fi traumatic. Noi trecem altfel pentru ca suntem implicate si in dureri.
Mie mi-ar placea sa poata fi tati cu mine, macar in travaliu. Are darul de a ma linisti si pe mine. Nu e prea panicard din fire. Si nici eu prea urlatoare la dureri...dar mai stii?
Cititi, daca stiti engleza, despre Bradley method - el a fost primul adept al introducerii taticilor in sala de nasteri.
Pupici si Doamne ajuta sa trecem cu bine incercarea si asa cum ne dorim fiecare.
Cricri
32 cu Iulia Teodora
Lyana spune:
fetelor voi pe ce site ati vazut nasterile acelea
imi da si mie cineva un link?
27+
Teodora
mephala30 spune:
Crisnemes, 100 Euro dai la medicul cu care nasti si care ti-a supravegheat intreaga sarcina? Nu e putin?
edit: felicitari lui Dragos!
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin