Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

iubitele

asa sunt eu mai prostuta , chiar cateodata lumea nu ma intelege , chiar se supara , dar,,,,in fine , asta sunt eu

japoneza e usoara , pare a fi f. ciudata , dar daca stai si te concentrezi putin e fffffff.....usoara . nu au gramatica si e f. simpla

ce faceti gabitelor ???? a aparut lume noua .... bun venit

azi am musafiri , o prietena romanca cu copii, de mult nu a mai foat pe mine si ..... copii se joaca asa frumos...

am facut artificii, acu la barfa si bere
scuze, dar tre sa ma retrag
mai vb. curand

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? ce bine c-a venit sfarsitul de saptamana! pe unde mergeti in weekend?

gabriela

Mergi la inceput

la caldurile astea cred ca intr-un parc unde poti sa te joci si cu apa , ca pe fii-miu nu pot sa-l duc la piscina din cauza urechilor

si eu din cauza suncilor

ce faceti iubitelor ????????

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

la noi s-au mai dus caldurile si e o vreme cam schimbatoare asa ca nu stiu daca vom merge undeva, poate doar in vizita la niste prieteni sa-i mai stresam si pe altii ca fiu-meu trebuie sa-si satisfaca curiozitatea si isi baga nasucul peste tot. nanami dar ce probleme aveti cu urechile? de ce nu puteti merge la piscina? ti-au plecat musafirii? vad ca restul Gabitelor sunt plecate weekendul asta ca nu mai dau nici un semn. pupici tuturor

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow...ce discutii..s-a animat subiectul.
nu stiu cum m-am ales cu "mizeria" asta, dar vad ca nu ma mai lasa. ar trebui sa ma duc sa-mi fac o radiografie, sa nu fie si altceva...ca prea ma doare! aseara i-am facut eu baie lui stefi, dupa care nu mai puteam sa-mi indrept spatele de durere...
eu nu plec nicaieri, concediul s-a terminat...asa ca stau acasa.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

ce faceti fetelor? pe unde umblati????
nu mai zice nimeni nimik?

Mergi la inceput

Chiar ca e liniste pe-aici... Noi toata ziua am stat prin casa ca a plouat asa ca am strans jucariile de o mie de ori ca sa pot pasi pe undeva. Si am facut si ceva de mancare si sper sa ne tina cat mai mult ca nu-mi place sa gatesc voi ce mai faceti? voua va place sa gatiti?

Mergi la inceput

buna iubitele

ce faceti???? ma bucur ca sunteti cat de cat active , scuze de lipsa

la e ffff....cald si azi , nu pot respira , pe hiro l-am trezit de dim. la 7-30 ca are program de tv. in fiecare duminica (desenele lui preferate), iar acu a adormit , e obosit rau , ca ieri s-a destrabalat rau de tot . si eu de abia m-am trezit , am baut cafeaua in timp ce ma uitam la protv, la o te. frumoasa , si asteptam sa se trezeasca Hiro , poate il ducem intr-un parc

gabella Hiro a avut o otita urata de tot si am fost nevoiti sa-l operam nitel , i-au bagat tub in urechiuse , si tre sa avem putin grija cu piscina , ca inca nu i-au cazut , si uite asa ca anul asta mai slab cu apa , ce sa fac,,,, sa se faca el bine , ca avem timp destul pe viitor si de asta

cgaby imi pare rau de tine , chiar asa tare te doare , vai stiu si eu ce inseamna durerile de spate , ca si eu am cam des , am o mica hernie , si stiu cum e cand faci efort sau...... de ce nu mergi la spital , tre s-o tratezi cat mai repede . multa sanatate iti doresc

la toate gabitele mele

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

neatza.
in sfarsit s-a mai racorit si la noi nitel...se poate respira.
eu ma simt mai bine, dar tot ma doare. trebuie sa ajung la dr dar nu stiu cand. de maine intru iar in paine!
pupici si o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

salutare, gabitzoase!

gabella, mie imi place mult sa gatesc, de fapt imi place sa inovez, insa imi place doar cand am timp berechet sa ma desfasor in bucatarie si nu imi urla si topaie juniorii. Asadar mai mult in weekend.

Nanami, sanatate pentru micutz!

cgaby, nu amana, du-te la medic. Usor de zis, greu de facut, si mie mi-au depistat un fibrom si nu m-am deplasat inca sa vad ce facem cu el ... Mi-e cam groaza, nu vreau operatie

POZE

Mergi la inceput