Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns may spune:

1. și mie mi se pare căloasă ca și alură, într-adevăr pare genul de femeie care, dacă se va îngrășa vreodată, cred că va arăta ca o iapă bătrînă, scuzați expresia
2. am remarcat și eu felul dubios în care-i stau sînii, dar credeam că-s eu invidioasă că ea are și io nu
3. legat de asta io-s tare curioasă ce dr. i-a "plantat" silicoanele, ca să știu să mă feresc de el în caz că vreau să ; știe cineva?
4. chiar nu știu ce-aveți cu numele bebelușei, e un nume frumos (deși nu se înscrie între preferințele mele), la fel ca oricare altul, important e să le placă părinților lui; pe mine chiar mă surprinde că au ales un nume normal și nu unul mai "sofisticat", că am văzut că e la modă la romani să pună tot felul de nume "rare" copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

rare ,ca bine zici . Pe o fetita in parc o striga ieri ,,Muntilica.
Mi-e greu sa ma gandesc de la ce vine diminutivul si parintii nu erau tigani erau neste mari smecheri dupa ,,vorba ,dupa port

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Bine,bine cica au un siteam tot cautat pe net si nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

poate asta..altceva nu am gasit
http://monicagabor.bro.ro/poze.htm

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Am citit ca o sa nasca la un spital de lux din Bucuresti, St.Lukas si ca trebuie sa aleaga cum o sa nasca: prin cezariana, in apa sau normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu am vazut.o la CALLATIS anu asta...nu e nici pe departe atat de caloaica cum pare la tv.e fffffffffffffffffffffffffffff slaba...are 2 bete...nu avea burta deloc si erau asa ,destul de normali...adica ea in adidasi...parca nu mai era atat de inalta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Daca n-o vedea tot poporu in direct cum naste harmonica sa-mi zieceti mie pis .
haideti sa facem un sondaj pt cum va naste Monica
a).natural
b).prin cezariana
c).in apa
d).pe scaun de-ala SF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

io cred ca astia o s.o sfatuiasca sa nasca natural...ca e tanara,sanatoasa,are bazinul suficient de lat,va putea astfel sa.i daruiasca un nr nelimitat de mostenitori...etc.

eu totusi nu o vad nascand decat prin cezariana la cat e de mofturoasa...si cred ca asa va ramane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ligeea, , la cat sunt astia doi de indragostiti de ei insisi, nu m-as mira sa apara pe sticla si nasterea fetei...
Zau, nu-i invidiez deloc...ba mi-e chiar mila de ei...sa stii mereu ca lumea-ti zambeste pe fata, iar pe la spate se rade-n hohote de tine...nasol!...

Singura bila alba pe care-o au de la mine este acel gest caritabil catre fetita bolnavioara...insa nu era nevoie sa faca atata tam-tam pentru a ajuta un copilas bolnavior...Am avut impresia ca ei cauta doar aprobarea publicului, tin neaparat sa se faca placuti...

In fine, sa traiasca, sa-nfloreasca si sa nu ne mai intoxice atata cu emisiunile lor!

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ligeea, bravo!

Mergi la inceput