Secretele pielii frumoase !
Raspunsuri - Pagina 8
Ana-Maria21 spune:
Luna uite-te in urma la acest subiect sa sunt mai multe chestii naturale care fac bine la ochii obositi...nu le mai pun inca o data.
.Fetelor va doresc sa fiti frumoase.
olim spune:
Salutare.![]()
Da ce ne-am inmultit fetelor
Eu am descoperit o reanimare a tenului tare buna si rapida.
Lasam intr-un vas cu apa fiarta cateva fire de busuioc, de seara pana dimineata, acoperite cu un capacDimineata ne spalam cu aceasta apa, care pe langa faptul ca relaxeaza pielea, purifica si ta o senzatie de proaspat si luminozitate.
Pentru corp si eu folosesc Nivea albastra pentru seara si cea alba pentru zi si sunt tare multumita de aceste produse.Eu cred ca rezultatele depinde de la persoana la persoana.
Annie80 spune:
Luna75...am auzit ca , caderea parul aici in emirate e normala, datorita apei care este foarte dura
nustiu dar eu una mam saturat....poate si in Ro imi cadea parul, dar nul vedeam decat a aspirator....aici am toata casa numai gresie
Cat pentru cearcanele de la ochi ajuta orice cre are vitamina K (eu inca n-am incercat) ma compreses cu ceai de tei, si azi o sa incerc si portocala oparita
Zat de cafea + ulei malsine + Zahar = cel mai perfect scrub pt piele, si la indemana..mii de multumiri cui a spus asta pe aici
Luna75 spune:
Ana-Maria,merg in urma si citesc cu atentie.Eu chiar mi-am salvat cateva din retetele postate dar despre ochi nu am prea vazut.
Oricum merg inapoi,orice solutie e binevenita din moment ce e naturala.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
priscila spune:
am citit tot ce at-ti scris pana acum,si am gasit cele mai faine sfaturi cu privire la ingrijirea pielii;sunteti tari fetelor!
As vrea Ana Maria21,daca se poate sa-mi spui cum se numeste cartea din care culegi atatea sfaturi bune?mersi mult!
chivutamonica spune:
LUNA75,
Multumesc pentru raspuns,acum sunt mult mai linistita,sper ca medicul sa-mi de-a ceva bun.
,MONI
Fetelor dragi,
sotul meu are o usturime la ochiul drept,sa fie de la oboseala ,il solicita pentru un aparat topo?
poate sti-ti voi ,sa-mi recomandati ceva?
pe toate,MONI
Charlie spune:
Vai fetelor ce multe suntem ! Harnicute si frumoase foc !
Vad ca reteta de exfoliere cu cafea prinde tot mai multe adepte !
! Iar eu sunt in mod sigur cap de lista ! Multumesc inca odata fetelor care mi-au impartasit-o si mie !
Intru mai greu in ultima vreme pe DC dar in curand voi rezolva problema internetului acasa si ma reintorc la datorie !
Pana atunci sa fim frumoase !
Charlie
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Luna75 spune:
Eu am incercat reteta cu cartoful pisat pentru ochi,si mi-am simtit ochii putin mai linistiti dupa prima aplicare si alternez cu comprese cu ceai de musetel si lapte caldut,sper ca la final sa am rezultate.
Azi voi incerca si reteta cu portocale pentru ochi sper ca in doua saptamani sa am ochi mai frumosi.
Am auzit odata la televizor ca daca vrem ochi stralucitori instant sa picuram 2-3 picaturi de suc de portocale in ochi.Doamna respectiva a mentionat ca pisca dar recomanda cu caldura pentru ocazii speciale.
Eu nu am incercat dar daca exista vreo fata curajoasa sa incerce si sa ne spuna...
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
Salutare
Vin si eu cu ceva nou.Pentru o piele cat mai frumoasa pe gat se face un amestec de faina de ovaz, laptesi un iaurt.Crema respectiva se intinde pe gat si dupa 10 minute se indeperteaza .SE clatete cu apa calduta.Masca se poate aplica o data pe saptamana.
O zi frumoasa tuturor.
ramonai spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare
Vin si eu cu ceva nou.Pentru o piele cat mai frumoasa pe gat se face un amestec de faina de ovaz, laptesi un iaurt.Crema respectiva se intinde pe gat si dupa 10 minute se indeperteaza .SE clatete cu apa calduta.Masca se poate aplica o data pe saptamana.
O zi frumoasa tuturor.
Doar pentru gat? Oare nu merge si pe fata?
Eu am incercat cafelele: zatul cu ulei de masline pe corp pentru gomaj si cafeaua pe par, tinuta 20 de minute. De prima am fost foarte multumita, dar la a doua nu am avut ca rezultat decat o casa plina de picaturi de cafea, ceea ce se prelingea din punga pe care mi-am pus-o in cap sa imi tina parul