Uscaciune vaginala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Goldi, analizele hormonale au inclus si prolactina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by danat

Goldi acum sa fiu sincera, chiar si din momentul aplicarii lubrifiantului se pot trage niste foloase, mai ales daca nu ti-l aplici tu...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

de acord

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hai mai Goldi, tubul poate sta in sertar sau pe noptiera....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mai fetelor, ma faceti sa incep sa ma bucur !

Pisi-pis,e buna .... Prolactina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Cu riscul de a fi usor off topic, as vrea sa fac o precizare legata de SPM. Simptomele acestui sindrom se datoreaza unui dezechilibru intre estrogeni si progesteron, nu unei deficiente de progesteron.
"Deficienta" de progesteron este absolut normala in caz de ne-sarcina. Prin ziua 10DPO, asa, intr-un ciclu normal de 28z, progesteronul scade brusc. De aici "deficienta" si dezechilibrul.

Estrogenii actioneaza in principal prima parte a CM, inainte de ovulatie, iar in apropierea menstrei nu sint cine stie ce.

Ma surprinde atitudinea medicilor vostri, cum ca n-r fi nu stiu ce problema... Femeile la menopauza se confrunta cu asa ceva si deseori duce la colpite si vaginite, deci alte belele...

Si ca sa revin on topic, io ramin la opinia ca totusi Maca (Innovatics) ar putea rezolva ceva. Eu am luat din alte motive si am observat o crestere spectaculoasa a cantitatii de secretie. Chiar deranjanta.

Nu sint foarte priceputa la naturiste, dar am impresia ca zmeurul si mararul au efect progesteronic. Daca ma insel, nu mi-o luati in nume de rau.

As mai avea o sugestie, face parte din trucurile infertilitatii: siropul de tuse. Din acela care "inmoaie" secretiile din git, deci nu calmant sau expectorant. Unu' simplu de patlagina, sau ce-o mai fi... Efectul e ca inmoaie toate secretiile corpului, ca nu stie el unde e gitul

Succes

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Acuma, ca vorbiti de progesteron Ale si Goldi, imi dau seama ca perioada aia in care mi-am revenit spectaculos si cu libidoul la culmi maxime, a fost inainte de FIV, cand am inceput sa bag Utrogestan la greu, si in primavara, cand luam tinctura de zmeur combinata cu Vitex( Mastodynon).Deci chiar ar putea fi progesteronul cauza. Si iar aveti mare dreptate: afecteaza si libidoul, din greu!acum inteleg lipsa mea de chef cu saptamanile, si nu intelegeam de ce!
Oricum, metoda de rezolvare cu lubrifianti nici mie nu-mi place, si mi-e peste mana, cumva, s-o folosim; prefer sa rezolv problema naturist si pe perioada mai lunga. M-am apucat iar de Maca, dar e abia a2a zi, asa ca nu si-a facut efectul inca...oi vedea...si va spun si voua .

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Se pare ca sunt antitalent!
Am luat Maca, Mastodynon, zmeur, sirop de tuse, chiar si utrogestan (pt altele) si ...nik!

Ale, am spus ca din dezechilibrul care determina SPM, de regula problema este progesteronul care scade prea mult, dincolo de scaderea normala din ziua 10 DPO - cand de fapt incepe sa scada si estradiolul. Nu toata lumea are SPM, la multe femei echilibrul se pastreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraRo spune:

Salut,

Legat de secretie...ginecologul la care merg eu mi-a spus de fiecare data ca am secretie. Este anormal sa ai secretie vaginala? Este aceasta secretie asociata cu infectii, micoze? Nu am inteles chestia asta...

poate ma lamuriti voi,
Merci,
Laurentia

Mergi la inceput