Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gabella, si tu tot la servici te odihnesti?:))))))) Colegele mele se mira de mutra mea echilibrata de luni dimineata, cat timp ele sunt disperate din cauza inceputului de saptamana, eu in sfarsit radiez ca pot sa merg la serv.:)
Si eu am 2 artisti in casa... noroc ca sunt deja destul de mari sa se invete minte daca-i pedepsesc. Ultima data cand Robert s-a atins de perete (cu creioane cu ceara) a stat vreo juma' de ora cu radiera in mana si a frecat peretele... de atunci nu se mai apropie de pereti nici fara creioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Da, sa stii ca eu tare bine ma relaxez la servici. Prima zi la servici dupa concediul de 2 ani mi s-a parut o zi in rai si cum eram obisnuita cu ritmul de acasa se mirau colegele ce harnicie m-a apucat
Si eu inca nu-l pot pedepsi pe artistul meu mai ales ca e asa de mandru de opera lui ca le-o prezinta tuturor

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
gabella - cat are andrei?
si eu ma relaxez la serviciu...sa vedem ce-o fi mai departe. inca nu s-a hotarat nimik.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

ma bucur ca sunteti bine si active , si bebeii vostri la fel

cine e pictor ? Andrei? bravo mami spor in continuare
dar ii place movul?

ce faceti gabitelor? va place la servici ? mie nu
am un drac de baba care ma scoate din sanatati si nu-mi mai place , a fost frumos pana sa ne unim toti la un loc , nu-i place ei ca sunt straina si mai tare ca ea

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

cgabi, Andrei are 2 ani si 2 luni. Chiar vroiam sa te intreb si eu cati ani are Stefi ca sa stiu cat mai am pana scapam de aceste sporturi extreme.
Restul fetelor pe unde sunteti?

gabriela

Mergi la inceput

Nanami, specimene de-astea sunt peste tot dar cel mai bine e sa le ignori sau Ti-a trecut raceala?

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

gabibarta...parca trebuia sa fii plecata o lunä de zile?Deja a trecut o lunä?E clar ca ai nevoie de forte proaspete!Cand ai primul termen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gabella - multi inainte! stef are 3 ani si o luna. pe la 2 ani jumate s-a calmat cu "pictatul".
voi ce mai faceti? cum va petreceti weekend-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetele
da , ne-a trecut raceala , suntem bine , multumim

mult inainte feciorasilor .
al meu face acusi 5 ani, dar nu a avut probleme cu pictatul , poate din cauza fricii noastre , stie probabil saracul ce-l asteapta ,
in schimb imi face altele

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Noi nu facem aproape nimic weekendul acesta ca eu lucrez .
Dar voi pe unde sunteti ca nu mai barfeste nimeni nimic?
Toate Gabitele-s la distractie?

gabriela

Mergi la inceput