Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Fetelor, dragutelor sa nu-mi spuneti ca in poza unde pe fundal apare scris "Continental" ea nu poarta ...loti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor,ce mai face Hormonika?De cand nu mai sunt in tara nu mai stiu nimic despre eiAseara am citit ca ar avea fata,este adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Inca nu se stie ce o avea... fetita sau baietel...
Se stie insa ca are un trecut putin mai "zbuciumat". Au dat ieri pe sticla un "reportaj" despre ea si trecutul" ei la o emisiune facuta in stil "paparazzi" zic ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Se stie deja de vreo 2 saptamani ca vor avea o fetita. Aseara am auzit ca au fost la B1 imagini cu vizita la ginecolog si au aflat de la ecograf ca vor avea fetita. Acum cred ca sunt la Munchen...ca ziceau ca vor sa faca o mini-vacanta si sa cumpere hainute pentru fetita.

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Lolly

Inca nu se stie ce o avea... fetita sau baietel...
Se stie insa ca are un trecut putin mai "zbuciumat". Au dat ieri pe sticla un "reportaj" despre ea si trecutul" ei la o emisiune facuta in stil "paparazzi" zic ei.

da de ceva vreme circula anumite informatii despre ea....nu tocmai "decenta".
doamne si cand o vezi la tv ce cuminte pare si naturala, o mironositza!!!! dar dc pe "urinel" nu-l deranjeaza trecutul ei "faimos" de ce ne-ar deranja pe noi????

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Lavinai, nu ma intelege gresit... Personal nu ma afecteaza cu nik...
Era... o "informatie luata si postata".
Nu am vrut sa deranjez pe carecva, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

lolly, scuze nu era cu aluzie la ce ai zis tu!! era doar o completare la ce ai zis tu. o info care am auzit-o si eu!! nu mai suparat pe mien cu nik.

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Nu ma uit in mod special la emisiunea hormonicai, dar, din cand in cand, in pauzele publicitare de la vreun film, mai trec si pe acel post... Mi se pare anosta emisiunea... Cei doi nu fac altceva decat sa mearga la cumparaturi si sa bata restaurantele... Ea cu fata ei vesnic tampa, iar el cu zambetul ala stramb... Nimic altceva. Sa faca frate si lucruri utile! De exemplu, era vorba sa infiinteze o fundatie; ce s-a ales de proiectul asta? Sa-i vedem si la treaba, sa-i vedem si noi implicati in ceva cu adevarat util societatii! Cat despre sarcina si nastere, mai mult ca sigur ca B1 va aranja filmarea nasterii fetitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

nu stiu daca a mai scris cineva desprea asta...cei doi primisera pozele si dvd cu pozele de la nunta. si monica, plina de ea, ii zice lui irinel: sunt sigura ca daca s-ar gasi pe piata, lumea ar cumpara!
voi ati cumpara dvd cu cei 2???

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

lol, NU
Ce draq sa fac cu pozele ei?

Mergi la inceput