Pierd dopul la 14 saptamani

Pierd dopul la 14 saptamani | Autor: kateryna

Link direct la acest mesaj

Salutare.
Fetelor stiti cumva daca e posibil sa pierzi dopul gelatinos mai devreme si bebe sa fie totusi bine? Mai ales ca astazi am implinit abia 14 sapt-intram in 15. Ca se pare ca pe langa placenta inserata jos,de sambata am inceput sa pierd si dopul.(dr a confirmat) Maine o sa merg la spital sa vad ce zice si dna dr. Oricum o sa ma interneze maine. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Kateryna, noi iti tinem pumnii. chiar nu am auzit pe nimeni sa piarda dopul asa devreme, dar din cate stiu se poate si reface. oare dr nu-ti poate face cerclaj?

au fost fete care au pierdut dopul si dupa s-a refacut. iar o prietena a mea a luat mult timp utrogestan pt ca in primul trimestru nu se inchidea colul cum trebuie.

Ne gandim la tine si iti tinem pumnii

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Eu am eliminat o parte din dop in sapt. 30 de sarcina. M-am internat imediat. Am stat cateva zile cu perfuzii cu gynipral si am facut injectii cu amestec litic pt a inlatura contractiile, caci eu aveam si contractii si injectii pt maturarea plamanilor lui bb. Bineinteles ca trebuie sa stai in pat in continuare, se recomanda chiar repaos total. Mie mi-a spus dr. ca dopul gelatinos se poate reface sub actiunea unor glande. Asa a sunat explicatia lui. Dr. mi-a atras atentia sa am grija sa nu pierd si lichid amniotic, caci atunci viata lui bb ar fi in pericol. Nu-ti mai zic ca am devenit paranoia In drum spre spital, sa mergeti prudent si sa aveti grija la gropi...Iti tin pumnii sa fie totul bine!

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput