Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna gabitelor
scuzati absenta , dar sunt asa de racita....de mor
plus ca ieri am fost pana-n tokyo la ambasada , mi-am rezolvat bine ,
mai tre sa le trimit la mama si gata , apoi se descurca ea

vad ca va distrati de minune , bravo

gabibarta cum a fost la nemti? pe calalalt unde il duci?

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
nanami - multa sanatate!
gabibarta - distractie placuta!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nanami-Gabi iti doresc multa sanatate!
La nemti a fost super-frumos, iar acum voi merge undeva in munti in zona Brasovului, sa stau un pic si cu micuta, ca taaare i-am lipsit. Acum nu face nici o miscare fara mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

nanami, m-am gandit la tine ieri . Se pare ca a fost o pana de curent importanta ieri la Tokio. Sper sa nu fi fost si tu prizoniera pe undeva ! Si sa te faci sanatoasa!

gabibartace bine ca o ai pe mama aproape ! Sunt sigura ca ea a stat cu celalalt copil cand tu ai fost plecata . E ideal sa poti petrece cateva zile, pe rand, cu fiecare copil.

La noi azi e zi libera . Sotul e plecat cu fetele in parc. Eu am facut o prajitura , ma tot chinui s-o sun pe mama ( de Sf Marie) dar e tot ocupat...si mai dau o tura pe la voi !

Altfel e un pic racoare si nu putem merge la plaja

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Si la noi sarbatoare pe toate fronturile. Oricum noi avem si sarbatorite in familie asa ca.
Nanami , multa sanatate.
Gabibarta, ce bine de tine ca mergi de 2 ori in vacanta. Eu anul acesta nu am fost nicaieri ca abia din iunie m-am reintors la lucru din concediul de ingrijirea copilului si cum se considera ca am forte proaspete nu se stie cand o sa am concediu

gabriela

Mergi la inceput

da, intr-adevar am noroc foarte mare cu mama. Anul trecut am facut greseala sa merg cu amandoi in concediu, era foarte obositor. Anul acesta sper sa fie mai bine.

Mergi la inceput

salutare Gabitelor!
Ce mai faceti?
Noi azi ne-am redecorat peretii. Andrei a pus mana pe o carioca mov si mi-a desenat toti peretii in timp ce eu spalam vasele si ma gandeam ce linistit sta copilul. Si ca sa fie in aceeasi nuanta cu peretii mi-a facut cateva linii si pe perdele. Si totul a durat cateva minute.....

gabriela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabella

salutare Gabitelor!
Ce mai faceti?
Noi azi ne-am redecorat peretii. Andrei a pus mana pe o carioca mov si mi-a desenat toti peretii in timp ce eu spalam vasele si ma gandeam ce linistit sta copilul. Si ca sa fie in aceeasi nuanta cu peretii mi-a facut cateva linii si pe perdele. Si totul a durat cateva minute.....

gabriela

Andrei, spor la treaba!!! Mai incearca si alte culori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andrei...iti place movul? stai sa vezi cum e la mine acasa. stef a decorat toti peretii..cu multe culori...dar eu l-am lasat. acum si-a pierdut interesul pentru aceste sportuir extreme.

Mergi la inceput

Nici noi nu suntem la prima redecorare dar sigur la cea mai radicala.
Ma consolez cand ma gandesc ca asa o fi inceput si Michelangelo.
Va pup ca ma duc sa ma recreez la servici

gabriela

Mergi la inceput