Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetele!
Noi pe acasa ca de o saptamana aici a venit toamna.Ploua, ploua si iar ploua!
Nanami...e mai bine asa, paza buna trece primejdia rea.Dar ce o fi patimit saracutul!

cgaby...nu läsa ca mine, du-te la medic!Pana la urma n-oi avea nici eu incotro, dar te tot trimit de la Ana la Caiafa si uräsc sa mä plimb aiurea.

gabirus...la "Asteptand un ingeras..." gasesti subiectul care te intereseaza, despre fibrom.Parca si la "Naturiste si homeopate" e ceva!Dä o "Cautare" pe forum.

gabella...ce gatesti bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

merci fetelor

aoleuuuuu,,,, se plange lumea din fibrom???? vaivaivai ...du-te la spital nu mai sta mama mea a fost operata de fibrom la 36 de ani si i-au scos tot , e goala pe dinauntru , va dati seama asa de tanara daca ramai si fara CM e un calvar,
multa sanatate si du-te cat mai repede

noi ne uitam la artificii, iar hiro e pe aproape ardomit , ca l-am alergat putin in parc , apoi acasa s-a jucat cu noroi, iar tac-su a inceput cu apa si sa vezi ce-a fost.........era bloasca fii-miu , si ce bucurie pe capul lui.....

fetelor multa sanatate si numai bine

o seara placuta

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Salutare,Gabitelor!
Semnez si eu condicutza pana e liniste la noi ca tocmai l-am culcat pe Andrei. Nu stiu ce senzor are ca sambata si duminica ne da desteptarea la 7 dimineata.
Nanami ,imi pare rau de Hiro ca nu puteti merge la apa dar o sa recuperati vara urmatoare.
cgabi,cum o sa te descurci maine la servici? Am si eu o colega care a patit ca tine dar ea a stat vreo 2 saptamani acasa si acuma face sedinte de fizioterapie si gimnastica medicala.
gabirus, dar nu se poate trata fibromul tau cu medicamente si sa nu ajungi la operatie? am tras cu ochiul la pozicile tale si am vazut ca ai 2 copilasi tare frumosi ,cu ochisori albastri( o sa ai la petitori si petitoare.........)
gabi66, azi nu mai gatesc nimic . Mai avem ceva mancare de ieri si in rest noroc cu mama
Pupici tuturor!

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
asa e, trebuie sa merg sa-mi fac o radiografie...sa stiu exact ce si cum. intr-o zi....
multa sanatate tuturor si o seara placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Ce mai faceti Gabitelor? Eu l-am culcat pt Andrei si semnez condicutza.
Nanami, imi pare rau de Hiro ca nu puteti merge la apa dar o sa recuperati vara urmatoare.
cgabi, cum o sa te descurci maine la servici daca inca te doare spatele ?
gabirus, nu se poate trata cu medicamente fibromul tau ca sa nu mai ajungi la operatie? Am tras cu ochiul la pozicile tale si am vazut 2 copilasi tare frumosi cu niste ochi albastri minunati( cred ca o sa stea la rand petitorii si petitoarele)
gabi66, n-am gatit nimic azi ca mai aveam de ieri. Dar tu?
Pupici tuturor

Si noapte buna ca maine incepe o noua zi de lucru.

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna Gabrielelor,

Intru si eu la apel ! Ma gandeam ca suntem destule Gabriele pe forum , caci la inscriere , mi s-au refuzat multe "nume utilizator" pe motiv ca exista deja ! La fel si ptr "Gabi 66":

Caci da , sunt nascuta in 66 , am deci 40 ani, de fel sunt din Ploiesti , dar locuiesc de 12 ani in Franta.

Avem 3 fete frumusele: Diane 10 ani, Adeline 5,5 ani si Héloise 3 ani.
Eu mai am o luna de concediu ptr cresterea copilului( va face in sept 3 ani) apoi nu cred ca voi lucra chiar imediat!

Aici , in Franta , gasesti tot felul de "souvenir" cu prenumele si o scurta caracterizare caracteriala. In general , sunt doar calitati citate.Sunt si carti cu "alegerea prenumelor" .Caci eu cu trei fete , fiecare cu 2 prenume , am cautat inspiratie in ele . Si ca nu dam la intamplare un prenume copiilor , ca ar fi niste trasaturi comune...tuturor celor ce poarta acest prenume!

Noi am fost deja in vacanta o luna la Ocean ( avem o casa de vacanta) si suntem toate bronzate! (dar cu masura , fara excese)

Luna aceasta va trece mai greu , caci mai toate prietenele mele sunt in Romania! Dupa masa vreau sa fac gogosi . Le-a facut mama fetelor mele( a plecat pe 28 iulie) si imi cer sa le fac . Ba cea mica a vazut o paine rotunda si a zis "gogoasa". Dar avea diametru de 20 cm!

Aaa , si cum va alinta pe voi mamele sau sotii ? Pe mine "gabitu"

Va salut pe toate si mai intru sa va povestesc

Mergi la inceput

buna.
am revenit la munca! n-am nici un chef.
ma simt mai bine, ma doare doar la miscari bruste.
gabgabriela - bine ai venit. sa-ti traiasca printesele...

Mergi la inceput

buna seara fetelor.

gabgabriela bine ai venit , sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei , iauzi... ce bine-o duci tu in franta ma bucur pt tine

gabitelor ce faceti sunteti bine ?

si eu uite ma racopresc la bere si tre sa-mi fugaresc barbatul la munca , si apoi relax pe capul meu , inainte sa adorm

la toate

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

nanami - daca nu sunt prea indiscreta, cum iti fugaresti barbatul la munca?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgaby

nanami - daca nu sunt prea indiscreta, cum iti fugaresti barbatul la munca?

cgaby (mama lui stefan nazdravan)
stefitza

cum? asa cu un pupic la usa , sau printre usi

pai barbatul tre sa munceasca nu sa ma enerveze pe mine nu?

glumeam el munceste si de noapte , na! stii si tu se mai intampla , sa ne fie noua bine , se zbate si el saracutul

tot tu erai cea care ma intrebai de ce ma culc la ora aia ? care la mine era f. tarzie

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput