Secretele pielii frumoase !
Raspunsuri - Pagina 7
chivutamonica spune:
fetelor bune,am si eu o intrebare:mi-au iesit niste pete albe pe spate parca se decoloreaza pielea,domne ce mai sunt si astea?Poate cineva sa-mi spuna,chiar azi merg la medic.Precizez ca sunt bronzata si tare frica mie ca de la soare sau facut.
,pe toate,MONI
Luna75 spune:
Monica,"bucura-te"ca ti-au iesit pe spate,mie mi-au iesit pe fata,dupa o vara de stat la soare.
Bineinteles,ca am ajuns si la medic care mi-a prescris o crema "fabricata"in farmacie,bine ca a avut efect si mi-am revenit.
iti doresc si tie succes cu tratamentul.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danielag spune:
Fetelor, pentru cearcane eu folosesc cu relativ succes urmatoarea reteta (succesul depinde si de cat de obosita sunt
): dupa demachiere, aplic pe cearcane un strat gros de crema contur de ochi. Cea de acum e pe baza de ulei de masline si avocado. O las asa cam o ora, depinde de cat stau prin casa pana adorm. Dupa circa o ora, crema intra aproape complet in piele. "Tratamentul" asta il fac cam o data pe saptamana, uneori mai rar. Trebuie sa testati insa crema de ochi! Am incercat la un moment dat aceeasi schema cu o crema de ochi antirid de la Vichy si a doua zi aveam pielea descuamata, parca se "arsese" putin. Era prea puternica am tras eu concluzia. Pentru schema asta va trebuie doar o crema emolienta si/sau nutritiva.
Sa fiti frumoase!
Daniela
chivutamonica spune:
Draga Luna 75,
iti multumesc de raspuns dar oare iti aduci aminte cum ii spunea la crema aceea.De ce te intreb oare?Ieri am fost la medic si ma programat numai pe 23 august,aici in Vegas,poti sa mori dupa cum te programeaza astia,crede-ma.
te
,mult Moni
Criss75 spune:
Fetelor, am incercat ieri reteta de exfoliant cu zat de cafea, doar ca nu am avut ulei de masline si am pus Jhonson baby oil. Vreau sa spun ca e absolut extraordinara reteta, chiar am o piele fina ca de bebelus. Merita sa incercati, o sa va placa rezultatul cu siguranta.
bufi spune:
Fetelor eu nu pot trai fara crema de corp, ca sa nu vorbesc de crema de fata, de zi/ noapte si tot ce tine de intretinerea faciala.
Pentru corp ultima gaselnita este de la Herbagen - crema de corp cu strugure rosu. Este ceva de vis si pielea se obisnuieste cu ce este bun imediat. Va recomand!!!
Eu am pielea uscata, deci este ca si obligatie sa folosesc crema, ca sa nu spun ca este si indicat sa utilizezi.
Eu dupa dus, dimineata si seara, crema de corp si crema anticelulita sau gel, respectiv Herbagen si Supliform.OBLIGATORIU!!!
Bufi
PamELLA spune:
Fetelor,a folosit cineva crema noua anticelulita de la Nivea?Eu pentru corp folosesc tot de la Nivea,cea rotunda albastra si mare,uleiul Johnson's baby-foarte bun,dar si crema de corp de la oriflame,milk and honey e buna!gel de dus de la Dove ulei-crema a folosit cineva?
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
Luna75 spune:
Monica,din pacate problema am avut-o mai demult pe cand stateam in Ro.si dupa cum ti-am si scris era o crema fabricata chiar in farmacie,si nici nu stiu daca avea o denumire specifica.
Oricum,poti sa stai linistita pentru ca problema ta e tratabila.
Pamela,despre Nivea pentru celulita a fost un topic larg pe Femina Intim,poate reusesti sa gasesti topicul.Era un subiect foarte animat,cu multe pareri.
In general,parerile sunt impartite,eu zic ca merita incercata,de pierdut nu ai ce pierde(daca nu tinem cont de partea financiara).
Fetelor,as vrea si eu daca stie cineva ceva solutii pentru a scapa de ochi obositi,injectati.
In ultimul an,am lucrat in mare parte doar pe calculator,iar efectele sunt din cele nedorite: mi-am pierdut stralucirea ochilor,si ii simt mai mereu obositi,cu vederea inca stau bine.
PamELLA spune:
Luna75
,multumesc de raspuns,pentru ochi obositi si inflamati un remediu babesc stiu ca e sa pui cartof pisat intr-o bucatica de tifon,pui la congelator si lasi cel putin o jumatate de zi dupa care tii pe pleoape,stiu ca e pentru inflamatii de orice fel!sau comprese cu musetel!exista si niste ochelari speciali pentru calculator care pazesc ochii de efectele nocive!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
Luna75 spune:
Pamella,multumesc pentru leac,chiar azi o sa incerc reteta cu cartoful,chiar mi-ar place sa dea rezultate.
Cu musetel am mai incercat,chiar ajuta,dar nu am fost consecventa in aplicari,dar de azi ma pun pe treaba.