Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Sheri iubita desi te cunosc de putin timp vreau sa-ti spun ca imi esti tare draga.Esti pur si simplu bestiala!Ma bucur din suflet ca ai aparut printrre noi caci fiecare postare a ta imi smulge mereu macar un zambet ceea ce e DE BINE,ca decand cu esecul de la FIV am fost tare necajita.Nu te-ai gandit niciodata sa te apuci de scris?Sincer ai talent!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ceci daca te mai apuci si mi-o sperii pe Sheri de fiv te manac sa stii!!! Ce crezi, ca toata lumea face lucrurile pe dos ca noi doua? Tu mai intai fiv apoi ISA iar eu mai intai fiv si dupa cochetam cu BU si alte alea naturiste, de parca imi cresteau trompele la loc de la ele! Lasa fata sa faca fiv daca vrea si n-o mai speria, ca nu-i chiar asa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Aia cu barbatul dus in lant este meseriasa! super adevarata!
Si eu sunt cu ochi de vultur pe barbata-miu, cum il las in plata lui, cum cade in abatere. Deocamdata e la faza pe apicole, si-asa ca il tot inteapa si mananca ...
Da' e al meu si altu mama nu mai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheri cat timp ai luat utrogestan? Eu inca mai iau, mi-a zis. dr. sa nu-l intrerup pana nu-mi vine dar mie imi da intarzieri de ciclu si as vrea sa nu-l mai iau. Cred ca nu ma doare capuL din cauza trat. api, pentru ca pana acum m-ar fi traznit de vreo 2 zile. Maine fac testul ( cred) daca nu-mi vine intre timp, desi toate semnele prevestesc venirea rushilor. Temperatura dimineata era 36.76 ( zilele trecute 36.82-deci oricum nu cred ca am ovulat ), deci ..............
Daca nu intru maine sa dau vestea venirii inseamna ca sunt afectata rau ( ma-ntelegeti voi)

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi nu am vrut sa o sperii dar eu tot sper ca reuseste cu IUI.Si e bine sa incerci mai multe IUI pana la Fiv nu ca mine,mai ales daca e vorba de infertilitate masculina.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna fetelor!Am revenit si eu pe formum dupa o "lunguza"pauza.Dupa cum stiti am fost in ro sa fac IAD.Am facut doua la rand,mi-am pierdut speranta asa ca m-am intors repejor acasa.Am avut cateva luni(3) de suparare,dupa care m-am trezit si am spus"pana cand am sa stau sa jelesc in casa".Mi-am luat viata de la inceput.Intrebarea mea este:la a cata zi dupa ciclu se poate lua ovamit?Am acasa ovamit,si vreau sa incep sa-l iau luna asta si sa-mi incerc norocul de capul meu,fara doctori.eu am luat din a treia zi de ciclu,dar pe prospect vad ca scrie din a cincea zi de ciclu.De cand este bine sa-l iau?Vreau sa fac si un pregnyl,dar nu stiu in a cata zi sa-l fac.eu ovulez in a 14-a zi.?in a cata zi sadaca eu am ovulatie in a 14-a zi?Va pupic si sper sa auzim numai de bine.Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hello lucia1
Chiar ma intrebam ca nu ai mai aparut de ceva vreme! Parerea mea daca ai inceput cu IAD ar trebui sa mai continui...nu se ramane asa usor! Nu mai tin minte povestea ta bine... dar parca si sotul avea probleme cumva oligo sau azoo??
Chestia cu ova-mitul si pregnylul de "capul tau" nush...nu prea sunt de acord...desi si eu am luat clostilbegyt din z. 2 in z 6... de capul meu... dar m-am dus la monitorizare...pregnylul l-am facut atunci cand mi-a zis d-na dr. sa-l fac si de 5000 atat cat a spus dansa!
Nu stiu ce sa zic!
Eu sunt de parere sa te si monitorizezi iar pregnylul se face cu 24-36 ore inainte de posibila ovulatie!
Insa iti spun din propria experienta ca daca sotul e cu buba...destul de minime sanse sa ramai natural... mai bine ISA cat mai multe sau IAD asa cum deja ati ales voi!
Asteapta insa si alte pareri!
Daca insa te hotarasti de capul tau sa faci stimulare...ai grija... doar 2 luni pt. ca organismul sa se refaca!
Nu de alta...dar nu cred ca-ti doresti pe urma sa tragi si de alte belele!
Am incercat sa fiu realista! Nu stiu insa daca nu cumva te-a suparat ceea ce am scris!
Eu te si-ti urez mult succes in tot ce vei alege sa faci...
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

danyalo,nu m-am suparat deloc ceea ce mi-ai scris.eu vreau sa fac de capul meu stimulare deoarece de cate ori am facut a fost ok si nu am avut prb.Bine,m-au monitorizat doctorii,dar sunt satula de doctori.da,sotul are prb,dar doctorul ne-a spus ca sunt sanse sa raman si pe cale naturala,doar ca este ca un castig la lotto.eu la lotto nu joc,asa ca joc lotto in,si sper in continuare.am sa incep de maine sa iau ovamit.maine este a treia zi de cm.pregny am sa fac de capul meu prin ziua a 12-a.sper sa functioneze.am sa prestezo singura data.Stiu ca voi reusi,si stiu ca voi reusi doar singura fara ajutorul doctorilor.sa nu credeti ca am inebunit,dar m-am cam saturat sa ma duc mereu la doctor si sa-mi spuna mereu acelasi lucru.sper sa fie bine luna aceasta.va pupic si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Lucia, eu cand aud de inseminari duble stiu sigur ca e vb. de dr. Moisa, ca numai la ea am auzit de asta;
daca tot iei de capul tau Ovamit, atunci musai fa macar o eco inainte de pregnil ca daca faci pregnil inainte de maturarea foliculului, salut, degeaba toata actiunea. In zi 13 stiam ca e mai bine. Si in luna cu stimulare sa nu exagerezi cu cafeaua ca inhiba procesul. Si nici maca sau BU sa nu iei odata cu Ovamit, asa zic fetele de la naturiste.
Sa urmaresti temperatura ca poate-ti indica daca a spart sau nu.
Daca incepi sa iei utrogestan si n-a spart iti inhiba spargerea si-ti creste temperatura dar fals, ca asa creste un pic de la utrogestan.
Succes

Mergi la inceput