Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sherry
Esti mortala!!!!!!!!!!!!!!
o mica sabachira!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

TABI asa e ai dreptate.Zic sa o incerc si pe asta de 2-3 ori,sa vad cat ma tin nervii ca ai mei sunt cam fragili.Si daca nu iese nici asa nu mai gata fug la capitolul cu adoptia cllaaarrr.
Ce dreptate ai Sheri,cred ca intr-un fel toate suntem maso un pic ca stam ce stam si ni se face dor de iar si iar.....Nu vezi ca si pe mine ma mananca cam tare acum sa o cunosc pe Cocei sa ma mai chinuie si ea ca deja cu Protopopeasca m-am obisnuit.
Hai ce vesti aveti fetele?

cecilia

Mergi la inceput

Fetele
Daca tot ma intrebati de semne!
Singurele semne pe care le cunosc sunt cele de CM caci altele nu au avut placerea sa ma viziteze pana acum... deci...corpul meu emite semnale cu o saptamana inainte cum ca ar vrea sa vina scarbele !...astea sunt semnele!.
Daca m-au inselat si nu vor mai veni eu voi de ZECE ORI mai fericita!
Desi stiu ca nu trebuie sa-mi fac mari sperante ca sansele sunt si asa mici...sincer mi-am facut cateva( poate mai multe da sunt batzoasa si nu vreau sa recunosc)
Oricum imi dresez pisicul asta si asa stressat sa se obisnuiasca cu gandul pt. a doua ISA!
Asta e... mai am exact 7 zile si voi afla cum sta treaba! Pana atunci probabil o sa ma imbolnavesc de nervi!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lasa Dany, stai linistita, mai ai sapte zile de sperat, la mine maine e deznodamantul, si tare-mi e ca o sa fie octombrie rosu!
deja ma bucur la gandul IA-ului urmator, si-al FIV-ului, ca sa nu cad in butoi!
O tin asa pana la menopauza !

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Sheri eu parca vad ca maine vei avea ceva rosu dar doua II si nimic mai mult!
Fetele ce analize ati facut pt. IUI?Sper ca nu trebuie list aia lunga si urata de la FIV ca nu mai am nervi de ea.

cecilia

Mergi la inceput

Ceci
analizele facute de mine... ce sa-ti spun am facut aproape tot mai putin testele genetice... nu eu sunt problemutza in cauza...ci husbandul...pt. care am facut toate investigatiile mai putin din nou testele genetice.In principiu pt. sot trebuie o spermograma recenta si cam atat... iar pt. sotie : hsg sau laparoscopie care sa releve ca trompitele sunt permeabile/ functionale; an. hormonale / monitorizari / ovulatie...si hopa IUI/ISA.
Cam atat
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Danny,

Stiu ce insemna sa astepti cele 2 saptamani dupa IUI, eu tocmai am trecut prin asta. Astazi sunt z29 cu IUI in zilele 12 si 13, dar inca astept sa vad ce se intampla. M-a mancat undeva in z25 si z27 sa fac un test care evident ca a iesit negativ. AM avut dureri mari de sani pana acum cateva zile, acum sunt mai reduse, un gust amar in gura din cand in cand si ceva ameteli de scurta durata. As mai face un test maine (z30) dar ma mai gandesc. Mi-am promis mie ca nu mai fac niciunul. Dar stii cum este ca nu te poti abtine.

Te rog sa ai rabdare ca fara ea nu rezolvam nimic.

Tabi,imi pare rau pentru ce ai patit, am urmarit povestea ta cu sufletul la gura si intram zilnic pe net sa aflu vesti despre tine.
Sper din tot sufletul sa iti fie bine si lupa sa fie cat mai scurta.

Va pe toate care suntei pe aici si pe celelate car dorm.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Fetelor
scuze daca par total desueta: ce e aia IUI ?
Azi am fost ff ametetita, asa ca va rog sa ma scuzati, s-ar putea de aici sa mi se traga !!!
IUI ?????

Mergi la inceput

Marilou
Rabdare sa zicem ca mai am( a se citi ca nu ma trage deloc inima sa fac teste asta-i clar).As vrea sa ajung mai repede la ziua 28 sau 29 sa stiu cum sta treaba! Incertitudinea ma omoara! Dar nu voi fi deloc curioasa...voi astepta...ori intr-o parte ori in alta!

mai ai putintica rabdare...sau daca nu fuga un bhcg.Unde ai facut ISA si cu cine?
DANY

Mergi la inceput

carry
IUI= inseminare intrauterina . e acelasi lucru cu ISA = inseminare artificiala
DANY

Mergi la inceput