Secretele pielii frumoase !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna fetelor!!!O gramada de sfaturi bune in lista de discuti!
Am si eu o problema,in timpul sarcinii m-i s-a patat foarte rau zona de sub ochi(pete maro),poate ati patit si voi si stiti vreun remediu,eu am incercat creme cu unt de cacao,iar acum folosesc un demachiant de la Biore`2%acid salicilic pentru puncte negre si pete,recomandat de o cosmeticiana,dar nici un rezultat si am inceput folosirea lui de 2 saptamani.
va multumesc

Adriana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIrina spune:

Mara76, multumesc pentru sugestie; la dermatolog am fost pe cand ma chinuia mai mult acneea, si mi-a examinat fata, insa nu mi-a dat ceva prntru ten sensibil, mi-a spus ca e normal sa fiu rosie de la eruptii. Sa ma mai duc o data, numai cu problema rosetii?
Charlie, ma inrosesc numai pe fata, nu si la corp; acolo pot sa frec cu orice ca se inroseste putin si trece repede. Iar temperatura apei nu prea cred ca schimba cu ceva problema din moment ce ies rosie si de la dus (apa calda/fierbinte) si cand ma spal pe fata (totdeauna apa rece ca ma invigoreaza). Sau sa fie asta? Ca in general temperaturile apei sunt un pic la extreme, la dus fierbinte, si la spalat destul de rece? Oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Daniela cum folosesti argila intern ? Mi-am cumparat si eu odata de la plafar niste bucatele de argila dar nu am avut idee cum se ia, cata si pentru ce... E totusi pamant..

AnaIrina - incearca si cu apa mai calåie asa.. vezi ce se intampla ! Eu ma inrosesc pe tot corpul de la apa fierbinte.. insa nu tine mai mult de 10 minute. Zice-ai ca te inrosesti la fata si in urma aplicarii unei creme ! ? Ai putea sa mergi la standul unor firme serioase si sa testezi ce ai pentru piele sensibila, trebuie sa stie vreun expert de asta ce e cu reactia asta la tine, probabil ca or mai fi vazut ! Daca nu - un dermatolog, ceva..

Adriana - imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun.. poate trebuie folosita pe perioada indelungata, ca un fel de tratament ?
Sau poti sa te gandesti la un pelling chimic sau alte proceduri de astea care se fac in clinicile estetice. Dar dupa ce se naste bebe -of course ! Sarcina usoara !

17girl - multumesc de informatie !

Va pup, sa fim frumoase !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie mersi pentru sfat,am nascut deja,in ianuarie....am uitat doar sa schimb ieri in profilul personal.

Bogdan 6 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Adriana - ups ! Sa-ti traiasca Bogdanelul !

------------------------

Mergi la inceput

Mersi mult;si voua sa va traiasca daca aveti
Pupici

Bogdan 6 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Am primit pe mail topicul asta si m-a facut sa ma inscriu deoarece am si eu probleme cu pilea ...cearcane..care le am decand eram la liceu...am incercat creme si creme si creme...dar fara nici un rezultat :( poate o fi din cauza somnului ca piciul meu nu prea ma lasa...si pistruii....decand eram copila mica...II URASC.... Aveti vre-un sfat pt asta...mai ales pistuii
What else? tenul e mixt/gras.. mai e cate un cos pe ici pe colo dar le rezolv, sau macar incerc...si cu ce-am citit mai sus....girls, you rule!

Astept un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

In primul rand Buna si bine ai vennit pe forum....nu am prea gasit cine stie ce despre ochi dar promit ca o sa caut.

Ochii

Compresele cu lapte sunt bune pentru ochii obositi.

Mergi la inceput

Bine ai venit la Annie !
Iti multumim pentru aprecieri !
Sa-ti traiasca bebe mic si sa se faca mare !

Nici eu, nu prea stiu multe despre cearcanele cronice decat ca sunt semnul unei deshidratari indelungate! Asa ca bea multa apa ! Nu esti singura care nu poate scapa de ele. Am si eu o prietenuta de-a dreptul exasperata ! Ea le ascunde cu tot felul de trucuri artificiale ! Ce mai stiu de la ea - castraveti felii si raciti la frigider, una dintre fete zicea de cartofi, potin incerca si cu lapte !

Poate stiu celelalte fete mai multe despre cearcane si ne spun si noua !

Da cu pistruii ce ai ? Mie chiar imi plac ! Dar e adevarat vorbesc in necunostinta de cauza, eu nu am. Ai incercat cu zeama de lamaie ?

So, fetelor care stiti ceva despre cearcanele cronice si cum va descurcati cu ele ? Si pistruii ?

Sa fim frumoase !
---------------------------------
Ma gandeam sa fac un index la inceputul subiectulul, dar habar nu am cum...

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Va citesc inca de la inceput , dar nu am avut curaj sa va sciu, insa va apreciezi tare multi.Felicictari tuturor pentru sfaturi!
Eu o mosntenesc pa mama si bunica mea la ten, si nu am avut niciodata mari probleme,bunica mea la 80 de ani are un ten cum multe nu au la 30, si asta doar genetica bat-o vina.
Vin si eu cu o reteta pentru oun ten mai luminos,si mai ales pentru puncte negre.
Coaja de la o portocala, amestecata cu 3 linguri de iaurt natural si cu 2 linguri de faina de ovaz, aplici in fiecare seara, timp de cateva zile.Crema se poate face pentru mai multe zile si se pastreaza la frigider.
Promit sa mai vin cu alte remedii de casa.
Eu pentru corp folosesc de la Nivea Q 10 si is tare multumita de ea.O aplic dupa dus sau baie pe pielea uscata de 2-3 ori pe saptamana.
Dar cred ca apa e foarte importanta, eu beu si 4 litrii pe zi, si asta din obisnuita.

Va pup inca o data si astept noi sfaturi.
Maine am sa incerc reteta cu cafeaua.

Mergi la inceput