Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Dany si eu am aceeiasi problema si cu analizele tot asa inafara de cele genetice am facut tot ce\se cerea pt. FIV.Daca am facut hsg, si totul e ok oare ma pune sa fac si laparo,ca daca e asa fuggggg de nu ma vad si nu mai fac nimic,ca si la hsg am urlat de durere.Sper sa nu ma mai supuna la alte torturi.Acum tot vreau sa vad cum mai stam la cap. dar sotul are mmmmullta a treaba si nu stiu cand o sa-l duc la o spermograma.Sper sa reusesc curand!
HAIDE SHERI!Facem putina galerie asa !

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Danny,

Am facut IUI cu dna Dr Moisa la cabinetul ei. Problema este ca am avut un singur folicul pe OS de 29 mm la prima IUI si a doua zi la a doua IUI crescuse la 30 mm. Nu stiu daca s-a spart. Cred ca dimineata imi vo mai face un test si te tin la curent. Cand va fi la tine z29?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

SHERRY TINEM PUMNII STRANSI!!
Nu ne tine mult in suspans!
you
DANY

Mergi la inceput

Marilou
vinerea viitoare... da cerd ca voi fi mai norocoasa... vor veni rushii de joi!...Deja privesc super relaxata spre final...
Sunt pregatita sufleteste si material pt. IA nr.2.
Asta este...next time poate va fi mai bine
Bafta tuturor care astazi va incercati norocul cu testele de sarcina...si sa auzim de bebitzi!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Cecisor, Dany, merci de galerie, dar nu cred c-o sa fie ceva, ca am sangerare de cateva zile, deci clar nimic, si m-a pocnit si o durere de cap! de nu va vad.
Am fost de dimineata si am dat 5 flacoane de sange pt analize, si eu si sotiorul, pt dosarel, iar papanicolau si culturile in z3 sau 4 sau5 de CM.
Danoaso, unde-ti faci al doilea IA? ca la Giuleanu e inchis in august!
Mai fac si eu pana intru in FIV lunar cate unu-doi faceti toti la fel ca noi!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Sheri dar nu ai facut azi bhcg?Ca se face oricum indiferent de sangerare.Oricum eu iti tin pumnii sa nu ajungi la FIV ca e destul de naspa.Crede-ma pe cuvant.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sheri, sangerarea poate fi de la implantare.
Hai, fa o zi frumoasa "tutulor" aspirantelor !

Mergi la inceput

goldi
iti raspund aici ... la intrebarea cu camere de tortura din Giulesti!
Sotul meu a fost acolo pt. prima spermograma din viata lui! Nu vrei sa stii...cum se uitau cei aflati pe hol ( ce-or fi zis: saracu' om!!!).
Sfatul meu: daca ai un sotz mai pudic/timid... faceti tot posibilul si recoltati acasa! e cel mai bine asa! Si sa ajungeti in timp util!
Multa bafta

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

M-as fi mirat ca la Giulesti sa fie conditii omenesti - egal valabil pentru femei sau barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

GOLDI, din fericire poti veni cu spermograma de acasa la Giuleanu, la 45 de min de la "varsare", poate ii convine sotiorului asa.
Noi cand am fost ultima oara pe acolo ma uitam la al meu cum casca ochii la "donatorii" de pe hol, asa ca razbunare ca si altii se uitasera la el!
Ei se uita, ei se rusineaza! Parca sunt copii la gradinita! Parca-i manca cineva. Mai venea cate o femeie, parca-l tragea de lant pe hol, se uita mereu in urma sa vada daca n-a fugit. El de-abia isi tarsia picioarele, la vreo trei km in urma cu o fata de martir roman. Capul in pamant, sa nu-l recunoasca cineva. Luau cheia parca era inrosita in foc asa o apucau.
Acuma sincer numai barbatii se uita unii la altii cu ochii cat platourile de sarbatori, noi femeile sumtem mult prea trecute prin chinuri si ni se par prea normale ca sa ne impresioneze sau sa cadem pe spate.
Pe mine una la cate am vazut la viata mea de aspiranta, si pe hol daca da unu proba si nu ma socheaza, eventual i-as da sfaturi sa nu rateze "primul val"-tehnologia agrara, dam cu sapa si cu grebla dupa gigei, hei-hei!

Sheritra

Mergi la inceput