Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 20
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by lavinai
PS: ati vazut filmuletzul cu "hormonica" de la 16 ani??? cine la vazut intelege de ce spun ca e o mironositza!!!
Mareea iulie 2006
vreau si io sa vad filmuletul, exista pe internet?
catutza spune:
Ce filmulet fetelor? Nu am auzit nimic pana acum de el , vreau si eu sa-l vad !!!
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
craciunitza spune:
Eram curioasa cum face omul asta afaceri, l-am vazut aseara, cand l-a facut neamtul care vinde masini, incredibil, l-a facut ala din vorbe ca pe-un copil, bravo domnule, la mai mare!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
gabi66 spune:
quote:
pe mine nu ma mai mira nimik din ce fac astia doi......sunt "disperati" dupa publicitate, faima. ma mir ca nu a fost in direct si cand iau pus "balcoanele" monicai.....
eu una personal nu am nimik cu ei, doamne fereste, ca nici nu ii cunosc, dar vrei nu vrei toata ziua "dai cu ochii" de ei......
mai sunt o gramada de cupluri in care diferenta de varsta e mare, ex. sergiu nicolaescu si sotzia acestuia, dar nu are nimeni treaba cu ei, pt ca stau in banca lor si nu le "trebuie" publicitate tocmai dupa acest lucru (varsta).
mie mi se par jalnici amandoi: ea pt faptul ca vrea sa para o mironosita, pura, naiva......iar el pt ca isi doreste atata renume incat o sa isi expuna si copilul la asta, sunt sigura!!!
PS: ati vazut filmuletzul cu "hormonica" de la 16 ani??? cine la vazut intelege de ce spun ca e o mironositza!!!
Mareea iulie 2006
De cand e Sergiu Nicolaescu casatorit?Cu cine?Imi spui si mie, te rooooooog !
lavinai spune:
FETELE NU VA POT DA FILMUL PE FORUM PT CA NU E TOCMAI "DECENT", DACA INTELEGETI.........
e un filmuletz scurt si penibil de acuma 2 ani.....
Mareea iulie 2006
Alina spune:
quote:
Originally posted by gabi66quote:
pe mine nu ma mai mira nimik din ce fac astia doi......sunt "disperati" dupa publicitate, faima. ma mir ca nu a fost in direct si cand iau pus "balcoanele" monicai.....
eu una personal nu am nimik cu ei, doamne fereste, ca nici nu ii cunosc, dar vrei nu vrei toata ziua "dai cu ochii" de ei......
mai sunt o gramada de cupluri in care diferenta de varsta e mare, ex. sergiu nicolaescu si sotzia acestuia, dar nu are nimeni treaba cu ei, pt ca stau in banca lor si nu le "trebuie" publicitate tocmai dupa acest lucru (varsta).
mie mi se par jalnici amandoi: ea pt faptul ca vrea sa para o mironosita, pura, naiva......iar el pt ca isi doreste atata renume incat o sa isi expuna si copilul la asta, sunt sigura!!!
Mareea iulie 2006
De cand e Sergiu Nicolaescu casatorit?Cu cine?Imi spui si mie, te rooooooog !
Gabi,
Eu citisem iarna trecuta ca s-a casatorit cu o regizoare sau actrita(nu tin minte exact dar oricum in bransa lor),e aproape 50 ani diferenta,el are cam 76 ea vreo 27-28 .Se poate si asa!
Alina
Artemis1578 spune:
Lavinai nu poti da linkul? Dar daca rugam insistent pt un pm? Plizzzzzzzzzzzzz
Anka si Ubitu
lavinai spune:
nu am un link.
l-am primit si eu.
da-mi pe Pm adresa de email iar cand ajung acasa iti trimit
Mareea iulie 2006
lavinai spune:
da Gabi, e adevarat ce ti-a raspuns Alina. vezi daca nu s-a facut atata tam-tam nici nu stiai......
Mareea iulie 2006
Alynutza spune:
Lavi, vreau si eu filmuletzul cu pricina. Adresa mea de mail o stii. Mersic.