Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 11
may spune:
1. și mie mi se pare căloasă ca și alură, într-adevăr pare genul de femeie care, dacă se va îngrășa vreodată, cred că va arăta ca o iapă bătrînă, scuzați expresia
2. am remarcat și eu felul dubios în care-i stau sînii, dar credeam că-s eu invidioasă că ea are și io nu
3. legat de asta io-s tare curioasă ce dr. i-a "plantat" silicoanele, ca să știu să mă feresc de el în caz că vreau să ; știe cineva?
4. chiar nu știu ce-aveți cu numele bebelușei, e un nume frumos (deși nu se înscrie între preferințele mele), la fel ca oricare altul, important e să le placă părinților lui; pe mine chiar mă surprinde că au ales un nume normal și nu unul mai "sofisticat", că am văzut că e la modă la romani să pună tot felul de nume "rare" copiilor
ligeea spune:
rare ,ca bine zici . Pe o fetita in parc o striga ieri ,,Muntilica.
Mi-e greu sa ma gandesc de la ce vine diminutivul si parintii nu erau tigani erau neste mari smecheri dupa ,,vorba ,dupa port
roxivan spune:
Am citit ca o sa nasca la un spital de lux din Bucuresti, St.Lukas si ca trebuie sa aleaga cum o sa nasca: prin cezariana, in apa sau normal.
oanabbb spune:
eu am vazut.o la CALLATIS anu asta...nu e nici pe departe atat de caloaica cum pare la tv.e fffffffffffffffffffffffffffff slaba...are 2 bete...nu avea burta deloc si erau asa ,destul de normali...adica ea in adidasi...parca nu mai era atat de inalta...
ligeea spune:
Daca n-o vedea tot poporu in direct cum naste harmonica sa-mi zieceti mie pis .
haideti sa facem un sondaj pt cum va naste Monica
a).natural
b).prin cezariana
c).in apa
d).pe scaun de-ala SF
oanabbb spune:
io cred ca astia o s.o sfatuiasca sa nasca natural...ca e tanara,sanatoasa,are bazinul suficient de lat,va putea astfel sa.i daruiasca un nr nelimitat de mostenitori...etc.
eu totusi nu o vad nascand decat prin cezariana la cat e de mofturoasa...si cred ca asa va ramane...
asiza spune:
Ligeea, , la cat sunt astia doi de indragostiti de ei insisi, nu m-as mira sa apara pe sticla si nasterea fetei...
Zau, nu-i invidiez deloc...ba mi-e chiar mila de ei...sa stii mereu ca lumea-ti zambeste pe fata, iar pe la spate se rade-n hohote de tine...nasol!...
Singura bila alba pe care-o au de la mine este acel gest caritabil catre fetita bolnavioara...insa nu era nevoie sa faca atata tam-tam pentru a ajuta un copilas bolnavior...Am avut impresia ca ei cauta doar aprobarea publicului, tin neaparat sa se faca placuti...
In fine, sa traiasca, sa-nfloreasca si sa nu ne mai intoxice atata cu emisiunile lor!
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze