Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mda, faza cu ecograful o inteleg, si eu mi-a lua doctorul cu tot cu ecograf acasa, dar de aici la a-mi cumpara echograf mai e!!! Sper ca nu e adevarat!

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

asta-i buna !
chiar nu au ce face?!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Daca si-au luat ecograf inseamna ca or sti sa-l si foloseasca..sau vor invata...sau ma insel eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Mai fetelor ,eu nu urmaresc deloc la tv acest serial,in schimb citesc tot ce scrieti voi .Aseara insa am nimerit in momentul cand Monica ,cocotata pe un scaun isi depana ideile personale,nu mai stiu ce,dau pe alt program si apoi ma intorc la ei .Columbeanu ,intr-un fotoliu galben,in jeans-i ,cu pantofi si o jacheta kaki cu niste epoleti maron,a vorbit mult cu gura aia intepenita parca,n-am inteles ce zicea .Fiecare parea rupt din alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ati vazut ca vrea sa nasca acasa?
http://www.atac-online.ro/monden536/Monica-Columbeanu-naste-in-direct-la-tv-.htm

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu nu inteleg de ce trebuie sa dea si nasterea la tv? S-o fi inventat vreo alta metoda de a naste si trebuie aratata oamenilor simpli?

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Mda am citit si eu,cata modestie pah capu'lor
Toate ca toate,ce mah fac eu ca nu prind b1tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Doamne,ce nu mai face lumea pentru bani...ramai fara cuvinte
Nu mai stiu cum sa iasa in evidenta

Oare nu-i place sa nasca frumos,intr-un spital,doar sub privirea medicilor si sotului?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

pe mine nu ma mai mira nimik din ce fac astia doi......sunt "disperati" dupa publicitate, faima. ma mir ca nu a fost in direct si cand iau pus "balcoanele" monicai.....

eu una personal nu am nimik cu ei, doamne fereste, ca nici nu ii cunosc, dar vrei nu vrei toata ziua "dai cu ochii" de ei......
mai sunt o gramada de cupluri in care diferenta de varsta e mare, ex. sergiu nicolaescu si sotzia acestuia, dar nu are nimeni treaba cu ei, pt ca stau in banca lor si nu le "trebuie" publicitate tocmai dupa acest lucru (varsta).

mie mi se par jalnici amandoi: ea pt faptul ca vrea sa para o mironosita, pura, naiva......iar el pt ca isi doreste atata renume incat o sa isi expuna si copilul la asta, sunt sigura!!!

PS: ati vazut filmuletzul cu "hormonica" de la 16 ani??? cine la vazut intelege de ce spun ca e o mironositza!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alayna

Doamne,ce nu mai face lumea pentru bani...ramai fara cuvinte
Nu mai stiu cum sa iasa in evidenta

Oare nu-i place sa nasca frumos,intr-un spital,doar sub privirea medicilor si sotului?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

E obisnuita sa arate ....."tot", tuturor , doar a inceput de mica cu asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput