Uscaciune vaginala

Uscaciune vaginala | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Eu ma confrunt cu "chestiunea" de cand am avut o infectie urinara (pe care am "pescuit-o" dintr-un spital ) care a trecut greu si dupa mult timp.
Am incercat varii metode, naturiste sau nu, am incercat sa beau mai multa apa, n-am folosit decat sapunuri speciale, am avut rabdare ...degeaba.
Analizele sunt bune - hormonale, urina, microbiologice, etc.
Bineinteles ca sunt nevoita sa folosesc lubrifianti in timpul contactelor, dar uneori si in afara lor. Va dati seama ce placere !!!!
Am consultat mai multi doctori, care dupa ce au constatat ca sunt OK, au trecut repede peste subiect ca nefiind important.
In perioada ovulatiei este un pic mai bine, dar in rest ...
Ce ma enerveaza este ca nu-i stiu cauza (asta cu infectia urinara presupun eu, dr. mi-a spus ca nu se verifica) si remediul.
Ma ajutati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nici eu n-as prea crede ca are vreo legatura cu infectia uinara.
Mai degraba endocrin, pentru ca glandele de pe mucoasa care ar trebui sa secrete respectivii lubrefianti naturali, nu functioneaza.
Ar trebui sa fie foarte active mai ales in timpul fazei de excitatie.

Gasisem mai demult un articol pe undeva. Il caut si postez link-ul.

Pupici

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io sugerez un deficit de estrogeni. Ai zis ceva de naturiste. Maca ai incercat?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

De Maca vroiam si eu sa-ti spun. E si afrodisiac si stimulator sexual...si eu am avut o problema asemanatoare, am scapat de ea cand am inceput tratamentul de stimulare ptr FIV. Cred ca e o problema hormonala, ca dupa ce am inceput tratamentul, mai aveam putin si ma urcam pe al meu sot .
Uite ce am gasit : http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/forum/viewtopic.php?t=6122 , www.farmaline.ro/?cid=3&pid=1&din= reclama " target="_blank">si despre Maca, si poate si asta : http://www.tratamente-naturiste.ro/produse-plante-medicinale-peste/vital-woman.htm

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu cumva e de la anticonceptionale?
ca eu vreau sa renunt la ele pe acest motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu precizezi nimic legat de varsta ta...are si asta importanta.
Si eu ma confrunt cu problema asta, dar nu ma deranjeaza deloc, inafara contactului cand suntem nevoiti sa folosim in 99,9 % din cazuri "ajutoare" alunecatoare. ce sa zic, mie una imi place ca ramine curata lenjeria intima peste zi Stiu femei care sunt nevoite sa poarte zilnic tampoane pentru a-si cruta lenjeria.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sar'mana pt raspunsuri!
Sa o iau in ordine: da,teoretic este un deficit estrogenic, cu toate ca am un frumos sindrom premenstrual luna de luna (???)iar progesteronul este OK si da, si eu cred ca mi se trage de la anticonceptionale - desi le-am lasat de 2.5 ani.
Maca, extras de marar, de zmeur, etc am incercat, fara succes.Nici macar ca afrodisiace .Adica care erau si pentru.
Danat, am 36 ani si "problema" are cam 3 ani, deci suntem mature amandoua..
Andicu, care din medicamente crezi ca a fost remediul? Intreb ca poate imi dau seama de cauza.
Problema este ca, faptul ca ma simt "uscata si curata" nu e deloc placut, am o senzatie de iritatie, usoara ce-i drept , dar continua.
Mult timp am crezut ca am secretia vaginala sau urina acida, dar la analiza Ph a iesit in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Goldi, am luat atatea, ca nu stiu exact care din ele a fost cauza; dar mai sigur, stiu si de la alte fete, ca Maca are cele mai mari sanse sa-ti rezolve problema. Multa sanatate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Goldi banuiesc ca nu te incalzeste cu nimic, dar afla ca si eu tot cam de 3 ani ma confrunt cu problema asta. Ca varsta eu am 1 an mai mult decat tine, deci cam pe-acolo. Eu asociez uscaciunea asta cu modificarile hormonale, asa cum zic si fetele mai sus, dar in cazul meu cele legate de sarcina si mai ales dupa nastere - cezariana, deci nu are legatura cu locul
Discutand cu ginecologul am primit raspunsul ca e o chestie putin importanta dpdv medical, si se "trateaza" cu lubrifianti. Bine, pe mine sincer, ma deranjeaza mai mult lipsa libidoului, care probabil are legatura si cu secretia
Am sa ma documentez si eu mai mult despre Maca sa vedem ce poate dinsa.
Si eu ma "bucur" luna de luna de un sindrom premenstrual de toata frumusetea : dureri de sani, de burta, nervozitate, caderea parului, balonari, umflaturi de maini, de picioare....mai zic? S-ar zice ca estrogenul e in plus si nu in minus. Nu stiu cine ne-ar putea "rezolva" si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dana, stiu ca medicii considera ca nu e important.Am constatat pe pielea mea.
Ca asta afecteaza si libidoul, este bonusul . Folosesc lubrefianti si este OK, insa ma deranjeaza : "stai draga putin, ca nu-s unde-am pus tubul.. ?!" . Faza nu s-a intamplat in realitate, dar poate fi extrem de reala. Ca sa nu mai spun cum e cand nu folosesc ajutatoarele "alunecatoare" .
Stiu ca SPM apare la un dezechilibru estrogen/progesteron, de obicei progesteronul fiind deficitar. La mine analizele hormonale sunt bune, in limite.Nici cu prolactina nu am probleme.

Mergi la inceput

Goldi acum sa fiu sincera, chiar si din momentul aplicarii lubrifiantului se pot trage niste foloase, mai ales daca nu ti-l aplici tu...

Mergi la inceput