Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

si io!

vai, vai, vai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sa ma explic, ca de furie nu zisasi.

Nu-s nebuna si nici zeloasa.

Cind zic Nu-s nebuna, ma refer la faptul ca n-o sa procedez la fel cind e vorba despre o carte sau despre un film. N-o sa am pretentia sa puna careva filmu la public sau sa scaneze cartea.

In cazul de fata, insa, e un instrument electronic, care POATE fi facut public cu mijloace minime si fara prea multa bataie de cap.

In primul meu apel la share-uire, am zis ca daca-i prea indecent pt DC, nu-l puneti. Nu mi-a zis nimeni asta si din comentariile voastre am dedus ca n-ar fi.

Boon. Cind zic ca nici zeloasa nu-s, io, ca moderator, nu m-apuc sa sterg sau editez posturile oamenilor asa, aiurea.
Ginditi-va cum arata ultimele pagini. O lunga insiruire de: vreau si eu filmuletul, pliiiiiiizzzzz urmate de Aaaaa, nu-i ea/ Ba ea e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:))
Ale, daca e sa ma intrebi pe mine, tot subiectu asta e asa
bine ca a ajuns la 20 de pagini, sper ca nu-l mai continua nimeni, hihihihi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sabina, nici o sansa.

Mai sunt fro 4 luni de sarcina, apoi cumparaturile pt bb, apoi nasterea, apoi....

Prevad multe capitole. Cu informatii publice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Pana acum nu am postat la acest subiect,ma lasa rece cuplul asta penibil. Dar azi am aflat ca dl. Columbeanu isi lanseaza cartea autobiografica; ce Doamne iarta-ma poate el sa impartaseasca poporului roman? A lasat vreo realizare demna de luat in seama, reprezinta ceva pentru natia asta?! S-a remarcat prin ceva deosebit, vreun talent anume,vreo inventie?! Pentru ce trebuie sa-si publice biografia? Asta e prea de tot. Cred ca o ia pe urmele lui Ceausescu, se crede cel mai iubit fiu al poporului..(sau important).Ba mai mult, organizeaza si turneu de promovare a cartii, cu autografe, tot tacamul... E adevarat ca fiecare e liber sa faca ce-l taie capul, dar el nu face deloc dovada ca are o varsta si ar trebui sa aiba si o demnitate; probabil va fi coada la lansarea cartii pt. autografe!

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cum adica nu ae ce publica????.se poate mandri cu colectia lui de "fetite" minore........si.....hai ca nu mai zic nimik sa nu fiu rea.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Pun pariu ca cartea (cacografie intentionata se va vinde ca painea calda si multe cititoare vor cauta frenetic capitolul unde se povesteste despre conceptia concepirii lui Columbeanu jr.

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionla si sexualitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by blue_karina
...am aflat ca dl. Columbeanu isi lanseaza cartea autobiografica; ce Doamne iarta-ma poate el sa impartaseasca poporului roman? A lasat vreo realizare demna de luat in seama, reprezinta ceva pentru natia asta?! S-a remarcat prin ceva deosebit, vreun talent anume,vreo inventie?!

da, a contribuit masiv la indobitocirea maselor consumatoare de trash tv

quote:
probabil va fi coada la lansarea cartii pt. autografe!

coada o fi in parte din "aspirante" la locul Monicai, deja cu vergeturi, cu cearcane si sanii mirosind a lapte.

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionla si sexualitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Eu am auzit ca partea lui din profitul cartii il va dona unei fundatii(nush ce fel ca nu eram chiar atenta).Mie mi se pare un lucru bun,si nu vad ce e rau in chestia ca-si face publicitate,daca omul se simte bine,e treaba lui,oricine isi poate face....parerea mea!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

va salut.ce au astea de toti isi scriu cartii COLUMBEANU,ROMANITA,.....si multi altii cati or mai fi si vor urma.ma intreb oare au scris in cartile lor si cum au ajuns ei asa de avuti???au fost foarte sinceri in tot ceea ce au scris????

Mergi la inceput