Secretele pielii frumoase !
Raspunsuri - Pagina 9
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele......Eu am incercat masca de fata cu zat de cafea si un albus de ou..e super buna..micsoreaza porii vizibil..
Cafeaua pe par nu am incercat-o...dar o sa incerc maine sa vad daca are acelasi rezultat ca la Ramona.
Priscila eu ma uitam la inceput pe Formula As..dar in ultima vreme retetele le am si de la alte subiecte identice cu acesta
sau mai dau cautare pe net.si gasesc foarte multe retete.
Noi trebuie sa aplicam masca de fata care corespunde si tipului de ten.La asta trebuie sa fim foarte atente.
Dar sa stii Priscila ca eu in Formula As am foarte mare incredere.
Va pup si sa fiti frumoase.
olim spune:
RAMONAI, EU NU AM PROBAT-O PENTRU FATA,DAR NU CRED SA NU MEARGA.
o seara frumoasa tuturor
Annie80 spune:
Ramonai...am incercat eu Ness super concentrat pe par 20 de min....cu prosop pe umeri si nam avut picaturi de cafea in toata casa....numai in baie =D..cat despre efecte nu pot spune nimik,inca deoarece am folosit-o de 2ori...si parul meu inca luceste de la ultima vopsea....dar cei drept a accentuat culoarea parului
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Buna fetele......Eu am incercat masca de fata cu zat de cafea si un albus de ou..e super buna..micsoreaza porii vizibil..
Ana Maria, spune-mi te rog cum se face masca de fata cu albus de ou si zat de cafea. Banuiesc, daca e cu albus, atunci e buna pt. tenul mixt. N-am gasit niciunde aceasta reteta. Merci mult de tot.
Ana-Maria21 spune:
Pai simplu se face Criss....pui un albus de ou si zatz de afea...depinde cat de groasa vrei sa fie masca.O aplici pe fata prin miscari circulare...un fel de masaj ca sa se fixeze pe ten.Stai cu ea 10 minute sau 20 (mai putin daca vrei)si o indepartezi cu apa calduta...sau eu zic ca ai putea sa o indepartezi si cu ceai ....eu zic ca musetelul e bun(da eu nu am ceai aici)Merge cu apa ca eu cu apa am indepartat-o.Da tot de la subiectul asta am luat masca parca...stai ca ma uit in urma.
Sa imi spui rezultatele.
Te pup.
Sau cu ceai de galbenele...si asta e bun.
Ana-Maria21 spune:
M-am uitat in urma la subiectul nostru si nu am luat de aici masca deu albus de ou si tatz de cafea.Poate de pe net in timp ce mai cautam retete.In orice caz e foarte buna.
Sa fiti frumoase.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Pai simplu se face Criss....pui un albus de ou si zatz de afea...depinde cat de groasa vrei sa fie masca.O aplici pe fata prin miscari circulare...un fel de masaj ca sa se fixeze pe ten.Stai cu ea 10 minute sau 20 (mai putin daca vrei)si o indepartezi cu apa calduta...sau eu zic ca ai putea sa o indepartezi si cu ceai ....eu zic ca musetelul e bun(da eu nu am ceai aici)Merge cu apa ca eu cu apa am indepartat-o.Da tot de la subiectul asta am luat masca parca...stai ca ma uit in urma.
Sa imi spui rezultatele.
Te pup.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."
Sau cu ceai de galbenele...si asta e bun.
Merci mult de tot Ana Maria.

O sa incerc masca in week-end. Acum sunt cu argila pe fata, copilul se uita la mine cu ochii mari si ma tot intreaba cu ce m-am murdarit.
Ana-Maria21 spune:
Ce rad si ai mei de mine cand ma vad cu tot felul de masti pe fata...cel mai mult rade tati...cica il sperii![]()
chivutamonica spune:
,fetelor dragi,
pentru tenul meu mixt,e buna aceasta masca de zatz de cafea? Cum amestec pur si simplu se bate albusul si pe urma pun zatzul{nu ,nu,sta-ti linistite ca nu-l bag la cuptor}-glumeam
,MONI
Ana-Maria21 spune:
Moni si eu am tenul sensibil si mixt si am folosit aceasta masca si am fost multumita.
pur si simplu amesteci ingredientele.![]()